Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Oegstgeest thuis altijd lastig (Uit trouwens ook).
14 nov
2017

opwarmen...
Vandaag moest het gebeuren voor onze tafeltennisvrienden van Pecos 1. Het kampioenschap in de Hoofdklasse Duo kon vandaag gevierd worden als er twee punten tegen Papendrecht gehaald zouden worden.

door: Winny van Rooij

Technisch gezien een formaliteit, want met Ronald Rijsdorp (rating >2000) aan boord, was er voor het gezelschap uit Oegstgeest geen vuiltje aan de lucht.
 
De koffie werd bij binnenkomst beleefd afgeslagen door Pecos, waarna er iets gebeurde dat voor een wedstijd in de seniorencompetitie  zover als mijn herinneringen terug gaan nog niet eerder gadegeslagen is. Ronald begon door de zaal te huppelen op een manier die bekend schijnt te staan als “warming up”. Iets wat door de senioren van Papendrecht 1 toch echt bekend staat als voor de wedstijd even dicht tegen de radiator aan gaan zitten in de kantine.
 
Nadat beide teams op geheel eigen wijze opgewarmd waren, werd er door Winnie en Ronald afgetrapt. Binnen een mum van tijd werd de eerste game kansloos ingeleverd bij Ronald, waarna via de woorden “kans” en “loos” aan Harm duidelijk werd gemaakt dat er geen behoefte aan enige coaching bestond bij Winnie.  Echter door een meer defensieve tactiek voltrok zich een klein wonder en ging de tweede game geheel onverwacht naar Papendrecht. Ondanks overtuigende openingen van Winnie bleek het verdedigende pantser van Ronald zo ondoordringbaar als een Russische  T34 tank en was de 0-1 een feit.
 
Daarna was het de beurt aan Harm tegen Charlie Callebaut.

Lees verder op de pagina van het senioren duo team of klik hier