Adrie van Doveren wint 8e klaverjasdrive
03 aug

Het was én gezellig én warm met 25 enthousiaste kaarters. De elke speelronde vrije klaverjasser rende zich dan ook rot met koude versnaperingen. Een enkeling had een waaier meegenomen om zich af te koelen.

De hoogste score speelde Hanno van Sintmaartensdijk met Jan Boon samen. Eigenlijk was het best een bedaard potje met één pitje en één natje, zo’n 350 roem en 1824 in totaal. Verliezers aan deze tafel waren Ron Witveld en Dennis den Boer die door een natje en slechts 220 roem niet verder kwamen dan 1318 punten.
Dat het nog minder kon bewezen Jan Bonneveld en Ada van Meeteren die met maar 2 natjes toch slechts 1100 punten scoorden. Tsja, als er maar 40 roem genoteerd kon worden… Helene Witveld en Joop Smit profiteerden maar een klein beetje. Zij hielden het bij één natje, 220 roem en 1752 punten in totaal.