Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Gespot.....
06 jul
2015

Wie weet hier meer van ???

Ik sliep in hetzelfde bed als de voorzitter...
30 jun
2015

Door: Richard Koekkoek

Een week chaletten a la Joop Smit maar pas op!

De laatste jaren trokken we diep de heuvels van Duitsland in maar dit jaar hielden we onze vakantie dichter bij TTV Papendrecht. We besloten een weekje door te brengen in het luxe chalet van onze fanatieke pingponger Joop Smits. Park de Kievit ligt in de bossen in de buurt van de Baarles Nassau en Hertog vlak aan de Belgische grens.

Inderdaad een uurtje rijden en je bent er, ook wel eens lekker vinden mijn lieve vrouw en ik. Even een sms bij de slagboom (welke slagboom?) en ja hoor Joop en Denise komen al sportief aangereden om ons te verwelkomen en ons rond te leiden. Deze week zullen wij ook sportief rijden maar uitsluitend op de fiets wel te verstaan. Mijn auto, die ik vlak bij het chalet kan parkeren gebruiken we effectief de ganse week niet. Er ligt, heel attent, een fles rosé voor ons klaar. Het ruime en smaakvol ingerichte chalet ligt midden in het groen met een leuk terras met verschillende zitjes zodat je altijd met de zon mee kan. Of juist niet. Meriska is, ondanks mijn waarschuwingen, nog stevig verbrand toen ik eens alleen een middagje richting Chaam peddelde zonder nu gelijk achtjes te cirkelen.

Joop toont ons met pretoogjes de “hobbykamer”, die ziet er uitnodigend uit. Ik gniffel terwijl Meriska drie dagen later ook doorheeft wat Joop bedoelde. Verder is de keuken comfortabel ingericht. Het restaurant en zwembad op het park zijn prima te doen in dit droge voorseizoen.

De dagen vliegen voorbij, lekker fietsen en wandelen door Brabant en de provincie Antwerpen. Op een dag passeer je makkelijk tientallen keren de grens die zelfs huizen doorsnijdt. Turnhout, de hoofdstad van de Kempen is een prettig beloopbaar stadje met een kasteel en slotgracht in het centrum. Baarle Nassau is Bourgondisch door zijn uitgebreide horeca, ik at een heerlijke pannenkoek met een berg verse aardbeien waarmee je een supermarkt kan bevoorraden. Het is alleen jammer dat al het verkeer met de meest monsterlijke vrachtwagencombinaties zich dwars het centrum moet persen.

Onze welverdiende vakantie gaat veel te snel voorbij want wij hebben het erg naar ons zin. Ik moet echter nog wel een dingetje kwijt; de week voor ons logeerde Jan van Dalen in dit vakantieparadijsje. Besef dit dus wel dat als je hier je vakantie door wil brengen. Het is geen waarschuwing. Echt niet. Niets ten nadele van onze voorzitter hoor. In oktober ben ik alweer drie jaar herintredend lid op onze gezellige vereniging. Nog nooit hen ik een hele set van Jan van Dalen gewonnen maar ik heb wel in het zelfde bed geslapen! Help! Dit moet gewoon slijten, komt wel goed hoop ik.

Blije vakantiegroet van
Richard & Meriska Koekkoek


Nieuwe shirts verdwijnen na het passen
03 jun
2015

De afgelopen dagen hebben enkele senioren al het nieuwe clubshirt kunnen passen. Gelukkig waren de reacties erg positief. Moos deed de registratie van de juiste maat en noteerde of iemand naast het gratis shirt nog een extra (2e) shirt voor € 25,- wilde hebben.
Maar diverse keren was Moos een van de pas-exemplaren kwijt. Donderdag was het Bas H. die Moos in zijn kraag moest grijpen. De tweede keer was vrijdagavond toen ene D. Duck D. het nog onbedrukte shirt eveneens gewoon in zijn tas had gegooid. “Bedankt !” hoorden we hem nog zeggen.
Gisterenavond was het nog bonter toen Henk vdB. en Rian vdT. ongegeneerd hetzelfde deden. Het toppunt was toen onze lokale dames- en heren kledingverkoper Jan R. het shirt weer uit zijn tas moest halen. Naar verluidt wilde hij het de volgende dag in zijn winkel te koop aanbieden ?

Videoverslag finales Clubkampioenschap Top 8
22 mei
2015

Wederom dank aan Gladys Jacobson

bekijk pagina

videoverslagje CK 3e/4e klasse
20 mei
2015

Met dank aan Gladys Jacobson

bekijk pagina

Hoe zit dat toch met die plastic bal ?
20 mei
2015

het wordt allemaal uitgelegd op de website:

klik hierop