Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Gevoelige nederlaag jeugdselectie
27 feb
2011

Aron Labee
Zaterdagmiddag leed de jeugdselectie een onverwachte en tevens dikke nederlaag in Katwijk a/d Rijn. Voor het begin van de wedstrijd wist Papendrecht 1 zich middenmoter in deze 1e klasse A met een voorsprong van 4 punten op de gastheer van deze middag, Rijnsoever 1, dat al snel een 3-1 voorsprong noteerde. Seth Dijkstra en Lieron Viveen verloren hun openingspartij, alleen Jeremy van der Graaff wist met groot verschil Annika van Roode van zich af te slaan. Zijn dubbel met Lieron ging in 4 games naar het gast team. Na het dubbel was Seth de enige die nog een puntje mocht scoren, ook hij wist Annika te verschalken. Ondanks dat er nog driemaal vergeefs een 5e game gespeeld werd, gingen alle resterende partijen naar Rijnsoever 1 die door deze 8-2 zege Papendrecht 1 op de ranglijst voorbij snelt.

Jeugdteam 3 reisde zaterdag naar Nieuwland voor een treffen tegen Tavernie 1, koploper in de 2e klasse B. Nadat Max Kornet zijn openingspartij in 4 games verloor, wist Kevin Nugteren met 3 games de stand weer gelijk te trekken. Eduard Burger won vervolgens van Ricardo van de Berg, maar had daar wel het maximum aantal games voor nodig. In het dubbel hadden Max en Kevin weinig verweer tegen Matthijs Kortlever en Ricardo. Max en Eduard verloren vervolgens hun tweede duel (4-2). Daarna gaf Kevin zijn team weer een kick door in zijn partij tegen Ricardo na 9-11, 11-9, 11-8 en 4-11 de beslissende game meedogenloos met 0-11 te beëindigen wat Eduard weer inspireerde om invaller Niels Kortlever in 4 games te overwinnen (4-4). Jammer dat Max met lege handen bleef en daarme Ricardo toch een puntje gunde. De slotpartij van Kevin tegen Matthijs was wederom zinderend: 4-11, 11-8, 10-12, 12-10 en wederom 10-12. Papendrecht 3 heeft met dit verdiende gelijke spel de koploper punten afgesnoept en dat is best lekker.

Papendrecht 5 speelde zaterdagmiddag thuis in De Kooij en noteerde er een dikke 9-1 zege op Serve '71 3. Vincent Kalkman noteerde zijn tweede seizoen hattrick, Menno Nugteren won voor het eerst dit seizoen al zijn partijen. Gideon van Veen gaf één puntje voor de eer aan Nicky van Dalen, maar dat kostte hem wel zijn 100% status. Het winnende dubbel werd gevormd door Vincent en Gideon. Met 2 puntjes verschil is team 5 thans koploper in de 5e klasse D.

Op de tafel ernaast ontving Papendrecht 6 team 7 van Drivers uit Hardinxveld-Giessendam. Terwijl langs de zijlijn zijn ouders gepakt en gezakt klaar stonden om met de voorjaarsvakantie te gaan, moest en zou Lennard van Hal eerst zijn competitiewedstrijd spelen. Hoewel hij bijna al zijn partijen achter elkaar speelde wist hij toch nog even vlug een hattrick te deponeren en samen met Koen Kornet het dubbel te pakken, waarna hij zijn medespelers succes wenste. Geïnspireerd door Lennard wist zowel Koen als ook Aron Labee daarna tweemaal een persoonlijk duel te winnen. Alleen Willemij Maasland bleek voor beide heren te sterk. Met een mooie 8-2 uitslag schuurt Papendrecht 6 tegen de kolopers in de pupillenklasse C aan.

Koen Kornet
De debutanten van Papendrecht 7 kwamen zaterdagmorgen glunderend terug uit Zwijndrecht alwaar Shot 11 met 1-9 werd verslagen. Na 3 nederlagen in deze pupillenklasse kwamen Jeremy van der Stel, Jari Verhaert en Colin Lodder na hun gewonnen openingspartijen al snel op 0-3, Jeremy en Colin zetten met hun gewonnen dubbel nog even de puntjes op de i. Na het dubbel had Jeremy nog een zenuwenpartij tegen Matthias Dijkshoorn. Na 11-6 en 11-3 (=2-0) vocht Jeremy zich terug met 6-11 en 10-12 waarna er helaas een nipte 12-11 (=13-11 ?) notitie voor de 5e game op het formulier werd geschreven. Alle andere partijen gingen vervolgens naar de jonge Papendrechters.

De seniorenteams waren afgelopen week vrij, er werd slechts één inhaalwedstrijd gespeeld. Donderdagavond ontving Papendrecht 11 TTVA 7 uit Alblasserdam en ook hier werd een overduidelijke 9-1 uitslag gespeeld. De hattricks waren voor Kees Jongkind en Eef Schouten, die beiden ook het dubbel wonnen. De van een rugblessure teruggekeerde Herman Erkelens mocht twee zeges op zijn naam schrijven en als enige Alblasserdammer Cees Dam nog enigszins gelukkig naar huis sturen. Papendrecht 11 is na 4 wedstrijden koploper in de 6e klasse B met 2 punten voorsprong op Merwestad 2.