Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Roberto den Hertog nieuwe clubkampioen jeugd
24 jan
2019

Een verslag van organisator Michelle van der Spek

Donderdag 24 januari was het dan weer zover, de clubkampioenschappen jeugd 2019.

Met 18 aanmeldingen, konden we uiteindelijk starten met 16 jeugdleden, helaas kwamen er 2 niet opdagen zonder zich af te melden....


Er was een Poule A, en een Poule B, 1 poule voor de wat gevorderde jeugd, en 1 poule voor de beginners, allebei de poules opgesplitst in 2 groepen.

Bij Poule B Groep 1 zaten:
•    Thijs van Kapel
•    Lisanne Borsje
•    Henri Kamerling
•    Jonathan Kamerling

Bij Poule B Groep 2 zaten:
•    Bram Korevaar
•    Nanoek Heijkamp
•    Joas de Keizer

In groep 1, probeerde Lisanna, die eigenlijk te moe was om te spelen omdat haar wekker verkeerd stond deze ochtend, haar setjes mee te pakken, helaas was het niet gelukt om een potje te winnen en daarom werd Lisanna 4e in de groep.
Jonathan was op dreef en wist 1 potje te winnen van Lisanna, tegen zijn broertje Henri werd het lastig en verloor hij 3-1, van Thijs verloor Jonathan ook waardoor Jonathan 3e werd in de groep.
Henri was lekker op dreef en wist van Jonathan en Lisanna te winnen, tegen Thijs werd het nog spannend, met een verlies van 2-1, maar de laatste game werd maar liefst 19-17 (!!) in het voordeel van Thijs. Hierdoor werd Henri 2e en Thijs 1e in de groep. Henri en Thijs waren dus door naar de halve finale.

Groep 2 was jammer genoeg maar een 3 mans groep, Nanoek heeft gevochten voor haar punten maar helaas, geen winstpartij. Hiedoor werd Nanoek 3e in de groep.
Bram tegen Joas, werd een spannende 5-games partij in het voordeel van Joas. Bram dus 2e geworden in de groep en Joas 1e, allebei door naar de halve finale.


Lees meer...

Voorspelling senioren team 1 en 2
18 jan
2019

Na een matig najaarsseizoen zijn de signalen voor een goed voorjaarsseizoen positief.

Van onze man uit China

De zaal is op dinsdag weer goed gevuld, opa van Rooij lijkt blessure vrij, de verloofde Bas zit op een roze wolk, Dirk staat ouderwets fanatiek te trainen, er wordt zelfs deelgenomen aan toernooien en team 2 heeft eindelijk de zo vaak besproken danwel gewenste Mickey Mousse poule.
Alleen De Steen wordt verrassend weinig in De Kooy gespot na zijn wanprestaties vorig seizoen, maar nu de verwachtingen van hem zijn afgenomen is het zeer aannemelijk dat hij juist een sterk seizoen tegemoet gaat.
Reden voor de voorspeller om weer eens in de pen te kruipen.

Team 1 lijkt het Feyenoord van de hoofdklasse poule B te worden en om des keizers baard te spelen. Samen met Alexandria en 21 UP zal er worden gestreden om de plaatsen 2 t/m 4. De Sprint is de gedoodverfde favoriet, al lijken de oudgedienden van dit team wat op z’n retour te zijn (klinkt bekend nietwaar J).
Het Centrum en Vriendenschaar lijken de zwakke broeders van deze poule, al heeft Vriendenschaar wel de beschikking over de sterke Marco vd Meijden, maar de verwachting is dat hij zelden zal spelen.

Team 2 lijkt een gemakkelijk seizoen tegemoet te gaan. Derhalve heeft aanvoerdert Hou Wing zijn huiswerk goed gedaan en een zeer uitgedachte teamopstelling per wedstrijd bedacht. Voor de zekerheid is Lie Ron toegevoegd aan team 2, om het scenario van vorig seizoen te voorkomen.
Gorkum 2 heeft zich versterkt door Laurens L door te schuiven naar het team van Baldadig, waardoor zij met De Treffers (op donderdagavond in Melliszand……) om het kampioenschap zullen spelen. Samen met Vriendenschaar (zouden ze daar nog roze ballen hebben?) wordt er gespeeld om de plaatsen 3 en 4.
TOG, met de zwagert van Bas in de gelederen, en Taverzo moeten op afstand gehouden worden, maar dat lijkt vooralsnog een realistische opgave.

Verder is de verwachting dat:
- Het Mexen plaats zal maken voor het Bussen.
- Er toch weer af en toe een verslag van bovengenoemde teams wordt gepubliceerd. Vorig seizoen bleef het bij videoverslagen, weliswaar voorzien van hoogwaardig commentaar, maar deze werden slechts gedeeld in een besloten app groep.
- Er 8 juni een groot feest is, een soort project X, op een camping in het mooie Ouddorp.
- Bas gaat deelnemen aan de Malaga Open.
- Han No regelmatig natte sokken heeft.
- De verwachtingen tussentijds worden bijgesteld.