Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Jeugdkampioenen gehuldigd tijdens kersttoernooi
22 dec
2011

Vandaag werd het jaarlijkse kersttoernooi voor onze jeugdspelers gespeeld. Organisator Simon van Sintmaartensdijk had de gehele speelzaal weer omgetoverd tot een soort apenkooi, want met enkele gymtoestellen en onze tafeltennistafels werden er zeer speciale "wedstrijdomstandigheden" gefabriceerd.
Aan de jeugd de moeilijke opgaaf om ondanks de hindernissen toch een winnende game te spelen.

Dat e.e.a. veel moeilijker was dan gedacht, is misschien via de foto's te zien.

Uiteraard stond in dit toernooi de gezelligheid voorop en waren de gewonnen of verloren potjes maar bijzaak.
Lees meer...

Het puntje op de i
18 dec
2011

Met het plaatsen van ons logo op groot formaat en in huisstijl, is het puntje op de i van de fantastische en toch rigoreuze verbouwing van onze kantine geplaatst.
Lees meer...

Nieuwe dubbelkampioenen bij jeugd
10 dec
2011

Omdat het gewoon beter uitkwam zijn de dubbelkampioenschappen 2012 voor de jeugd vandaag al gespeeld. Het lukte organisator Simon van Sintmaartensdijk om 7 koppels bijeen te krijgen zodat er een heuse 7-kamp gespeeld kon worden.

Om iedereen een kans te geven en om het allemaal wat spannender te maken werd er gespeeld met handicap, d.w.z. dat de sterkste spelers eerst steeds een achterstand moesten zien weg te werken.

De regerende dubbelkampioenen Lieron Viveen en Jeremy de Graaff verloren al vroeg in het toernooi verrassend van het koppel Damian Ruts met Robin de Korver.

Voor het eerst was deze skoop al tijdens het toernooi live op onze website te zien, een foto van de game-uitslagen, gemaakt door een gniffelende toeschouwer werd als bewijs op onze site gepresenteerd. De selectiespelers van TTV Papendrecht moesten daarna nog serieuser aan de bak omdat ze in hun teammaten, het nieuwe koppel Davey den Boer en Joey Maessen, geduchte concurrentie vreesden.
Lees meer...

Raymond v.d. Linden beste kaarter
07 dec
2011

Kort na de Algemene Ledenvergadering stroomde ons wijkzaaltje vol met klaverjassers die er zin in hadden. Hoewel vermaarde spelers het deze avond moesten laten afweten, lukte het Gijs Ton toch weer om tijdens de achtste klaverjasdrive zes tafels vol te krijgen. In zijn enthousiasme had Gijs zelfs een reserve te veel opgetrommeld.
Penningmeester Patrick van Vooren, toch in een goede bui vanwege de goedgekeurde begroting 2012, offerde zich op door een extra bardienstje te draaien.
Lees meer...

ALV: Begroting 2012 goedgekeurd
07 dec
2011

Onder toch wat matige belangstelling van de leden is vanavond tijdens een Algemene Ledenvergadering (ALV) de begroting 2012 aan onze vereniging gepresenteerd.

Penningmeester Patrick van Vooren gaf toelichting op de cijfers en hij, maar ook voorzitter Jan van Dalen, beantwoordde de vragen die gesteld werden.
Wat betreft de financiën is de verwachting voor 2012 positief ondanks de zwakke euro, de bezuinigingen en de prijsstijgingen die toch een bedreiging vormen.
Ergo: vooralsnog geen contributieverhoging en ook de kantineprijzen worden op het huidige niveau gehandhaafd. Hulde aan de penningmeester !

In de rondvraag kwam nog wel het toenemend aantal leden en de drukte op met name donderdagavond ter sprake. Het Bestuur geeft aan dat er gezocht wordt naar verruiming van de openingstijden van onze zaal en dat er terughoudend wordt omgegaan met ledenwerving.

Na de ALV stroomde de kantine vol met klaverjassers die dit jaar alweer voor de achtste maal de kaarten gingen schudden.
Lees meer hierover in het volgende nieuwsitem.

Senioren team 3 alweer de 4e kampioen !
25 nov
2011

Formeel was het de vorige week tijdens de uitwedstrijd tegen De Treffers 6 (met een 0-10 winst) dat de spelers van Papendrecht 3 elkaar de hand konden schudden en vrijdagavond in de slotpartij van het seizoen thuis tegen De Repelaer 1 werd het succes in de 2e klasse F nog eens met een 9-1 zege onderstreept. Het mag duidelijk zijn, met 11 punten meer dan de naaste concurrent is Papendrecht 3 dik verdiend kampioen geworden.

Op de slotavond kon 4e teamspeler Patrick van Vooren wegens een vakantie niet bij de bloemenhulde betrokken worden, zijn bloemen kregen een goede bestemming ("bedankt voor die bloemen"). Hanno van Sintmaartensdijk deed luchtig over zijn verliespartij tegen Wim Muit, ondanks een 9-11 in de 5e game, als je kampioen bent kan zo'n uitslag je nauwelijks deren. Willem-Jan Lindhout en Bas van Oers bleken vrijdagavond onoverwinnelijk, beiden tekenden ook nog eens voor het gewonnen dubbel.

Hoe het deze spelers in de voorjaarscompetitie 2012 vergaat in het hogere niveau van de 1e klasse kunt u uiteraard op deze site blijven volgen.

Op de foto Papendrecht 3 als kampioenen in de 2e klasse F, met v.l.n.r. Bas, Hanno en Willem-Jan.