Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Redelijke start topteams senioren
26 sep
2010

De openingswedstrijd van de gepromoveerde seniorenselectie vorige week in Schiedam eindigde niet onverdienstelijk in 5-5 door een hattrick van Eddy van Weelde, waaraan Richard Steenhuisen en Jeffrey de Bosscher een punt toevoegden. Vrijdagavond thuis in De Kooy ontving hoofdklasser Papendrecht 1 de selectie van Taverzo uit Zoetermeer. Al snel pakten de bezoekers een 0-2 voorsprong door verliespartijen van Winnie van Rooy en Jeffrey. Ook Eddy had het moeilijk in zijn openingspartij tegen Quinten Geeraerts. Na steeds de kleinst mogelijke verschillen in de eerste games (14-12, 11-13 en 13-15) wist Eddy eerst nog een matchpoint in de 4e game weg te werken, vervolgens te game met een nipte 12-10 te winnen en uiteindelijk met opnieuw een uiterst nipte 12-10 notering het eerste punt voor Papendrecht te noteren. Samen met Jeffrey diende Eddy daarna het dubbel aan de bezoekers te laten en konden Winnie en Jeffrey ook in hun tweede optreden niet overtuigen. Wellicht enigszins ontmoedigd door zijn teammaten verloor Eddy de eerste game van zijn partij tegen Elten Roos met 2-11, maar Eddy herpakte zich en liet drie achtereenvolgende malen een 11-9 op het wedstrijdformulier noteren. Na de 2-5 tussenstand konden Jeffrey en Winnie beiden in hun slotpartij nog slechts een vergeefse winnende game produceren, waarmee zij deze avond met lege handen bleven. Uiteindelijk was Eddy de enige die niet wilde toegeven aan de scoringsdrift van Taverzo 1 en wist hij door een zege op Marco Koetsier zijn tweede achtereenvolgende hattrick te scoren en de eindstand op 3-7 te bepalen.

Papendrecht 2 speelde pas afgelopen week de eerste seizoenswedstrijd. Dinsdag reisde het team naar Rijswijk voor een treffen tegen FRM 1. Willem-Jan Lindhout won nipt de openingspartij met 11-13 van J. Hagen, waarna Hanno van Sintmaartensdijk in 4 games verloor van J. Nieuwenkamp. Bas van Oers verschalkte P. de Wild in een 5e game met 5-11 en verloor samen met Willem-Jan vervolgens het dubbel, evenwel wederom na een 5e game. Onverdroten speelt Willem-Jan vervolgens weer een zinloze 5e game tegen Nieuwenkamp en keert Bas het tij door Hagen slechts in 4 games te kloppen, tussenstand derhalve 3-3. Hanno bracht Papendrecht 2 daarna aan de leiding door in de enige 3-pitter van de avond De Wild opzij te zetten. Bas en Willem-Jan wonnen daarna hun slotpartijen, voor de vorm beiden maar weer eens in een 5e game. Hanno wilde niet onderdoen en speelde -noodgedwongen - opnieuw het maximale aantal games, alleen was het laatste puntje hier voor gastheer Hagen. De 4-6 is een goede start voor dit 2e klasse team en gezien het spelverloop mag het team deze overwinning koesteren.

Ook het 2e tweedeklasse team, Papendrecht 3, zag de eerste wedstrijd uitgesteld en mocht daarom eerst vrijdagavond thuis bij de ouverture Reflex 2 uit Lisse bestrijden en gesteld kan worden dat het liep als een trein. Na de 8-0 tussenstand had Erik van Holten er al een hattrick opzitten en zag hij ook zijn dubbel met Dinh Dao in winst eindigen. Terwijl Lissenaar Wouter Kalshoven zijn lege handen zat te bekijken, wisten zijn teammaten Vincent van Leeuwen en Martijn v.d. Kamp op het eind van de avond evenwel toch beiden de Papendrechters Joop Joosten en Dinh Dao een punt af te snoepen, maar team 3 is natuurlijk blij met de 8-2 overwinning.