Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

En de naam van de nieuwe wisselbeker is ..….
17 dec
2014

Ja, dat wilden vele leden van onze vereniging toch weleens weten. In de afgelopen weken werden diverse pogingen ondernomen om die naam openbaar te krijgen. Maar het was en bleef een goedbewaard geheim van het bestuur én organisator Piet den Dikken.
Een nieuw bekertoernooi. Een nieuwe wisselbeker. Een nieuwe naam daarop.
Het is een gelukkige omstandigheid dat er binnen TTV Papendrecht een flink aantal mensen zijn die méér, soms veel meer doen dan alleen maar lid zijn. Toch was er één naam die onmiddellijk in het oog sprong toen er een naam verbonden moest worden voor de nieuwe beker.
Een bekertoernooi is, zoals bekend, een knock-out toernooi. Game over na verlies. Niet bij de pakken gaan neerzitten, volgend jaar een nieuwe kans. Dat deed ook de naamgever van de nieuwe beker niet, toen het tafeltennisspelletje voor hem toch echt “game over” leek. Na vele jaren spelen, werd zijn verslechterende gezondheid hem de baas. De plaats achter de tafeltennistafel werd verwisseld voor een plaats achter de bestuurstafel en daarin ontpopte hij zich als de weinig zichtbare, maar o zo veel regelende man achter de schermen.
Allemaal hebben we wel met hem te maken gehad. Allemaal krijgen we heel trouw en dik op tijd verjaardags- en kerstkaarten. Allemaal zijn we weleens door hem gebeld met de vraag “of we een keer een bardienstje wilde draaien”, en het aantal bardiensten dat door hem geregeld is moet een getal van dik in de 4 cijfers opleveren. Het organiseren van toernooien voor het bij ons zo geliefde klaverjassen, het regelen van prijzen en prijsjes. Kortom, niet voor niets de stille kracht.
Hij heeft bijzonder weinig op met het plaatsen van pluimen op zijn hoed en van applaus voor wéér een geslaagde kaartavond wil het niets weten, want “dat doe je toch gewoon, da’s geen moeite”.
Des te spijtiger is dat hij gisteravond, juist vanwege zijn fysieke toestand, géén getuige kon zijn van het klaterende applaus dat weerklonk na het bekend maken van de naam die voor altijd aan deze wisselbeker verbonden zal zijn :


“GIJS TON TROFEE”

(Kopij van Piet den Dikken)