Uitslagen Jeugd - Voorjaarscompetitie 2020

Laatst bijgewerkt op: 12 maart 2020 om: 19:20 uur

Sliedrecht Sport 1 - Papendrecht 2 9-1

door: Jan Tillemans

Papendrecht 2 moest zaterdagmorgen diep het hoofd buigen voor de selectie van Sliedrecht Sport. Het was Ruben Helder die het éne puntje voor de eer mee naar huis wist te brengen, Bram Korevaar en Joas de Keizer bleven met lege handen en ook het Papendrechtse dubbel was een vergeefse poging in deze 4e klasse A. Ergo: 9-1 verlies.

Papendrecht 2 - De Repelaer 1 4-6

door: Jan Tillemans

Zaterdagmiddag speelden de Papendrechtse jeugdteams de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie.

Team 2 verloor voor de tweede achtereenvolgende keer met 4-6, ditmaal van De Repelaer 1 uit Spijkenisse. Jesse Hooglander speelde weliswaar een hattrick, maar hij kreeg het niet cadeau. In zijn partijen tegen Joey Hodiamont en Jordan van der Sterre moest er steeds een uiteindelijk gewonnen 5e game aan te pas komen, van Inge Moree won Jesse in 4 games. Samen met Ruben Helder verloor Jesse het dubbel van Jordan en Inge met 3-11, 8-11 en 8-11. In zijn persoonlijke duels wist Ruben alleen -en uiterst nipt- de slotpartij tegen Joey te winnen, het werd 14-12, 11-9, 8-11, 9-11 en 11-9.
Ook Joas de Keizer kon verder geen punten toevoegen aan de 4 die op het wedstrijdformulier genoteerd werden.

VVV 3 - Papendrecht 2 6-4

door: Jan Tillemans

In deze 4e klasse begonnen Jesse Hooglander en Bram Korevaar met een winstpartij en moest Joas na zijn 1e partij zijn tegenstander feliciteren.
Het dubbel van Jesse en Joas ging in 3 games naar de Papendrechters, na 11-8, 11-7 en 11-3 stond het 1-3.
Net als Bram eerder, won daarna ook Jesse van Roman Yiğitdöl en ook Jesse deed dat in 4 games, tussenstand 1-4, dat zag er goed uit!
Maar daarna ging het kaarsje uit bij team 2, alle volgende partijen gingen naar de gastheren. Niet zonder slag of stoot, maar het laatste balletje was steeds een score voor de thuisploeg.
Einduitslag derhalve 6-4.

AFS Transport