Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Winst voor beide selectieteams
29 jan
2012

hattrick voor Lieron Viveen
Zowel de senioren- als de jeugdselectie is het gelukt de competitiestart met een overwinning te openen. Een blik over alle wedstrijden geeft een behoorlijk gunstig beeld al moet worden erkend dat de topteams van Drivers op z'n zachtst gezegd ook niet stilgezeten hebben.


Jeugd: JCV 2 - Papendrecht 1 = 2-8
In Vught begon Jeremy van der Graaf met een 3-games verlies op Tom Verhees die in de slotpartij met de bizarre cijfers 11-2, 11-9, 9-11 en 11-9 ook Joey Maessen een puntje wist af te snoepen en daarmee de enige 2 punten voor JCV wist te scoren. Omdat Lieron Viveen een hattrick deponeerde en hij samen met Joey de eerste dubbelpartij in de Landelijke C-klasse won, kon er een mooie uitslag genoteerd worden.

Jeugd: HBM-Taveri 3 - Papendrecht 2 = 3-7
Een mooi resultaat van Menno Nugteren, Michelle van der Spek en Gideon van Veen die alle drie in Ridderkerk alleen Ruben Verhoev hoefden te feliciteren (Michelle na 13-11 in de 5e game). Menno en Michelle wonnen het dubbel.

Jeugd: Papendrecht 3 - Tavernie 3 = 5-5
Voor Jari Verhaert is het nog even wennen om twee klassen hoger te spelen, met diverse games van 9 punten zat hij er dicht bij, maar bleef hij zaterdag in De Kooy toch met lege handen. Robin de Korver gaf het goede voorbeeld met een verdiende hattrick, Vincent Kalkman verloor alleen van Tim Weeda (8-11, 9-11 en 9-11). Het dubbel van Vincent en Robin eindigde in de 5e game met 9-11. Dat wordt dus een overwinning in de return, toch ?

Jeugd: Papendrecht 4 - Shot '65 = 1-9
In de eerste thuiswedstrijd van het seizen troffen onze pupillen een sterke tegenstander. Tweemaal werd het een vergeefse 5e game en tweemaal werd in 4 games verloren, deze en vijf overige partijen (dubbel Mike Kirchhoff en Lennard van Hal) resulteerden allemaal in een nederlaag. Aram van de Graaf en Lennard bleven met lege handen, Mike wist in de slotpartij met 11-9, 11-7 en 11-8 Quinty Spek een punt af te troggelen.

Senioren: Papendrecht 1 - Combat 1 = 7-3
Colin Baldé, Winnie van Rooy en Harm Hogendoorn wonnen vrijdagavond allen tweemaal, Colin en Harm tekenden voor een gewonnen dubbel (11-4 5e game). Colin miste zijn hattrick door een 10-12 in de 5e game tegen Thijs van Kan, die daarmee zijn enige zege noteerde. Ook Harm verloor eenmaal met 2 verschil in de 5e game, hij van Robin v.d. Els die daarvoor ook van Winnie had gewonnen.

Senioren: Papendrecht 2 - Tavenu 1 = 4-6
Op de tafel naast de seniorenselectie speelde team 2 een zware partij tegen de Numansdorpers, tot ieders verrassing stond het ineens 1-6 in een periode dat alleen Johan Snoep moeizaam een puntje noteerde door een 11-9, 11-6 en 14-12 zege op Wim van Eeren. Het verloren dubbel was van Dinh Duc Dao met Erik van Holten. Toen de ogen van de toeschouwers aan het eind van de avond toch wel nadrukkelijk begonnen te priemen deden de Papendrechters uiteindelijk toch waarvoor ze waren gekomen, allen noteerden nog een overwinning zodat het eindresultaat toch nog meevalt.

Senioren: TOP 1 - Papendrecht 3 = 8-2
Via de sms werd bericht dat alleen Willem-Jan Lindhout een persoonlijk duel won en samen met Hanno van Sintmaartensdijk het dubbel. Naar verluidt was Patrick van Vooren deze avond erg goed als scheidsrechter.

Senioren: Papendrecht 4 - Taverzo 6 = 7-3
Richard Steenhuisen (3x), Dirk van Vugt (2x) en Joop Joosten (1x) gaven pas na een 3-2 tussenstand (2 zeges van Dennis Monnereau) gas. In de slotpartij verloor Joop met 10-12, 12-10, 6-11 en 9-11 van Urfried Mendes. Het dubbel ging met 11-2, 11-9 en 11-9 naar Dirk en Richard. Rest te vermelden dat Taverzo aantrad met een invaller uit Taverzo 12...

Senioren: Pitt '75 1 - Papendrecht 5 = 2-8
Bij zijn come-back deponeerde Frank van Wijngaarden tot verrassing van zijn teamgenoten ongetraind een heuse hattrick in Capelle aan den IJssel. Niek van Westen en Adino Bosch (gewonnen dubbel) moesten alleen hun meerdere erkennen in Fred Dijkstra.

Senioren: Sliedrecht Sport 2 - Papendrecht 6 = 2-8
Uitstekend debuut van jeugdspeler Lieron Viveen bij de senioren. Ook Erwin Verhaert (3x) en Matthijs van Hoek (2x) presteerden goed. Alleen Ton v.d. Pluijm mocht in de slotpartij een persoonlijk duel winnen. Lieron en Matthijs moesten in de 5e game met 11-9 net het dubbel laten lopen.

Senioren: Papendrecht 7 - Shot '65 5 = 8-2
Jan Riske gaf het voorbeeld door in slechts 9 games een hattrick te scoren. Zwijndrechter Thony de Weerdt voorkwam met 2 zeges dat Laurens Langeveld en André Voskuijl hetzelfde zouden presteren. Jan en Laurens wonnen het dubbel in 4 games.

Senioren: Tavernie 2 - Papendrecht 8 = 7-3
Moeder en dochter Alting waren Ron Keereweer, Kevin Nugteren en Moos Markesteijn overtuigend de baas, inclusief hun dubbel tegen Kevin en Ron. Het is dat Jeroen van Bruchem ondanks 12 games geen pot won, zodoende kon de schade beperkt blijven.

Senioren: Papendrecht 9 was deze week vrij, dinsdag spelen ze uit in Oud-Alblas tegen de selectie van Top Spin '83

Senioren: Papendrecht 10 - HTV 3 = 8-2
Eindelijk deze week weer eens een brede glimlach op het gelaat van onze voorzitter, donderdagavond mocht hij zich 3 keer voorf een persoonlijke zege laten feliciteren. Ook het dubbel samen met Henk Vermeij sloot Jan van Dalen winnend af. Henk verloor alleen zijn eerste duel (van Paul Lakerveld) en Rob van den Bos zag alleen zijn slotpartij in 4 games naar René Baan gaan.

Senioren: VCS 4 - Papendrecht 11 = 2-8
Na 0-5 (incl. het gewonnen dubbel van Kees van Blitterswijk en Jan Tillemans) liet Kitty Devilee een steekje vallen en verloor ze in 4 games van Herman Möhlmann, Jan overkwam hetzelfde, maar dan in 3 games. Dat waren tevens de hoogtepunten van de Sleeuwijkers, beide dames De Pender bleven met lege handen waarvan Karin driemaal met het minimale verschil in een 5e game.

Senioren: Sliedrecht Sport 3 - Papendrecht 12 = 8-2
Hoewel het wedstrijdformulier de uitslag 2-8 vermeldt, waren het toch de Papendrechters die het onderspit delfden. Ewout van Lambaart bleef met lege handen, vader Rob en Rian v.d. Tempel wonnen alleen van Michel Tent. De routiniers Henk Verlinde en Wim Verhoef bleken onverslaanbaar. In het dubbel kwamen Ewout en Rob nog dicht bij een derde punt, maar met 11-8 in de 5e game ging ook dit punt naar de gastheren.

Senioren: MTTV 5 - Papendrecht 13 = 4-6
Met een goede invalsbeurt (hattrick) revancheerde Rob van Lambaart zich alweer woensdagavond in Meerkerk, waar hij samen met invaller Nico van Meeteren (1 zege) het team van Kees Jongkind completeerde. Kees en Nico wisten alleen van Theo de Goeij te winnen, Kees en Rob wonnen het dubbel.

Senioren: TTVA 5 - Papendrecht 14 = 8-2
De avond er voor was Nico met zijn eigen team in Alblasserdam met lege handen gebleven, hoewel nu een klasse lager opererend. Ook Marcel Klunder kwam dinsdagavond niet aan de bak, al veroverde hij samen met Eduard Burger wel het dubbel. Eduard won twee partijen, alleen Jeroen Veth bleek deze avond onverslaanbaar.

Senioren: Papendrecht 15 - TTVA 6 = 2-8
In de 6e klasse lijken de Alblasserdammers aan een sterk seizoen te beginnen. Na een invalsbeurt dinsdag in het 5e speelde Janny van Dijk op donderdag wederom 2 overwinningen, alleen Kees Kleijn was voor haar nu een te grote opgaaf. Ladykiller Kees gaf zijn team het voorbeeld door ook over Diane Velthuizen te zegevieren, maar zowel Joop Smit als Erik Koele beten driemaal in het stof. Van de bezoekers bleef invaller Kees Dorsman zonder puntverlies.