Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Zaal extra ingehuurd
02 dec
2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we ’s avonds niet meer tafeltennissen. Om zo’n 20 gemiste uren per week te compenseren heeft de TTV Papendrecht de speelzaal De Kooy voor de komende zaterdagmiddagen extra ingehuurd.

Onder de uitdrukkelijke bepaling dat de corona-maatregelen worden nageleefd kan er de komende zaterdagmiddagen zowel door de jeugd als door de senioren worden getraind in onze gymzaal. De jeugd wordt in de gelegenheid gesteld om een introducee mee te nemen.

Dus de zaterdagmiddagen 4, 11 en 18 december en in 2022 voorlopig ook nog 8 januari. Aanvang is 13:00 uur en strikt om 17:00 uur zullen alle activiteiten worden gestaakt.

Piet den Dikken wint de 1e periode
02 dec
2021

Plotseling was daar binnen TTV Papendrecht een nieuw fenomeen : Koning Toto. Om ál die voetbalkenners eindelijk eens hun gelijk te laten bewijzen door de harde cijfers.

Echter, de koudwatervrees was groot. Durfde menigeen het tóch niet aan ? Wellicht afgeschrokken door alle wielrenkenners die nooit wisten te scoren in de Tourtoto die Eef Schouten jaarlijks organiseert?

Een uitgebreid verslag van de 1e ronde en de wedstrijden daarna staat elders op onze site in de rubriek “En dan dit”, daar wordt tevens wekelijks de spreadsheet met de uitslagen en tussenstanden ververst. Om te bekijken klik hier.

Nieuws over de jubileumaktiviteiten
13 okt
2021

Beste leden, donateurs en sponsors,

Even een update over de 75 jaar jubileum festiviteiten.


De data zijn nu bekend.
Om te beginnen op 20 november 2021 een jubileum klaverjasdrive.
Alle klaverjassers krijgen hier binnenkort bericht over.

Dan op de volgende zaterdagen:
14 mei 2022: een receptie voor genodigden van 15.00 tot 17.00 uur in de kantine;
eveneens op 14 mei 2022 een feestavond voor leden, donateurs en sponsors, binnenkomst vanaf 20.00 uur, eindtijd 24.00 uur in de sportzaal;
21 mei 2022: een seniorentoernooi;
en last but not least:
11 juni 2022: een juniorentoernooi met aansluitend een uitje voor de jeugd.

Hopelijk ontmoeten we jullie op een aantal van deze data.

We houden je op de hoogte.

Erwin Verhaert, Hanno van Sintmaartensdijk en Ada van Meeteren
Voor vragen 0640604465

Nieuwe voorzitter en hééééél veel ander nieuws
06 okt
2021

Naast de Algemene Ledenvergadering over 2020 werd vandaag meteen maar even de begroting voor 2022 behandeld. Tevens werd een jubilaris en een vrijwilliger in het zonnetje gezet, werd een nieuwe voorzitter benoemd én was er eindelijk weer klaverjassen.

ALV 2020
In een goed gevulde kantine werd het wel en wee van de TTV Papendrecht in het verenigingsjaar 2020 besproken. Het jaarverslag werd zonder veel op- of aanmerkingen goedgekeurd. Ook de financiën werden door een kascontrolecommissie in orde bevonden, zodat aan de penningmeester Patrick van Vooren décharge verleend. In zijn dankwoord onderstreepte Patrick dat een deel van de eer aan Rin Viser toekomt.

Vrijwilliger van het jaar
Het is al een beetje traditie, tijdens de ALV wordt een vrijwilliger in het zonnetje gezet vor zijn inzet voor de club. Ditmaal werd aan jeugdlid Roberto den Hertog een bloemetje uitgereikt voor o.a. zijn ondersteuning van de jeugdtrainers.

Lees meer...

Onze Ina Wiekart in de spotlight
05 okt
2021

Tijdens de actie "Week van de scheidsrechter" heeft Tafeltennis.nl afgelopen week onze eigen Ina Wiekart in het zonnetje gezet.

De foto uit Rio de Janeiro en de volgende tekst is overgenomen uit de rubriek van Tafeltennis.nl


Week van de scheidsrechter (4): Ina Wiekart
Ina Wiekart nog lang niet versleten als internationaal topscheidsrechter
‘Scheidsrechtercursus zou beter gratis zijn’

Ina Wiekart was in 2016 scheidsrechter bij de Paralympics in Rio de Janeiro. Nog maar kort geleden dus. Ze is nu 74, maar denkt nog niet aan stoppen. “Het gaat goed volgens mij en ik krijg geen andere signalen van de scheidsrechterscommissie. Ik blijf het een machtig vak vinden. Het is geweldig om deel uit te maken van topwedstrijden.” Een tweede olympisch toernooi zit er volgens haar echter niet meer in. “Want dat is een once in a lifetime ervaring. Ook niet erg. Ik heb het meegemaakt en dat was een fantastische belevenis.”
Ze ondervindt nog steeds ‘heel veel respect en waardering’ in de Nederlandse en internationale zalen. Al is de frequentie van wedstrijden wel omlaag gegaan. Niet vanwege haar leeftijd, maar door veranderde regels rond aanstellingen van de NTTB. Voor de coronacrisis kreeg ze gemiddeld acht tot tien wedstrijden per seizoen. Nu zijn dat er nog maar vier. Daar is ze wel teleurgesteld over. “Zeg maar een beetje boos, verdrietig. Maar je doet er niks aan. We hebben het te accepteren”, zeg Ina en dat laatste doet ze dan ook.

Lees meer...

Start wegwerkzaamheden bij De Kooy
21 sep
2021

Deze week is begonnen met de wegwerkzaamheden in de Pieter Zeemanlaan.

Met name de bocht in de weg bij De Kooy krijgt een aanpassing voor fietsers. Reden waarom de struiken voor onze kantine verdwijnen.

Vooralsnog blijven de 3 bomen voor De Kooy gespaard. Verder zal de gehele Pieter Zeemanlaan nieuw asfalt krijgen.

Lees meer...