11e klaverjasdrive voor Kees van Blitterswijk

Het was weer volle bak met “boeren aan de bar”, omdat het maximale aantal kaarters weer was bereikt. Vanwege de drukte was het weer gezellig rumoerig.

Jan Boon lootte weliswaar drie keer een aas en hij kon zijn eigen stoel dus warm houden, maar de aardstralen op die plek gunden hem bij alle ronden niet of nauwelijks azen. In de 1e ronde sleepte Eef Schouten Jan er door en hij wist, ondanks slechts 100 roem, 0 pitjes en 2 natjes toch nog exact 1500 punten te scoren. Jan Riske en Adrie Kraaijeveld noteerden te weinig “pootjes”, slechts 20 roem (!) en mede door hun 4 natjes bleef het bij hen bij 1212 punten.
In de 112 potjes van deze ronde werden in totaal slechts 8 pitten geschreven, 2 daarvan kwamen van de hand van Jan Bonneveld (pittenkoning in de tussenstand van 2022) en Adrie van Doveren. Maar ze gingen ook 2 x nat en ze bleven steken op 1606 punten, nét 10 punten meer dan hun opponenten Patrick van Vooren en Ron “Kiwi” Keereweer.