Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Papendrecht 6 kampioen
18 nov
2022

Vrijdagavond is Papendrecht 6 onverwacht kampioen geworden in de 4e klasse B. Het team ontving thuis de naaste concurrent De Treffers (M) 3 uit Mellissant.

Omdat de eerder gespeelde uitwedstrijd in 5-5 eindigde en team 6 nu een kleine voorsprong van 4 punten had, werd nog niet gerekend op een beslissing deze avond, deze zou dan wel in de volgende en laatste competitiewedstrijd vallen. Zeker toen men veteraan Ben Jacobis zijn eerste 2 partijen in 5 games zag verliezen, werd de hoop op het kampioenschap kleiner. Maar de teammaten Robin Dahlhaus en Ruben Singewald lieten zich hierdoor niet ontmoedigen, samen wonnen zij het dubbel en ieder op zijn beurt speelde een heuse hattrick. Die ene partij die Ben wél won was precies genoeg voor de 8-2 zege waardoor het team voor de concurrentie definitief onbereikbaar werd. Als toeschouwer leefden de teamgenoten Gladys Jacobson en Ron "Kiwi" Keereweer hartstochtelijk mee en deelden in de feestvreugde.

Op de foto ontbreken nog enerzijds Dennis Dingemans en anderzijds de bloemen. Dat wordt goedgemaakt tijdens het oliebollentoernooi op vrijdag 30 december a.s.

Ron Keereweer wint 13e klaverjasdrive
16 nov
2022

Vanavond werden de kaarten minimaal 216 keer geschud door 24 spelers. Aan het eind van de avond kwam Ron Keereweer als beste uit de telling.

1e ronde
Dit eerste potje kende maar 2 uitblinkers: Adrie van Doveren en Kees van Blitterswijk verpletterden Joop Smit en Piet van Sintmaartensdijk zonder maar enig pitje of een natje, daar waar de tegenstanders het hielden bij 3 natjes en bijna elk potje een lage score. Slechts twee maal noteerden Joop en Piet meer dan 100 punten. Dit resulteerde in het grote verschil van 2136 – 896 punten, tevens de hoogste en laagste score van de avond.
Een andere lage score noteerden Hanno van Sintmaartensdijk en Maarten Stehouwer, zij kwamen niet verder dan 1221 punten incl. magere 140 roempunten. Jan Riske en Glenn Boedhram produceerden nog minder roem, slechts 100, maar wonnen wel met 1611 punten. Ook hier geen pitje, beide koppels gingen twee maal nat.

Lees verder elder op deze website in de rubriek "EnDanDit" of klik hier.

Matthijs van Hoek en Roberto den Hertog dubbelkampioenen
23 aug
2022

In een wederom drukkend warme De Kooy heeft de handicapregel bij het dubbeltoernooi senioren van de TTV Papendrecht een belangrijke rol gespeeld.

De meeste geroutineerde tafeltennissers kiezen een sterke speler als dubbelpartner, sommige kiezen juist een minder getalenteerde speler aan zijn zijde en ook zwakkere spelers kiezen juist voor elkaar. De reden is dat gespeeld wordt met handicap punten, al naar gelang het verschil in rating tussen de duo’s.
Organisator Niek van Westen had 3 poules van 4 teams samengesteld, elk koppel speelde dus 3 poulewedstrijden.

Poule A
Matthijs en Roberto, als hoofdklassespeler de hoogste rating in hun poule, speelden hun 0-7 achterstand tegen Wildred Coljee en Marco den Hertog gedecideerd weg en noteerden 11-8, 11-9 en 1-9. Ook van Kevin Nugteren en Colin Lodder (0-2) werd simpel in 3 games gewonnen en de op papier sterkste tegenstanders, Patrick van Vooren en Hanno van Sintmaartensdijk (0-1) dienden uiteindelijk Matthijs en Roberto te feliciteren. Als 1e in de poule waren zij verzekerd van een beker.
Met 2 overwinningen werden Patrick en Hanno 2e, Kevin en Colin met 1 punt 3e en Marco en Wilfred bleven met lege handen.

Lees meer...

Programma nacompetitie bekend
05 aug
2022

Voor de senioren is vandaag het programma van de najaarscompetitie bekend gemaakt.

Uiteraard is e.e.a. nu al overgenomen op onze website.
Zie de rubriek "Competitie" of klik hier.

Najaarscompetitie in nieuwe clubshirts
20 jul
2022

Vanaf de nieuwe competitie spelen we in nieuwe clubshirts dankzij de toekenning van een Microbudget door NOC*NSF.

En natuurlijk dankzij de inzet van onze voorzitter Niek van Westen die met een nieuwe actie weer punten vergaart voor de door hem zo verlangde ere-titel.

Niek boorde zijn connecties in de vakkledingbranche aan om, mede dankzij de bijdrage van NOC*NSF, de aanmaak van nieuwe clubshirts te kunnen bekostigen.

Op de foto Niek die samen met de langzaam herstellende secretaris Moos Markesteijn het nieuwe shirt demonstreert.

Tourspel 2022
01 jul
2022

We starten het Tourspel dit jaar met een nieuw record van 28 Pedaalridders met allemaal unieke voornamen en waarvan 25% dames, een unicum.

Lees dagelijks alles over het Tourspel elders op deze website in de rubriek 'Endandit', of klik hier.