Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Ruime zege jeugdselectie
03 feb
2020

Zaterdagmiddag speelden de Papendrechtse jeugdteams de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie.

Papendrecht 1 ontving de jeugdselectie van Tavernie. De bezoekers uit Nieuwland, allen spelend met de naam Baars, verloren vorige week met 8-2 van koploper DHC 1 en ook in Papendrecht kregen ze dezelfde uitslag te verduren. Daan Krijgsman speelde thuis opnieuw een hattrick, won alles in drieën en had alleen tegen Coert wat meer moeite getuige de cijfers 11-9, 12-10 en 12-10. Ook Arfan Mahmud lukte het om een hattrick te spelen, zijn lastigste wedstrijd was de openingspartij tegen Naomi (10-12, 11-9, 11-7 en 11-9). Waar Yannick Peters vorige week net naast de zeges greep, scoorde hij nu 2 overwinningen. De enige tegenstander die hij moest feliciteren was Naomi Baars, na 3 nipt verloren games: 8-11, 10-12 en 10-12. Het dubbel werd gespeeld door Arfan en Daan. Omdat deze partij na 5 games naar Naomi en Coert ging, werd de eindstand dus bepaald op 8-2

Team 2 verloor voor de tweede achtereenvolgende keer met 4-6, ditmaal van De Repelaer 1 uit Spijkenisse. Jesse Hooglander speelde weliswaar een hattrick, maar hij kreeg het niet cadeau. In zijn partijen tegen Joey Hodiamont en Jordan van der Sterre moest er steeds een uiteindelijk gewonnen 5e game aan te pas komen, van Inge Moree won Jesse in 4 games. Samen met Ruben Helder verloor Jesse het dubbel van Jordan en Inge met 3-11, 8-11 en 8-11. In zijn persoonlijke duels wist Ruben alleen -en uiterst nipt- de slotpartij tegen Joey te winnen, het werd 14-12, 11-9, 8-11, 9-11 en 11-9.
Ook Joas de Keizer kon verder geen punten toevoegen aan de 4 die op het wedstrijdformulier genoteerd werden.

Het duoteam Papendrecht 3, ditmaal bestaande uit de gebroeders Jonathan en Henri Kamerling, was zaterdagmiddag thuis in De Kooij gastheer voor het Zwijndrechtse Shot ’65 1. Zowel Jonathan tegen Rik Bakker als Henri tegen Alex van Etten werd in 4 games gespeeld, maar de punten gingen naar de bezoekers. Ook de dubbelpartij, met wederom 4 games, betekende een verliespartij voor de Papendrechters. Jonathan produceerde vervolgens na 6-11 en 9-11 langzaam het betere spel tegen Alex en won na 11-8 en 11-9 uiteindelijk nog gedecideerd met 11-4. Door 3 x met 5-11 te verliezen van Rik bleef Henri met lege handen en werd de eindstand 1-4.

Jeugd gestart met de voorjaarscompetitie
27 jan
2020

Zaterdag dienden de 3 jeugdteams als eerste ontmoeting een uitwedstrijd te spelen. Papendrecht 1 en 2 reisden naar VVV in Leidschendam en Papendrecht 3 moest naar Gorinchem.

De jeugdselectie speelde tegen VVV 2 in de 3e klasse A en begon goed met een 4-6 overwinning. Yannick Peters opende de wedstrijd tegen Renzo Bruschi, gaf goed tegenstand, maar bereikte nèt niet een noodzakelijke 5e game (11-9, 11-8, 3-11 en 12-10).
Daarna trok Daan Krijgsman de stand weer gelijk door tegen Damian Elzing gedecideerd 5-11, 6-11 en 5-11 te spelen. Arfan Mahmud had het daarna lastig tegen Lucas van Elk (11-4, 11-9, 11-7). Het dubbel van Yannick en Daan tegen Renzo en Lucas werd een zware partij: na 9-11, 11-6 en 11-5 werd er wederom nipt 9-11 gespeeld zodat de 5e game de beslissing moest brengen. En daar sloegen de Papendrechters toe, met 8-11 werd de tussenstand 2-2.
Ook de 2e pot van Yannick werd een thriller: na 2x 11-8 tegen Damian moest hij wel de volgende games winnen en na 6-11 en 9-11 was er toch weer kans op een zege. De 5e game echter werd verloren met het minimale verschil (11-9). Arfan toonde daarna waar hij voor kwam, minimaal één winstpartij. Met 3 gelijke games van 7-11 tegen Renzo bracht hij de stand weer op 3-3.
De 7e partij ging tussen Daan en Lukas en ook Daan had moeite met deze tegenstander, hoewel hij de partij toch in 4 games wist te winnen (11-8, 9-11, 8-11 en 13-11). De slotpartij van Arfan tegen Damian wist Arfan in 3 games te winnen, na een ruime 4-11 volgden twee nipte 9-11 games. Tussenstand 3-5.
Yannick speelde zijn laatste potje tegen Lucas die overtuigend met 11-4 van start ging. Yannick kwam sterk terug maar de twee volgende games trok Lucus eveneens, maar nu met het minimale verschil (16-14 en 11-9) naar zich toe, waardoor Yannick, ondanks goed presteren, op persoonlijke titel met lege handen bleef. Tot slot begon Daan met een dikke 3-11 tegen Renzo, maar kreeg hij het daarna lastiger: 9-11, 11-7 en 13-15.
Einduitslag: 4-6

Lees meer...

Fietsen op Alpe d'HuZes tegen kanker
22 jan
2020

Ons verenigingslid René van Rijswijk, speler van Papendrecht 10 en sinds enige tijd notulist bij de bestuursvergaderingen, heeft het plan opgevat om samen met zijn vrouw en 2 vrienden op de beroemde "Nederlandse" Tour de France-berg, de Alpe d'Huez, te gaan lopen en te gaan fietsen voor de Stichting Alpe d'Huzes.

In de periode tussen 31 mei en 5 juni willen ze hiermee geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.
Het team van René heeft zich ingeschreven onder de naam: "Rollercoaster1737".
Het motto van de actie Alpe d'Huzes luidt: "Elke €uro helpt" en voor de deelnemers geldt: "Opgeven is geen optie".

De opbrengst is vanaf 2010 elk jaar ruim boven de 10 miljoen euro geweest, daar rekent men dit jaar uiteraard ook op.

René schrijft er zelf het volgende over:
"Wij zijn Jur, René, Sandra en Linda en doen allemaal om verschillende persoonlijke redenen mee met de Alpe D'huZes.
Jur gaat fietsen en René, Sandra & Linda gaan wandelen. Wij zijn een groep vrienden die elkaar hebben leren kennen in Walibi, vandaar onze groepsnaam.
Gezamenlijk hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker, hopelijk wil je ons helpen dit te realiseren!

Lees meer...

Oliebollentoernooi 2019
03 jan
2020

Waar de jeugd traditiegetrouw vlak voor kerstmis het kersttoernooi speelt, zo is er een week later het Oliebollentoernooi voor senioren.

Organisator Niek van Westen schreef het volgende verslag:

Zoals gebruikelijk werd op de laatste vrijdag van het jaar weer het oliebollentoernooi gehouden. Hieraan konden naast de reguliere leden ook donateurs en introducees meedoen: en dan is het natuurlijk duidelijk dat het op dit toernooi niet zo zeer om het resultaat gaat maar om het gezellige samenzijn.

Uiteraard waren er oliebollen en Hanno had aan de toernooiorganisator gezegd dat hij deze zou betalen als er minimaal 30 deelnemers zouden zijn. Nou dat was voor Niek met al zijn sociale vaardigheden niet zo moeilijk en dat betekende dat Moos op rekening van Hanno 60 oliebollen kon halen voor de 34 deelnemers.

De KIWI’s uit Nieuw-Zeeland waren wederom goed vertegenwoordigd wat de kijkwaardigheid van het spelletje en de drinkvaardigheid van enkele leden alleen maar ten goede kwam. Jan Boon was weer present om de bar draaiende te houden. Helaas kon zijn normale symfonische rock amper worden gedraaid aangezien er of wel werd gekeken naar het darten op TV dan wel werd geluisterd naar de Top 2000. Maar dit is natuurlijk ook iets dat bij de traditie hoort😉.

Lees meer...