75 jaar TTV Papendrecht
30 jun

Beste sportvrienden,

Op 1 december dit jaar bestaat onze vereniging 75 jaar.

Uiteraard zullen wij dit gebeuren niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Een jubileumcomissie bestaande uit:

- Hanno van Sintmaartensdijk;

- Erwin Verhaert en

- Ada van Meeteren

zal de festiviteiten gaan voorbereiden.

In verband met de onzekere Coronatijden en een toch al drukke decembermaand voor de meesten, zullen wij het jubileum in juni 2022 gaan vieren.

Het ligt in de bedoeling om:

- Een jeugd-en senioren toernooi;

- Een receptie voor genodigden;

- Een uitje voor de jeugd en

- Een gezellige avond voor senioren, donateurs en sponsors

te organiseren.

Mits de anderhalve meter maatregel is opgeheven willen we in de maand december van dit jaar een klaverjas jubileumdrive houden.

Zodra wij de precieze data vast hebben kunnen zetten, zullen wij jullie wederom berichten.

Namens de jubileumcommissie

Ada van Meeteren

078-6156407 of 0640604465

Ook dit jaar weer het Tourspel
26 jun
2021

Onze Eef Schouten organiseert ook dit jaar voor ons weer het Tourspel. Een record aantal van 23 deelnemers volgt met spanning dagelijks zowel de verrichtingen in Frankrijk als de uitslagen van het Tourspel.

Over het reilen en zelien van De Pedaalridders, hun persoonlijke scores en virtuele eindstand in het Tourspel kunt u dagelijks lezen op deze website in de rubriek EN DAN DIT, of, zoals gebruikelijk, klik hier.

We mogen weer !!!!
2021

Het licht staat op groen, vanaf donderdag 20 mei a.s. gaat de zaal weer open. Dit gebeurt op dezelfde wijze als waar wij vorig jaar al weer aan gewend waren, volgens de corona-regels dus.

Onze jeugd is donderdag vanaf 18:30 uur het eerst aan de beurt voor een training onder leiding van Joël Scheurwater. Het zal voor iedereen wel weer wennen zijn.
Na de jeugdtraining, om ca. 20:00 uur, mogen de senioren weer vrijblijvend trainen, uiteraard ook onder de corona-voorzorgmaatregelen.
Daarna zijn we vrijdags weer open voor de senioren en mag de jeugd ook weer op de dinsdagen (vanaf 18:30 uur) trainen, dan o.l.v. Ben Jacobis, waarna de senioren weer hun balletje kunnen slaan.

Alle leden zijn ook via een mailbericht op de hoogte gesteld. Geen mail gekregen? Laat het ons even weten.

Jeugdtrainer Ben Jacobis in de schijnwerpers
2021

Onze jeugdtrainer Ben Jacobis is deze week door de Zwijndrechtse krant De Kombinatie in de schijnwerpers gezet.

In een artikel zegt Ben het tafeltennis en met name het training geven bij de TTV Papendrecht en bij Serve '71 uit het Hendrik-Ido-Ambacht enorm te missen in deze corona-tijd.

Via de volgende link is het hele artikel te lezen, klik hier.