Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Topscores voorjaar 2015 - senioren
08 mei
2015

zie de bijlage

Topscores voorjaar 2015 - senioren (pdf, 50 KB)

Topscores voorjaar 2015 - jeugd
29 apr
2015

zie de bijlage

Topscores voorjaar 2015 - jeugd (pdf, 28 KB)

Met vallen en opstaan
25 apr
2015

Het werd laat gisterenavond bij het vieren van 3 kampioenschappen, heel laat. De meest slimmerikken waren op de fiets gekomen en moesten na afloop dat stalen ros weer proberen te bestijgen. Bij Hanno ging het van meet af aan al mis, nog voor de deur van de zaal kukelde hij met sporttas en al van zijn fiets onder afkeurende en "ik schaam mij voor mijn vader" afkerende blikken van zijn zoon.
Verderop in de straat reed Richard S. even de Henri Dunantsingel af richting Moos om de sleutels in de bus te gooien. Enfin, dat was de bedoeling, want op zijn vraag: "het was toch het 2e huis op de hoek ?" kreeg hij onder grote hilariteit een negatief antwoord (Moos, even aanbellen bij de buren).
En Richard was nog niet terug of Guido lag ook ineens languit over de straat. Een vriendelijke automobilist informeerde nog even of alles goed ging. Tot en met de stoplichten, het tunneltje en enkele straten daarna ging het verder goed, maar toen was de schrijver van dit stukje thuis.
Ik verwacht echter dat het voor Richard, Guido en Hanno nog een lange weg met hindernissen werd.

geen sport voor doetjes
25 mrt
2015

Dat ook tafeltennis geen sport zonder gevaren is valt o.a. af te leiden van het bericht over Herman Erkelens. Maar op dezelfde avond ervaarde ook Henk Vermeij dat je achter de tafeltennistafel er niet altijd zonder 'kleerscheuren' vanaf komt, zie de foto.

Het ooggetuigeverslag van Johan Deumer staat op de pagina van Papendrecht 11.

Herman Erkelens onwel naar het ziekenhuis
24 mrt
2015

Tijdens de openingspartij tegen TTVA 5 in Alblasserdam werd Herman onwel. Na kordaat ingrijpen van Kees Jongkind en ambulancepersoneel is Herman naar het ziekenhuis afgevoerd.
Naar verluidt gaat het goed met hem.

sleutelbos na jàààààren weer terecht
03 feb
2015

Uiteraard zonder dat hij het besefte heeft onze Penningmeester vele jaren lang met een vermiste sleutelbos in zijn sporttas rondgelopen.

Al jarenlang staat er op de aktiepuntenlijst bij het Bestuur de zoektocht naar een sleutelbos. Onze secretaris Moos Markesteijn beheert de lijst met afgegeven sleutelbossen en op een dag meldde hij dat één van de bossen met zaalsleutels was kwijtgeraakt. Dat gebeurde ongeveer in de periode dat Frank van Wijngaarden nog jeugdtrainer was, dus nog voor Harm en Bas de jeugd trainde.
Elke bestuursvergadering als de activiteitenlijst weer werd doorgenomen kwamen de zoekgeraakte sleutels weer ter sprake, maar elk bestuurslid wist niets van andere bossen dan die van hemzelf.....

En opeens, vorige week, kwam onze Penningmeester een tweede bos tegen in zijn sporttas. "Geen idee waar die nou vandaan kwam, iemand moet hem er in gegooid hebben!" was zijn verweer.
Navraag bij Jacqueline leerde dat er eveneens nog 4 vuile onderbroeken, 5 sokken, 1 appel, 1 zilveren gulden en 2 verloren gewaande handdoeken uit Patrick zijn sporttas kwamen. Er wordt nu nog verder gespit in de hoop dat er nog meer zaken tevoorschijn komen...