Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Er is veel vertrouwen in het bestuur
04 apr
2018

In een goed bezet wijkzaaltje werd vanavond de Algemene Ledenvergadering over het kalenderjaar 2017 gehouden.

Voorzitter Rob van den Bos trapte om half 8 af en leidde de aanwezigen door het op papier en digitaal verspreide jaarverslag en ontving daar geen enkele op- of aanmerking over, toch een blijk van vertrouwen in en waardering voor het huidige bestuur.

Ook penningmeester Patrick van Vooren hoefde bij een financieel jaar zonder bijzonderheden geen extra toelichtingen te geven op de gepresenteerde cijfers. Mede omdat de kascontrole naar alle wensen was verlopen werd de penningmeester wederom decharge verleend.

Aftredend en herkiesbare bestuursleden waren secretaris Moos Markesteijn en jeugdleider Kevin Nugteren. Zonder tegenkandidaten en onder een luid applaus kunnen beiden hun vrijwillige werkzaamheden voortzetten.

Als vrijwilliger van het jaar werd Simon van Sintmaartensdijk benoemd en dus ook in de bloemen gezet, dit omdat Simon al vanaf de periode met Rien Brittijn startte met het organiseren van toernooien voor onze jeugd en voor de basisscholen. Simon heeft het stokje inmiddels overgedragen aan Michelle van der Spek.

Lees meer...

B licentie voor Roberto den Hertog
25 mrt
2018

Trotse coach Annika Mars meldt:

Vandaag stond de Ranglijst finale op de planning bij Taverzo.


Voor Roberto den Hartog wachtte een zware poule. Maar Roberto presteerde zo goed dat hij 2e werd in zijn poule. Hierdoor kon hij gaan strijden om toch nog zijn B licentie te behalen. Er waren namelijk 4 B’s totaal te verdelen.

In de wedstrijd tegen de nr. 3 van de andere poule ging het er hard aan toe, maar Roberto wist toch de betere te zijn in deze zware strijd.

Hierdoor heeft Roberto terecht zijn B licentie gewonnen!

Lees meer...

Jeugdselectie genomineerd bij Sportgala
07 mrt
2018

Het eerste jeugdteam was op woensdag 7 maart aanwezig bij het Sportgala in Papendrecht. Die aanwezigheid was belangrijk, het trotse team was namelijk genomineerd als Sporttalentploeg 2017.

Verslag: Rob van den Bos, foto's: Annika Mars

Die nominatie hadden de drie heren dik verdiend door in de voorjaarscompetitie van 2017 als kampioen te eindigen. Weliswaar met maar 1 punt verschil op de directe tegenstander, maar toch.

De twee jeugdtrainers, twee bestuursleden en een van de familieleden hebben voor ondersteuning van het team gezorgd.

De avond begon met de verkiezing van het sporttalent, gevolgd door het huldigen van sportvrijwilligers van het jaar 2017. Daarna volgden demonstraties van de dansgroep Bounce en van Glenn Nugteren om nog voor de pauze de prijs voor sportvrouw van het jaar 2017 uit te kunnen reiken.

Na de pauze dan eindelijk de verkiezing van sporttalentploeg.

Lees meer...

Tafeltennis een vreemde sport
25 feb
2018

Of te wel een opzienbarende 3 punten van Jan Tillemans

De wedstrijd Papendrecht 9 – Merwestad was er een met een zeer grote verrassing verzorgd door een zeer verrassend goed spelende Jan.

Jan stond voor deze wedstrijd op 6 gespeeld en 0 gewonnen en wilde deze avond toch wel van die hatelijke 0 af. Nu dat hebben ze van Merwestad geweten, Jan was uiterst geconcentreerd en zijn backhand aanval liep als een trein. Aan het eind van de avond hadden Gerrit en Lenny 1 game van Jan kunnen pakken en Hans geen een.

Lees verder op de competitiesite van team 9 of klik hier

Meer stabiliteit nodig
04 feb
2018

Vrijdagavond 2 februari ’18: de reguliere competitiewedstrijd tegen Tavernie 2 met de volgende opstelling: Drago Bikarevic, Michelle van der Spek en Niek van Westen.

Zoals bekend moeten de eerste 2 spelers van deze opstelling het hebben van hun noeste arbeid en werktafeltennis en Niek van zijn natuurlijke aanleg ;-). En dat werd al direct duidelijk bij de eerste partij van de avond. Deze werd gespeeld door Drago en zoals wel meer het geval; de training van het trainingsbeest Drago had weer duidelijk zijn vruchten afgeworpen; Drago veranderde gaandeweg de partij steeds meer in het beest genaamd “de vliegende draak”, de ballen vlogen om zijn oren en hij ging er dus kansloos van af. Wanneer leert hij nu eens tijdens de training dat ie niet in een beest moet veranderen maar in een tafeltennisser

Lees dit wedstrijdverslag verder op de competitiepagina van Papendrecht 4 of klik hier

Eef Schouten verbaast !
25 jan
2018

Toch wel een aparte competitiestart met Moos Markesteijn uitgeleend aan team 8 en Eef Schouten wel of niet herstellend van een flinke ziekte.

Papendrecht 9 had afgesproken om de eerste thuiswedstrijd tegen TaLaNi 5 te spelen met Eef, Jan Tillemans en Kees van Blitterswijk, mede omdat Raymond van der Linden verhinderd was en Moos tijdelijk was ingelijfd door Maarten Stehouwer, wiens team eveneens thuis speelde tegen de selectie van HTV. We wisten dat Eef flink ziek was geweest, maar normaliter zou hij bij de competitiestart toch wel hersteld zijn? Maar ’s morgens op de speeldag kwam een app-je van Eef dat hij toch nog te slap was. Wat nu? Zelf geen spelers meer en op team 10 kon nota bene ook geen beroep gedaan worden omdat daar Kees Jongkind (langdurig?) in de lappenmand zit. Dan toch maar weer een beroep gedaan op Eef met het voorstel om tóch mee te doen, wel rustig aan en zonder verwachtingen. Gelukkig gaf Eef aan te zullen komen.

En wat schetst onze verbazing? In zijn eerste partij tegen Marianne Westhoek komt Eef eerst met 7 en 8 tegenpunten op 0-2, wint daarna tweemaal nipt met 12-10 om tot slot toch nog met 8-11 de boot in de gaan. Dat is niet rustig aan doen Eef, 5 lange games houd je niet 3 x vol.

Lees dit wedstrijdverslag verder op de teampagina van Papendrecht 9 of klik hier