Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Kampioenskansen voor enkele teams
11 apr
2010

De afgelopen twee weken speelden de meeste teams de voorlaatste competitiewedstrijd. De seniorenselectie speelde vrijdagavond in Nieuwkoop tegen middenmotor TTVN 1 en voegde vijf competitiepunten toe aan het totaal. Jeffrey de Bosscher en Eddy van Weelde (beiden 1x) wonnen het subbel en zagen Winnie van Rooy 2x zegevieren. Het puntentotaal is inmiddels zo hoog is opgelopen dat maandagavond in Numansdorp het kampioenschap in de 1e klasse gevierd kan worden. Tegen het al gedegradeerde Tavenu 1 heeft Papendrecht nog slechts 3 punten nodig om een terugkeer naar de hoofdklasse veilig te stellen.

Op dezelfde maandagavond reist Papendrecht 8 naar Sliedrecht om tegen het plaatselijke 5e team minimaal drie punten te scoren en zo promotie naar de 4e klasse te bewerkstelligen.

Naast de 2 genoemde én het al naar de 3e klasse gepromoveerde Papendrecht 4, kan woensdagavond in Hendrik Ido Ambacht ook Papendrecht 7 het seizoen met een kampioenschap afsluiten. Tegen Serve 2 kan een nipt 6-4 verlies genoeg zijn voor promotie naar de 4e klasse.

Bij de Papendrechtse jeugd verscheen zaterdagmiddag alleen de jeugdselectie achter de tafeltennistafel. In Roelofsarendsveen verloor het iets lager geklasseerde De Treffers 1 voor de tweede maal van Papendrecht 1. Zaterdag tekende Matthijs van Hoek voor zijn vierde seizoenshattrick en voegde Quinten de Jong daar 2 overwinningen aan toe. Maarten Lagendijk mocht zich eenmaal laten feliciteren. Door het succesvolle dubbel van Quinten en Matthijs werd een eindscore van 3-7 genoteerd. A.s. zaterdagmiddag wordt het debuut in de landelijke C klasse afgesloten met een thuiswedstrijd tegen middenmotor Stiphout 2.

Omdat Papendrecht 2 de laatste twee wedstrijden net hoger scoorde dan concurrent Trefpunt 1 weet het team zich nu opnieuw koploper in de 1e klasse B met maar liefst een heel punt meer. Met een gelijkspel kan het 2e jeugdteam zich a.s. zaterdagmorgen in Krimpen aan de IJssel tegen Trefpunt 1 laten huldigen als voorjaarskampioen, daarbij is steun van supporters erg welkom. Het eerste balletje wordt geslagen om 10:00 uur.