2e Klaverjasdrive voor Moos Markesteijn
2023

Met de maximale bezetting van 28 deelnemers was het weer volle bak bij de TTV Papendrecht en dat betekende dus: “boeren aan de bar !”

Maarten Stehouwer en Piet van Sintmaartensdijk kregen in het 2e potje tegen Jan Riske en Joop van Wolde al het eerste pitje tegen, gingen later nog tweemaal nat en noteerden slechts 4 “pootjes”. Met de roem bleven zij steken op 210 punten, zodat voor het eindtotaal slechts een schamele 1238 genoteerd kon worden. Aan natgaan deden Jan en Joop niet en met hun 10 “pootjes” en 430 roem scoorden zij het hoogst van deze avond: 1994 punten.
Cees Kroon en Gerda Deumer scoorden liefst 2 x een pit, gingen ook niet nat, maar scoorden desondanks matig met 1625 punten. Wel genoeg voor de zege, want Adrie van Doveren en Dennis den Boer (1 x pit en 1 x nat) scoorden 1607.

Lees verder op de pagina "En dan dit" of klik hier.