Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Dinh Duc Dao en Jan Tillemans Oliebollenkampioenen 2016
31 dec
2016

Of Winterkampioen, of herbstmeister.....

Voorafgaande aan het toernooi bepaalde organisator Bas Hardenberg wie het slotakkoord (dubbels) als duo mochten spelen, mits beide spelers zich zouden plaatsten in hun enkelspel in de poules.

Dit lukte dus Dinh en Jan, beiden eindigden als tweede in hun poule en samen doorliepen zij glansrijk het dubbeltoernooi. In de finale troffen zij de 2e/3e klassers Johan Snoep en Rian v.d. Tempel. Hoewel laatstgenoemde het aanvalsspel van Dinh goed wist te ontregelen wist het gelegenheidsdubbel van Jan Tillemans en Dinh Duc Dao het laatste toernooi van 2016 winnend af te sluiten.

Het was dit jaar wederom een gezellig en sportief treffen, op naar 2017 !!!

Kersttoernooi jeugd gewonnen door Colin Lodder
22 dec
2016

Colin Lodder wint kersttoernooi jeugd 2016 en een verrassende nummer 2……

(Een verslag van toernooileider Simon van Sintmaartensdijk)


De laatste donderdag voor kerst is de zaal gereserveerd voor het kersttoernooi voor de jeugd. 13 Deelnemers hadden zich ingeschreven en werden verdeeld in 2 poules. Omdat het verschil in klasse vrij groot is, 1e klasse tot Pup. B en zelfs 2 leden die nog geen competitie spelen, werd met handicappunten gespeeld:  1 punt per klasse verschil met een max. van 7 punten voorsprong. Deze voorsprong was voor Nanoek Heijkamp, tevens de enige dame in ons midden.

Vóór aanvang van de wedstrijden verscheen de vrouw van de Kerstman ten tonele. Annika, de trainster van onze jeugd, had zich geheel in kerststijl verkleed. (Zie de foto's in onze fotorubriek elders op de site)

In poule 1 waren Ruben Singewald en Dirk Imanse de favoriet. Zij wisten in de 1e vier ronden hun wedstrijd te winnen. De 1e verrassing kwam in de 5e ronde. Jeremy v/d Stel wist van Dirk Imanse te winnen, 9-11 en 4-11. Helaas verloor Jeremy weer van Ruben Singerwald, 11-4 en 14-12. Hij eindigde de voorronde met 5 punten. Hoewel Nander Kroon, Thomas van Poelgeest, Ruben Helder en Mart-Jan Oudshoorn goed weerstand boden kwamen zij niet verder in het toernooi. De laatste wedstrijd in deze poule zou beslissen wie door ging naar de kruisfinale. Deze strijd ging tussen de 2 teamgenoten, Ruben Singewald en Dirk Imanse. De strijd was fel en ze deden niet voor elkaar onder, uiteindelijk trok Dirk in 3 sets aan het langste eind, 9-11, 11-9 en 9-11. Hetgeen er in resulteerde dat er 3 spelers met 5 punten eindigden en de toernooileider moest gaan tellen. Ruben en Jeremy gingen uiteindelijk door naar de kruisfinales.


Lees meer...

Dennis den Boer kampioen 3e/4e klasse
16 dec
2016

Dennis den Boer is bij de TTV Papendrecht de clubkampioen van de 3e en 4e klassers geworden.

(Een uitgebreid verslag door toernooiaorganisator Bas Hardenberg.)

Tweede keer clubkampioenschappen, eerste keer een verslag van mij. Dit keer de derde en vierde klasse. Met enkele af- en ziekmeldingen (en natuurlijk de wildcard Kees van Blitterswijk) kwamen we deze keer op een deelnemersveld van zestien man; een mooi aantal voor een leuk toernooitje dus.

Met zestien man heb ik ervoor gekozen om vier poules te maken van vier spelers, waarbij de eerste twee door gaan. In poule A is Gladys Jacobson helaas 4e geworden, Max Kornet met een winst op Gladys derde, Niek van Westen tweede en Kevin Nugteren eerste. In Poule B is Piet den Dikken laatste geworden, Collin Lodder (die zijn primeur maakte in een seniorentoernooi) derde, Adino Bosch tweede en ondergetekende eerste. In poule C is Drago Bikarevic laatste geworden (zelf zei die dat hij de winst een keer aan een ander gunde; mooie kerstgedachte), Michelle Langeveld derde, Ruud Schoon tweede en Annika Mars eerste. In poule D is Kees, winnaar van de vorige clubkampioenschappen, vierde geworden, Rin Visser derde, Dennis den Boer tweede en Rian van den Tempel werd ongeslagen eerste.

Vervolgens moesten de nummers één en twee het via een kruissysteem in de kwartfinales tegen elkaar opnemen. Dit leverde de volgende wedstrijden op.


Lees meer...

Kees van Blitterswijk clubkampioen 5e/6e klassers
06 dec
2016

Vanavond deden de 5e en 6e klassers de aftrap in de serie clubkampioenschappen.

Zes heren en één dame streden om de eer. Er waren eigenlijk 9 deelnemers, maar Moos Markesteijn en Jan Tillemans bleken ziek te zijn. Er werden 2 poules gevormd: 1 van 3 en 1 van 4 .

In poule 1 streden Kees Jongkind , Kees van Blitterswijk , Dennis Dingemans en Raymond van der Linden om de finaleplaatsen en in poule 2 Ina Wiekart, Rob van den Bos (onze voorzitter) en Eef Schouten.
Na een paar spannende en leuke potten waren de eindstanden:
 
Poule 1
1e Kees vB
2e Raymond
3e Dennis
4e Kees J

Poule 2
1e Eef
2e Ina
3e Rob

De kruisfinales waren dus ( dacht men):
Kees vB – Ina en Eef – Raymond . Helaas moest Raymond zich afmelden met beenproblemen en was Eef de lachende met een walk over (dacht hij). Echter kwam organisator Bas Hardenberg toen op het idee om Dennis de 2e plaats toe te delen en werd het Dennis – Eef. Onder veel protest mijnerzijds (walk over is walk over) toch gespeeld.

Lees meer...

2e Kampioen: Papendrecht 7
03 dec
2016

Met slechts één nederlaag in de 3e klasse H bekroonden de senioren van Papendrecht 7 vrijdagavond het najaarsseizoen met het kampioenschap.

Die ene nederlaag was de uitwedstrijd tegen de Rotterdamse Het Centrum 2 welke concurrent met 4 punten verschil achter zich liet.

Het team van Drago Bikarevic, Adino Bosch, Annika Mars en Niek van Westen, op de foto vlnr, promoveren naar de 2e klasse.

Volgende uitdaging: handhaven !

Senioren team 8 kampioen
29 nov
2016

Papendrecht 8 is de eerste herfstkampioen dit jaar.

Het team van Rin Visser, André Voskuijl, Jan Riske en Henk v.d. Bosch speelt al vele jaren samen en delen de vreugde van een kampioenschap of het leed om degradatie.

Dit seizoen ontstijgen ze de 4e klasse om het in het voorjaar weer te proberen in de 3e klasse.


Gefeliciteerd !