Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Corine van Herwijnen schittert tijdens Oliebollentoernooi
30 dec
2018

De huldiging van de prijswinnaars kwam voor Corine op 28 december van het vorig jaar véél te laat, dus afgelopen vrijdag is zij alsnog in het zonnetje gezet met haar gewonnen beker.

Organisator Niek van Westen toverde vlak voor aanvang van het toernooi nog eens zo’n 6 extra deelnemers uit z’n hoge hoed, waardoor er erg geshuffeld moest worden in de al ingedeelde poules.
Maar zoals vanouds kan er tijdens dit traditionele en vooral gezellige eindejaarstoernooi voor senioren niet veel mis gaan. Een handige zet van Niek was het aanstellen van poule-eigenaren, zo waren de tafels steeds optimaal bezet.

Het werd dus laat, maar niet getreurd, de "bussen" stonden te wachten voor nog een gezellig natafelen.
En de oliebollen vonden gretig aftrek!

Hoe de 32 deelnemers presteerden in hun poule:

Lees meer...

Jeugd kersttoernooi 2018
20 dec
2018

Op donderdagavond 20 december was het zover. Het kersttoernooi 2018 voor de jeugd. Tijdens het toernooi werd in de persoon van Luuk Krijgsman het kampioenschap van jeugdteam 3 gevierd.

Met een opgegeven aantal van 17 spelers en een speler die zich nog had afgemeld waren we met 16 jeugdspelers voor het kersttoernooi.
Er waren 2 verschillende groepen, 1 voor de wat oudere/langer spelende jeugd en 1 groep met 2 poules voor de pupillen/net begonnen jeugd.

In groep 1 poule 1 zaten Ruben Singewald, Roberto den Hertog, Luuk Krijgsman, Arfan Mahmud en Ruben Helder.
Ruben H wist helaas niks te winnen, ondanks dat het soms toch best nog wel spannend werd. Hierdoor werd Ruben 5e in de poule. Arfan wist van zijn teamgenoot Ruben H te winnen en wist het Ruben S nog erg lastig te maken, hier verloor hij van met 12-10 in de 5e game waardoor Arfan 4e werd in de poule. Luuk speelde uitstekende partijen maar wist er helaas maar 2 te winnen, waardoor hij 3e werd in de poule. Ruben S wist 3 partijen te winnen maar werd wel met 2-0 verslagen door Roberto, waardoor hij 2e werd in de poule, en de ongeslagen Roberto werd poulewinnaar.

Lees meer...

Moos Markesteijn benoemd tot Lid van Verdienste
19 dec
2018

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, waar de begroting voor 2019 door de leden werd goedgekeurd, is secretaris Moos Markesteijn benoemd tot Lid van Verdienste.

Voorzitter Rob van den Bos reikte de oorkonde en bloemen uit aan een verbaasde Moos, toch een van de leden die veel vrijwilligerswerk doet binnen de vereniging.

Rob memoreerde in zijn speech de vele activiteiten die Moos al jarenlang voor de TTV Papendrecht verricht, zoals de ledenadministratie, de contacten met de Gemeente Papendrecht, zijn intensieve inzet om ook leden met een beperking te trainen, het reilen en zeilen in de kantine te verzorgen, etc. etc.

De benoeming werd ondersteund met een luid applaus van de aanwezige leden bij de ALV.

Wisselbeker klaverjassen naar Kees Kroon
19 dec
2018

Adrie van Doveren wint 17e klaverjasdrive

Het was weer volle bak in het wijkzaaltje van De Kooij. Na een druk bezochte ledenvergadering, waar in een recordtempo de begroting voor 2019 werd goedgekeurd en secretaris Moos Markesteijn werd benoemd tot Lid van Verdienste, namen 24 klaverjassers plaats aan de tafels en steeds 4 kaarters schikten zich in de rol van "boeren aan de bar".

Na 2 ronden klaverjassen reikte voorzitter Rob van den Bos een soort oeuvreprijs uit aan de oud-voorzitter zonder ere-titel: Niek van Westen. Zijn uitermate positieve instelling en het vasthouden aan het geloof in de 4e kwadrant lagen mede aan de basis voor dit prijsje.

Daarna viel de wisselbeker dit jaar in handen van Kees Kroon. Het was niet de prestatie dat hij alle 17 speelavonden aanwezig was, maar de hoogste positie op de ranglijst die alles bepalend was voor de wisselbeker.

In 2019 beginnen we weer op woensdag 9 januari en gepland staat dat we het gehele jaar steeds om de 3 weken weer klaverjassen.

Zie voor de totaalstand de rubriek "EN DAN DIT" of klik hier

Lieron Viveen prolongeert titel van clubkampioen
14 dec
2018

De hoogste licentiespelers van de TTV Papendrecht, variërend van hoofdklasse tot 2e klasse, speelden vandaag om het clubkampioenschap. Opnieuw lukte het Lieron Viveen om de belangrijkste titel bij de senioren te winnen.

Organisator Niek van Westen verdeelde de 12 topspelers in twee poules van 6, waarbij de 2 beste van de poules naar de kruisfinales gingen. Niek regeerde met straffe hand, de zweep ging er nog net niet over, maar hierdoor lukte het om alle wedstrijden binnen de beschikbare tijd te laten spelen.

Lees meer...

Adino Bosch prolongeert zijn clubkampioenstitel
11 dec
2018

Voor de tweede achtereenvolgende keer is Adino Bosch clubkampioen bij de 3e/4e klassers geworden.

Organisator Niek van Westen had de deelnemers ingedeeld in twee poules van 6 tafeltennissers. Omdat hijzelf ook als deelnemer meespeelde nam Jan Tillemans de registratie van uitslagen en tussenstanden voor zijn rekening.

Poule A
Als kersverse kampioen van de 5e/6e klassers mocht Raymond van der Linden ook vanavond acte de présence geven. Maar helaas voor Raymond, het klassenverschil was steeds nét te groot. Toch wist Raymond redelijk te presteren en in 3 van de 5 wedstrijden een 4e game te forceren. Op de 5e plaats eindigde Max Kornet die alleen van Raymond wist te winnen (11-5, 12-10 en 11-8), misschien dat hij in de iets zwakkere poule B beter tot zijn recht was gekomen?
Bij de wedstrijden die Jan Riske en Rian van den Tempel speelden was het meeste wanklag te horen, beiden wisselden goed en minder goed geslagen ballen af, uiteraard werkte hun tegenstanders niet zoals gewenst mee. Beiden wonnen 3 partijen en omdat Rian Jan heel nipt aftroefde met 11-4, 11-7, 3-11, 9-11 en 9-11, werd Jan 4e en Rian 3e in deze poule.
Michelle van der Spek speelde gedreven en fanatiek. Alleen in haar 2e partij moest zij een 5e en beslissende game spelen die Adino Bosch uiteindelijk met 9-11 won en achteraf de enige verliespartij van Michelle bleek te zijn. Ook Adino won van 4 tegenstanders en nog ongeslagen kwam het in de wedstrijd tegen Jan opnieuw tot een 5e game, ditmaal pakte Jan die partij met 11-9.
Op onderling resultaat met Michelle werd Adino derhalve 1e in poule A en Michelle 2e, beiden gingen door naar de kruisfinale.

Lees meer...