Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

2e Klaverjasdrive voor Moos Markesteijn
25 jan
2023

Met de maximale bezetting van 28 deelnemers was het weer volle bak bij de TTV Papendrecht en dat betekende dus: “boeren aan de bar !”

1e ronde
Maarten Stehouwer en Piet van Sintmaartensdijk kregen in het 2e potje tegen Jan Riske en Joop van Wolde al het eerste pitje tegen, gingen later nog tweemaal nat en noteerden slechts 4 “pootjes”. Met de roem bleven zij steken op 210 punten, zodat voor het eindtotaal slechts een schamele 1238 genoteerd kon worden. Aan natgaan deden Jan en Joop niet en met hun 10 “pootjes” en 430 roem scoorden zij het hoogst van deze avond: 1994 punten.
Cees Kroon en Gerda Deumer scoorden liefst 2 x een pit, gingen ook niet nat, maar scoorden desondanks matig met 1625 punten. Wel genoeg voor de zege, want Adrie van Doveren en Dennis den Boer (1 x pit en 1 x nat) scoorden 1607.

Lees verder op de pagina "En dan dit" of klik hier.

Timo Borsje en Karel de Jong clubkampioen dubbel bij de jeugd
12 jan
2023

Lang géén toernooitjes, maar kort na het kersttoernooi volgde vanavond al het dubbeltoernooi voor de jeugd. Het dubbelen was voor velen een geheel nieuwe ervaring, want er was in die vorm ook nog niet veel getraind. De laatste winnaars van de wisselbokaal waren Arfan Mahmud + Dirk Imanse in 2019.

De 12 jeugdspelers werden door trainer Joël Scheurwater en Roberto den Hertog aan elkaar gekoppeld, getalenteerde en ervaren spelers werden partner van nieuwe en nog onervaren spelers, zo ontstonden leuke duo's en werden de krachten verdeeld. Roberto zelf speelde samen met zijn jonge broertje Damian en uit Gorkum kwam gastspeler Jesse van Popta, die komend seizoen is toegevoegd aan het 2e jeugdteam. De no's 1, 2 en 3 van beide poules speelden tegen elkaar om de eindrangschikking.

poule A poule B
Jesse van Popta + Youri Vernooij
Jesse Hooglander + Lewand Fars
Timo Borsje + Karel de Jong
Damian den Hertog + Roberto den Hertog
Jelmer Korteland + Twan Verhoeven
Joas de Keizer + Liam van Lambaart

Poule A:
Timo/Karel wonnen in 3 games (8, 7 en 9) van Jesse en Youri, die het daarna beter deden tegen Jelmer/Twan. Weliswaar opnieuw verloren, maar eervol. Na 4 games (4-11, 11-7, 3-11 en 11-3) eindigde de beslissende 5e game in 11-9, dus een nipte nederlaag voor Jesse/Youri. Timo+Karel wonnen met 3-1 van Jelmer en Twan, zodat de eindstand in deze poule werd:
1. Timo en Karel
2. Jelmer en Twan
3. Jesse P. en Youri

Lees meer...

Gezelligheid troef bij oliebollentoernooi
03 jan
2023

Op 30 december vond het laatste evenement van 2022 plaats, het traditionele oliebollentoernooi voor de senioren. Tijdens deze avond werden ook de kampioenen van het najaar gehuldigd.

Organisator Niek van Westen verdeelde 34 deelnemers in 6 poules over de maximale 6 tafels, allen zoveel mogelijk met ongeveer dezelfde rating. Om een grote tijdsdruk te vermijden had hij bepaald dat er slechts twee games per partij gespeelde konden worden, dus gelijkspel was mogelijk.
Lees meer...