Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Verhoging contributies én consumptieprijzen
20 dec
2019

Per 1 januari 2020 zijn de contributies en de consumpties noodgedwongen bijgesteld. Dit is besloten in de Algemene Ledenvergadering van afgelopen woensdag, waar de begroting voor 2020 is vastgesteld.

Onze penningmeester Patrick van Vooren pleitte al een paar jaar om verhogingen, maar de leden wisten dit steeds uit te stellen. Na de presentatie van de vermoedelijke resultaten over het financiële jaar 2019 en de verwachtingen voor komend jaar waren verhogingen niet langer uit te stellen.

Er werd de leden nog een keuze voorgelegd om óf het een óf het ander te wijzigen, maar om te voorkomen dat er binnen korte tijd opnieuw aanpassingen nodig zouden zijn, heeft de vergadering ingestemd met een verhoging van de contributie van zowel de senioren als van de jeugd. (De vorige verhoging was per 1-1-2015). De verwachting is nu dat e.e.a. weer een lange tijd stabiel blijft.
Daarnaast wordt de jarenlang bevroren consumptieprijs van bier en limonades per 1-1-2020 met 25 cent verhoogd.

De leden wordt verzocht om de automatische kwartaaloverschrijvingen bij hun bank aan te passen.

Nieuwe contributie per 1-1-2020:
jeugd: € 30 per kwartaal
senioren: € 35 per kwartaal
donateurs: € 25 per jaar (ongewijzigd)

Druk bezet dubbelkampioenschap senioren
03 dec
2019

Kort na afloop van de najaarscompetitie is het dubbeltoernooi voor senioren gespeeld. Het was dit jaar de vraag of en door wie de broertjes den Boer onttroond zouden worden.

Hieronder een verslag van organisator Niek van Westen.

Alvorens dat hier te verklappen, eerst een paar punten ter overweging:
- Het gebruik van social media en dan vooral WhatApp lijkt het beste middel om deelnemers te krijgen en op de hoogte te brengen van relevante informatie. Mede hierdoor was het relatief eenvoudig om 17 koppels bij elkaar te krijgen.
- Aangezien we hier toch spreken over een “officieel” clubkampioenschap en we iedereen een ongeveer gelijke kans willen geven, werd gekozen voor een handicap systeem. Per deelnemer werd de rating opgezocht, opgeteld bij die van zijn/haar dubbelspelpartner en met wat rekenwerk werd vastgesteld dat een verschil van 230 ratingpunten een punt verschil per game zou betekenen. Deze 230 was gebaseerd op de ratings van de deelnemers en een maximaal verschil van 6 punten per game; wie kan zich nog mijn oude kansberekeningen herinneren voor het mexicanen😉?
- De beschikbare tijd bepaalt het aantal wedstrijden en rondes die kunnen worden gespeeld; en hieruit ontstaat dan de toernooivorm. Nou, besloten werd een 4 poule systeem met 4 winnaars waaruit dan de winnaar tevoorschijn moest komen.
- Bij een goed sportevenement hoort ook een goede derde helft dus werd de gezellige(!) barman Jan Boon geregeld.

Lees meer...

Bloemen voor Papendrecht 3
03 dec
2019

Het seniorenteam 3 is in de najaarscompetitie overtuigend kampioen geworden in de 2e klasse.

Tijdens het dubbeltoernooi is het team gehuldigd en in de bloemen van sponsor Bloemtique Bamboe gezet.

Op de foto v.l.n.r. Kevin Nugteren, Erwin Verhaert, Dennis en Davey den Boer. Door omstandigheden ontbreekt helaas Dinh Duc Dao op de foto.

Stappen in huisvestingswensen
18 nov
2019

In vervolg op diverse eerdere besprekingen en na de presentatie aan de leden tijdens onze seizoensopening, zijn afgelopen week volgende stappen gezet in het kader van onze huisvesting op langere termijn.

Eerst heeft voorzitter Rob van den Bos bij de voetbalvereniging VV Papendrecht als vertegenwoordiger van de TTV Papendrecht een intentieverklaring mede ondertekend. De intentieverklaring is alleen een bevestiging dat geparticipeerd wordt in de plannen om te komen tot een 3e sportcluster in Papendrecht, namelijk op het Slobbegors.

En afgelopen woensdagavond hebben wethouder Paans en beleidsambtenaar Hans van Rijsbergen een werkbezoek gebracht aan de TTV Papendrecht. Van onze zijde waren daarbij voorzitter Rob van den Bos, secrataris Moos Markesteijn, vice-voorzitter Jan Tillemans en de vertegenwoordiger van de commissie huisvesting Harm Hogendoorn.
Mede via een video-presentatie heeft Rob ons reilen en zeilen verwoord, waarbij met name onze huisvestingswensen extra aandacht kregen.

Lees meer...

Kilian van Rooijen en Luc Korteland winnen tafeltennistoernooi voor basisscholen
23 okt
2019

Zoals gebruikelijk organiseert de tafeltennisvereniging TTV Papendrecht in de herfstvakantie een toernooi voor basisscholieren uit de hoogste groepen.

Dit jaar werd er een 6-kamp gespeeld voor de jeugd uit groep 7/8 en de overige deelnemers werden in 2 andere poules verdeeld.
Genoeg partijtjes voor alle deelnemers en door hun enthousiasme verliep het toernooi uiterst soepel.

De 6-kamp (6 spelers spelen allemaal tegen elkaar) werd dik verdiend gewonnen door Kilian van Rooijen (Oranje Nassau) die alle partijen ongeslagen bleef. Cas v.d. Wens (Prins Floris) moest alleen het onderspit delven tegen Kilian en werd derhalve 2e. Dean Beishuizen (Prins Constantijn) won 3 partijen. Hij verloor nipt met 11-8 in de 5e game van Cas, maar moest Kilian al na 3 games feliciteren, toch genoeg gescoord voor de 3e plaats. De andere spelers in deze poule noteerden minder zeges, maar men legde zich niet zo maar neer bij een nederlaag, gezien de vele keren dat er een beslissende 5e game gespeeld moest worden.

De overige deelnemers speelden allen een 5-kamp in 2 poules en de kruisfinales daarna dienden de winnaar op te leveren. In deze poules werden de partijen beperkt tot 2 games.


Lees meer...

Geslaagde operatie afzettingen
06 okt
2019

Tijdens een van zijn uitwedstrijden had Kevin Nugteren gezien hoe men elders de steeds opnieuw doorgezakte afzettingen met een versteviging weer in hun oorspronkelijke model had weten te krijgen.

Nadat hij dit idee ook bij een van onze afzettingen had uitgeprobeerd, bleek dit goed te werken. Op een zondag -met alle ruimte in de lege zaal- is hij vervolgens met zijn vader Arie en met Michelle van der Spek aan de slag gegaan en hebben zij gezamenlijk zo’n 30 afzettingen weer in model gekregen.
Hulde voor deze vrijwilligers!

Lees meer...