Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Den Boertjes dubbelkampioenen 2018
16 jan
2018

Dinsdag 16 januari was het weer zover: het dubbeltoernooi. Naar goed gebruik het eerste toernooi na de jaarwisseling.

De inschrijvingen kwamen dit jaar wat moeizaam op gang, maar na een mailtje van de organisatie (ondergetekende) zijn we uiteindelijk toch uitgekomen op een aantal van veertien koppels. Net als bij de clubkampioenschappen gold dat we in ieder geval een nieuwe kampioen zouden krijgen, gezien het feit dat de regerende kampioenen Richard Steenhuisen en Jan Riske niet meer met elkaar speelden deze editie. Hierover later meer.

De veertien koppels zijn ingedeeld in twee 5-mans poules en één 4-mans poule. De uitslagen in de poules waren hierbij als volgt:

In poule A hadden alle koppels twee punten gehaald (!), zodat er geteld moest worden om de uitslag te bepalen. Nadat Harm Hogendoorn alle punten van de koppels geteld had kwamen de volgende uitslagen uit de bus. Op de vijfde plaats eindigdenn Harm Hogendoorn & Moos Markesteijn, opmerkelijk gezien het feit dat Harm zelf de punten geteld heeft J. Op een gedeelde derde plaats eindigden Jan Tillemans & Kees van Blitterswijk. Alsmede Ruud Schoon & Eddy van Weelde, beide koppels plaatsten zich zodoende voor de tussenronde. Kevin Nugteren & Drago Bikarevic plaatsten zich als tweede en zodoende werd het jeugd-duo Colin Lodder & Dirk Imanse eerste in poule A.
Lees meer...

Veel winnaars bij Z-H Kampioenschappen jeugd
13 jan
2018

Deelnemers: Colin, Dirk, Mees, Daan, Roberto, Luuk, Thomas A, Leon, Mart-Jan, Jesse, Ruben H, Arfan, Yannick.

Zaterdag was het dan zo ver, de jeugd keek er heel de week al naar uit. Het was het eerste echte grote toernooi voor Yannick, Jesse, Arfan, Ruben. We verzamelde om 8:00 ‘s ochtends bij TTV Papendrecht, er deden wel 13 jeugdleden mee.
Eenmaal aangekomen, was het nog rustig in de zaal en konden ze lekker inspelen. En de coaches en ouders konden nog rustig een kopje koffie doen om wakker te worden.
Toen het eenmaal begon, verdeelde Ron Keereweer (Kiwi) en ik (Annika) ons over de 2 zalen. We hadden allebei een mooi rood klapstoeltje zodat we niet de hele dag moesten staan. 😊
De poules gingen zo goed, dat meer dan de helft in de hoofrondes terecht kwam.

Lees meer...