Ongewenst gedrag ? Meld dit bij de vertrouwenspunt van het NOC/NSF

Laatst bijgewerkt op: 22 april 2018 om: 10:16 uur

Meer stabiliteit nodig

door: Niek van Westen

Vrijdagavond 2 februari ’18 de reguliere competitiewedstrijd tegen Tavernie 2 met de volgende opstelling: Drago, Michelle en Niek.

Zoals bekend moeten de eerste 2 spelers van deze opstelling het hebben van hun noeste arbeid en werktafeltennis en Niek van zijn natuurlijke aanleg. En dat werd al direct duidelijk bij de eerste partij van de avond. Deze werd gespeeld door Drago en zoals wel meer het geval; de training van het trainingsbeest Drago had weer duidelijk zijn vruchten afgeworpen; Drago veranderde gaandeweg de partij steeds meer in het beest genaamd “de vliegende draak”, de ballen vlogen om zijn oren en hij ging er dus kansloos van af. Wanneer leert hij nu eens tijdens de training dat ie niet in een beest moet veranderen maar in een tafeltennisser?

Afijn, de partij erna zou dat wel even rechtgezet worden door Niek; maar nee hoor, zijn talent was net niet voldoende en hij verloor in 5 games; vermeldenswaard misschien dat de games die hij verloor alle in 9-11 eindigden? Gelukkig was daarna Michelle aan de beurt, eerst won zij haar enkelspel en – ondanks het vuurspuwende dier naast haar – ook het dubbel.  Ergo een terechte 2-2 tussenstand. Met wat heen en weer gemep ging de strijd vervolgens verder en na nog een verloren en gewonnen wedstrijd van Niek, een gewonnen wedstrijd van Drago en een verloren wedstrijd van Michele stond het opeens 4-4.

Tja, met Niek uitgespeeld, een speler die op de meest onverwachtse moment in een groen, vliegend monster verandert en Michele die nog tegen de sterkste tegenstander moest, werd het ergste gevreesd. Maar toen: de partij van de avond. De echte Michelle stond op en met een ijzersterk optreden sleepte zij haar partij er uit. Vooral de snoeiharde backhand smash, onder druk, aan het eind van de 4e game, was onvergetelijk! Een terechte voorsprong van 5-4.  Dat Drago vervolgens ook nog won was verwacht (hahaha) en de overwinning van 6-4 smaakte lekker. Dat gold ook voor het bier en de hamburgers na afloop die prima door Moos werden geserveerd.

Al met al een nuttige overwinning die leerde dat het gemis van Adino en Bas niet door Niek zonder training kan worden gecompenseerd; er is van alle kanten wat meer stabiliteit nodig en dan kan het in deze poule nog wel eens de goede kant op gaan voor Papendrecht 4.

AFS Transport