Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Uitslagen Senioren - Voorjaarscompetitie 2023

Papendrecht 7 - 6e klasse poule D

Senioren - Papendrecht 7

Laatst bijgewerkt op: 10 mei 2023 om: 11:45 uur

Ontbreekt een uitslag? Mail 'm dan even!

Wedstrijdverslagen

Zo gewonnen, zo geronnen...
17 feb
2023

door: Jan Tillemans

Wie kent dit spreekwoord nog? Zeker niet die 3 jonge tegenstanders die wij vanavond bestreden in Dordrecht.

Na de dikke winst vorige week, werden we nu vernederd met 8-2. Ondergetekende bevestigde maar weer eens met zijn 3 verliespartijen dat de Dordtse speellokatie met de houten vloer gewoon niet zijn voorkeur heeft. "Materiaalspeelster" Kitty viel op doordat zij de jonge Iris Mol volstrekt kansloos liet met 3-11, 12-14 en 4-11. Jammer dat diezelfde Iris na het verlies van 2 games tegen Eef ineens opgaf en vervolgens direct wist dat dit niet ten koste van haar rating zou gaan.... En hierdoor had Eef wel een winstpartij, maar eveneens zonder ratinggevolgen... Dit klopt niet.
Voor mijzelf was deze avond weer een bevestiging dat deze lokatie mij niet ligt. Dat ligt natuurlijk geheel aan mij. Sorry.

Kitty schrijft geschiedenis
09 feb
2023

door: Jan Tillemans

In de met 9-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen MTTV 2 verloor alleen Kees van Blitterswijk 1 partij (van Widi den Hartog), dus Jan Tillemans en Kitty Devilee noteerden een hattrick. Kitty en Kees wonnen het dubbel.

Ik heb de analen even opengeslagen en moest terug naar de voorjaarscompetitie van 2014 om Kitty's laatste hattrick te zien. Op 1 april 2014 (geen grap) won ze in de onderlinge wedstrijd Papendrecht 10-Papendrecht 13 (8-2) van én Han Theunisse én Eric Koele én Gerda Deumer-Riet.
Sinsdien is er veel gebeurd Kitty, des te verheugender deze prestatie. Overigens speelde teamgenoot Ron Keereweer toen ook een hattrick en had ondergetekende een slechte dag, hij won alleen maar van Eric...

Merwestad 3 uit werd 6-4
31 jan
2023

door: Jan Tillemans

De competitiestart vond plaats in Dordt, voor de afwisseling weer eens lekker dichtbij. En al om half 8 beginnen, dus vroeg thuis. Althans, dat was de bedoeling. Kitty, Eef en ik waren er al ruim op tijd en betraden een geheel lege zaal. Gelukkig stroomde de zaal kort daarna al snel vol.

Kitty opende tegen Ruud Bakker en won met 10-12 en 4-11, daarna 2 x nipt verlies met 11-9 en 16-14 en de beslissende game ging naar Ruud met 11-8.
Ik kreeg geen vat op het spel van de boomlange Theun Evers, maakte onnodige fouten en het werd 11-8, 11-6, 10-12 en 11-4.
Vervolgens Eef tegen Lenny Klarenaar. Eef had haar al uitgebreid verhaal gedaan over zijn val kort geleden met o.a. als gevolg een gekneusde rib, waardoor hij niet vrijuit kon spelen. Misschien had Eef het niet moeten vertellen, nu verloor hij van Lenny met 2 x 11-6 en 17-15.
Vanwege Eef zijn rib (en grote maat schoenen), dubbelde Jan een uiteindelijk gewonnen partij met Kitty tegen Ruud en Theun: 13-11, 2-11, 8-11 en 12-14, tussenstand 3-1.
Ondertussen probeerden Ruud, Theun en Ik de geheimen van de nieuwe NTTB-app te doorgronden, met 3 tegelijkertijd kwamen er enkel problemen en het geouwehoer hierover gaf overlast aan de duo-wedstrijd naast onze tafel. Wat bleek: de terechte klaagster was de alom bekende Mia "Konijn" Alting. Sorry Mia....
Ondertussen was Kitty kansloos tegen Theun (11-6, 11-4 en 11-7), maar won Eef daarna wel van Ruud met 12-14, 11-13 en 6-11, tussenstand 4-2.
Ondergetekende speelde daarna wel naar behoren tegen Lenny en won met 9, 9 en 7 tegenpunten. Theun produceerde tegen Eef zijn 1e hattrick van het seizoen, ik denk dat er nog wel meer gaan volgen.
Na een dikke 11-3 bood Kitty nog veel tegenstand tegen Lenny, maar met 12-10 en 11-9 scoorde Lenny het 6e punt voor Merwestad 3.
De slotpartij van Jan tegen Ruud werd een eenvoudige 7-11, 4-11 en 5-11.
De 6-4 nederlaag zal thuis over een aantal weken gerevancheerd worden!