Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Nog geen koplopers na de competitiestart
24 sep
2019

De teams van de TTV Papendrecht draaien nog niet als gehoopt. Hieronder een beknopt overzicht van de resultaten per team.

Senioren

team 1 duo hoofdklasse
In deze klasse degraderen -in principe- 3 van de 6 teams. De duo spelers hebben zich dit seizoen versterkt met Dinh Duc Dao, onze speler met de hoogste ranking bij de competitiestart. Tegen Twenty-One Up 1 uit behaalden Dao en Eddy van Weelde geen persoonlijke score, maar samen wonnen ze wel het dubbel. Thuis tegen Taverzo 1 wonnen Eddy en Winnie van Rooij beiden een van de 2 enkelpartijen en noteerden ze opnieuw het dubbel op naam van Papendrecht 1. Met de behaalde 4 punten staat het team nog even (?) op de 5e plaats.

team 2 in de 1e klasse
… verloor de eerste 2 wedstrijden. Vooralsnog is Bas van Oers de enige die redelijk scoort. Ondanks het feit dat dit team 9 spelers bevat, wordt de roep om de non-playing captain Patrick van Vooren aan het team toe te voegen alsmaar groter. Maar ja, Patrick is onze penningmeester en een extra competitiespeler kost ook extra centjes, dus nóg een versterking zit er niet in.
a.s. Vrijdag ontvangt Papendrecht 2 de selectie van TaLaNi uit Nieuwpoort, beide teams willen uit de degradatiezone.

team 3 in de 2e klasse
…. is een echte middenmotor. Dao, de beide Den B(r)oertjes en Kevin Nugteren doen niet voor elkaar onder. En dan is Erwin Verhaert nog niet eens achter de tafel verschenen. Benieuwd of ze donderdag, op bezoek bij het hoger genoteerde De Treffers 2, deze concurrent kunnen passeren op de ranglijst.

team 4 in de 2e klasse
…. speelde gelijk en noteerde een nipte overwinning. Goed voor de 2e plaats. Dit resultaat is vooral te danken aan de persoonlijke scores van Colin Lodder en Piet den Dikken die samen ook voor 2 dubbelpunten tekenden. Rian van den Tempel blijft nog even achter, maar zal wel bijtrekken, toch?

team 5 in de 3e klasse
… verloor thuis van koploper Het Centrum 1 en won uit met 4-6 van Xerxes 5. Voorlopig bij de middenmoot uit de gevarenzone. In de 2e wedstrijd verraste Michelle van der Spek met een klinkende overwinning in 5 games op Rodney Lemmob, die toch een aanmerkelijk hogere ranking heeft.

team 6 in de 3e klasse
… begon weliswaar met een 6-4 nederlaag in Rotterdam tegen Xerxes 3, maar won vorige week thuis met 9-1 van het 2e team van PITT ’75 en kwam hiermee op de 2e plaats in de poule. Rin scoorde 5 uit 6, merkwaardig genoeg was juist hij de enige die thuis een puntje liet liggen. Morgen, woensdag, reist het team naar Sleeuwijk voor de traditionele ontmoeting met VCS 1. Hoewel de gastheren nog slechts 4 punten scoorden zal er van onderschatting zeker geen sprake zijn.


Lees meer...

Patrick van Vooren wint het geel in het Tourploegspel
28 jul
2019

Met een record aantal dagzeges is Patrick dit jaar de meer dan overtuigende eindoverwinnaar en mag hij, naast de gele trui in ontvangst nemen, een jaar lang de wisselbokaal poetsen.

Vanaf de 1e tot en met de laatste etappe reed Patrick vooraan en elke dag opnieuw wist hij de aanvallen op de trui te pareren. Tijdens de afgelopen weken bleken Monica van Bokhoven (2e plaats) en zowel Dennis als Davey den Boer geduchte concurrenten. 

Organisator Eef Schouten had dit jaar wederom 22 deelnemers aan het spel bijeengesprokkeld en met zijn eigen team streed ook hij mee om het ereschavot te halen. Uiteindelijk werd hij 3e. Titelverdediger Rian van den Tempel was dit jaar enigszins uit vorm, maar draagt natuurlijk met liefde de wisselbeker over aan Patrick.

Vandaag was de slotetappe met de finish in Parijs op de Champs-Élysées. In de sprint deelden Davey den Boer en Patrick an Vooren wederom de dagzege.

Een verslag van alle etappes was dagelijks te volgen op deze website in de rubriek ENDANDIT. Daar zijn ook alle details in een spreadsheet te zien.

Eef Schouten, bedankt dat je ons weer voor 3 weken leuk hebt bezig gehouden, en nu de extreme hitte weer voorbij is: dinsdag weer trainen !!!

Hetty Riet overleden
27 jul
2019

Vandaag kregen wij het bericht dat op 26 juli jl. Hetty Riet is overleden.

Hetty heeft lang geleden bij ons actief getafeltennist, maar was de laatste jaren vooral een frequente deelneemster aan onze klaverjasavonden.

Hetty, rust in vrede.

Onze deelneming gaat uit naar Gerrit, familie en vrienden.

Een scan van de rouwkaart vindt u in het bericht op de pagina EN DAN DIT

Vriendschapstoernooi 2019
12 jul
2019

(Organisator Annika Mars schreef het volgende stukje kopij)

Zoals gebruikelijk is het laatste toernooi van het voorjaarsseizoen het Vriendschapstoernooi, de mix-dubbels met jeugdleden en senioren.

Er deden in totaal 10 teams mee:
1. Lisanna Borsje+ Kevin Nugteren
2. Joas de Keizer + Patrick van Vooren
3. Nanoek Heijkamp + Erwin Verhaert
4. Bram Korevaar + Michelle van der Spek
5. Ruben Helder + Ron (kiwi) Keereweer
6. Jesse Hooglander + Colin Lodder
7. Roberto den Hertog + Moos Markesteijn
8. Yannick Peters + vader Juan Peters
9. Joshua Koers + Guido Houwing
10. Ruben Singewald + Maarten Stehouwer

Er werd dit keer een nieuwe twist in het toernooitje gegooid. Deze twist zou er voor zorgen dat iedereen even veel kans had op de wisselbeker.

Elk team bestond uit een jeugdspeler en een senior. Omdat de beginnende jeugdspelers met een top senior speelde en de gevorderde jeugd met een 5/6e klasse senior, was het een eerlijke en gelijkwaardige indeling. Elke speler speelde eerst een enkelspel. Jeugd tegen jeugd en senior tegen senior. Na deze wedstrijden werd er nog een dubbelspel gespeeld. Elke wedstrijd bestond uit 1 game. Voor elke gewonnen game kreeg je een punt.

Lees meer...

Johan Deumer overleden
02 jul
2019

Vandaag kregen wij het bericht dat op 29 juni jl. Johan Deumer is overleden.

Johan was een actief competitiespeler tafeltennis en ook een regelmatige deelnemer aan onze klaverjasgroep.

Johan, rust in vrede.

Onze deelneming gaat uit naar Gerda, familie en vrienden.

Een scan van de rouwkaart vindt u in het bericht op de pagina ËN DAN DIT

Dubbelkampioenschappen jeugd
28 mei
2019

Een verslagje van organisator Annika Mars

Vorige week donderdag stonden de dubbelkampioenschappen jeugd 2019 op de agenda. Er waren totaal 8 dubbels die deze avond meededen. 

Poule A
Lisanna Borsje + Roberto den Hertog
Jonathan Kamerling + Daan Krijgsman
Thijs van Kapel + Joas de Keizer
Bram Korevaar + Henri Kamerling

Poule B
Nanoek Heijkamp + Colin Lodder
Arfan Mahmud + Dirk Imanse
Ruben Helder + Jesse Hooglander
Joshua Koers + Thiemo Ritchi

Arfan zou eerst met Luuk Krijgsman dubbelen, maar die was helaas niet aanwezig. Gelukkig was Dirk deze avond onze held en kwam zo snel als hij kon om te dubbelen met Arfan.

Omdat de spelers van team 1 deze avond dubbelden met de andere teamspelers, was het een erg spannende avond, omdat iedereen nu aan elkaar gewaagd was.

Lees meer...