Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Accommodatie

Gymzaal De Kooy Postadres:
Pieter Zeemanlaan 39 Alfred Nobelstraat 50
3356 BR Papendrecht 3356 BD Papendrecht
tel. (p/a): 06 - 48 54 20 25

Sinds 1970 zitten wij in ons huidige locatie in de wijk De Kooy, tevens de naam van onze accommodatie. Het is een gymzaal welke overdag door scholen en `s avonds als voornaamste huurder de TTV Papendrecht kent. Er is ruimte voor maximaal 7 tafels. Wanneer er competitiewedstrijden worden gespeeld wordt er iets meer ruimte gemaakt door een tafel minder op te zetten. De jeugd speelt zaterdagmiddags competitie vanaf 13:00 uur.
In de zomer van 1996 is de vloer vernieuwd en is thans zandkleurig.

Sinds deze tijd is het verboden om de zaal te betreden op schoenen met zwarte zolen.

Gebruikelijk is om elk jaar een of twee tafels te vervangen door nieuwe tafels. De oude tafels kunnen door de leden worden gekocht, belangstellenden kunnen dit aangeven bij de secretaris.

De dames- en herenkleedkamers hebben elk een ruime doucheruimte. De gehele accommodatie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er is echter geen specifiek rolstoeltoilet aanwezig. Zowel bij de kleedkamers als bij de kantine is een dames- en herentoilet aanwezig.

Het wijkzaaltje is een aantal jaren geleden door de eigen leden ingrijpend verbouwd. Dit wijkzaaltje wordt alleen door en voor de TTV Papendrecht benut. Er zijn een zestal tafels met uiteraard stoelen en een bar met barkrukken. In een volle kantine kunnen ongeveer 45 personen vertoeven.

Wat consumpties betreft is er een ruime sortering: meerdere merken bier en een ruime sortering limonades, mineraalwaters en energiedranken. Ook een warme hap is verkrijgbaar: tosti's, en de zeer vermaarde broodjes hamburger, al of niet gestoffeerd. De prijzen zijn laag, want wij streven ernaar om de consumpties zo laag mogelijk te houden. De leden zijn verplicht periodiek (2 tot 3 maal per jaar) een bardienst te draaien. Gebruikelijk is het dat na afloop van trainingen en wedstrijden gezellig wordt nagetafeld en er wordt steevast door enkelen geklaverjast.

De accommodatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde NS-station is in Dordrecht, waarna men de Arriva bus kan nemen. De buslijn 14 loopt door de Pieter Zeemanlaan en de buslijnen 13 en 15 stoppen bij het Tenniscentrum aan de A3, op circa 100 meter loopafstand van onze accommodatie.
Met de auto is De Kooy ook uitstekend bereikbaar. Op de rijksweg A15 neemt men de afslag Papendrecht/Dordrecht. Op de N3 de afslag Papendrecht. Ga linksaf onder het viaduct van de N3 door. (Komt men van de N3 uit de richting van Dordrecht dan gaat men na de afslag Papendrecht rechtsaf.) De eerste weg rechts is de Pieter Zeemanlaan. Op de plek waar de weg een bocht naar rechts neemt staat de gymzaal De Kooy. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Of gebruik de interactieve routebeschrijving op de contactpagina.