Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Wie is toch die mijnheer… ????
08 nov
2009

Zaterdagmiddag liep er een nieuwe jeugdbegeleider in de zaal. Niet dat hij zijn functie niet goed uitvoerde…. Geen huilende kinderen in de kleedkamer, alle formulieren picabello ingevuld en de zaal werd kraakhelder achtergelaten, maar iedereen vroeg zich af:

"wie is toch die mijnheer …" ?

Als men een suggestie heeft kan men deze mailen naar info@ttvpapendrecht.nl

Jeugdteam 6 kampioen
08 nov
2009

Afgelopen zaterdagmiddag, thuis in de Kooy, vierde het 6e jeugdteam het behalen van het kampioenschap bij de pupillenklasse CA. Deze poule bestond dit seizoen uit 5 teams en Papendrecht 6 wist 7 van de acht duels te winnen. In de slotpartij van de najaarscompetitie vaardigde AA-Drink FVT slechts 2 tegenstanders af zodat vrij simpel een 7-3 overwinning kon worden genoteerd. Deze 7e winstpartij werd de bekroning voor Vincent Kalkman, Gideon van Veen, Menno Nugteren en Domenico Essoussi (op de foto van links naar rechts) die verheugd de felicitaties in ontvangst namen.
Lees meer...

Grote opkomst Kindertafeltennisfeest 2009
01 nov
2009

In de herfstvakantie, op woensdag 21 oktober 2009, hield tafeltennisvereniging TTV Papendrecht haar jaarlijkse tafeltennisdag voor basisscholieren. In het verre verleden stond dit gebeuren bekend als “Scholierentoernooi” en nu voor het eerst onder de naam “Kindertafeltennisfeest”, hetgeen aansluit bij de benaming van de NTTB . Het beestje mag dan een andere naam gekregen hebben, de bedoeling is steeds hetzelfde gebleven: “jonge kinderen kennis laten maken met tafeltennis” of nog beter “kinderen enthousiast maken voor de tafeltennissport” om misschien zo weer wat nieuwe leden te krijgen, een aanwas, die nodig is voor de continuïteit van de TTV Papendrecht.
De dag zelf stond onder leiding van Simon van Sintmaartensdijk. Hij werd geassisteerd door enkele seniorleden en vooral door diverse jeugdleden die onpartijdig alle wedstrijden hebben geteld (bravo jongens!!!)
De opkomst was overweldigend. Maar liefst 74 jongens en meisjes van groep 6-7 en 8 hadden zich opgegeven.
Lees meer...

Winst voor seniorenselectie TTV Papendrecht
01 nov
2009

In de week dat de jeugd al de 8e competitiewedstrijd afwerkte, speelden de seniorenteams van de TTV Papendrecht de eerste returns van de najaarscompetitie. De seniorenselectie revancheerde zich op een eerder verlies in Schiedam. Vrijdagavond thuis in de Kooy was het Richard Steenhuisen die in vorm was en een heuse hattrick in de hoofdklasse speelde. Eddy van Weelde verloor niet alleen de openingspartij tegen Wesley v.d. Hurk maar later ook samen met Richard de dubbelpartij. Eddy herstelde goed door daarna 2 enkelpartijen steeds in slechts 3 games te winnen. Jeffrey de Bosscher verloor zijn eerste partij met 10-12 in de 5e game en was ook daarna ongelukkig tegen Kevin Ouwens (11-7, 9-11, 10-12 en opnieuw 10-12). Maar in zijn slotpartij wist Jeffrey voor het eerst dit seizoen eindelijk een tegenstander op de knieën te krijgen en dat slechts in 3 games. In de euforie over dit hoogtepunt werd abusievelijk op het wedstrijdformulier nog een 0 genoteerd. Ondanks de 6-4 overwinning op Scydam 5 blijft Papendrecht 1 bivakkeren in de degradatiezone, maar de achterstand op de middenmoot is niet meer onoverkomelijk.
Lees meer...

Ach vaderlief, toe drink niet meer....
25 okt
2009

Zoals gebruikelijk wordt er op de vrijdagavond, c.q. in de vrijdagnacht in onze kantine nog lang gesproken over de gespeelde wedstrijden. Meester in het evalueren is onze Moos Markesteijn, die op het heetst van de discussie ineens ging pochen dat hij "ze a.s. dinsdag allemaal zou winnen". Willem-Jan Lindhout ging de weddenschap aan en liet Moos voor zijn belofte tekenen. Uw webmaster wist dit papiertje te onderscheppen en laat u meedelen in enig (leed?-)vermaak.

N.B.: Feit is dat Moos zijn eerste twee partijen won. De slotpartij was tegen invaller Nochan v.d. Pennen die met 7-11 in de vierde game het feestje van Moos bedierf.