Ron Keereweer wint 13e klaverjasdrive
16 nov

Vanavond werden de kaarten minimaal 216 keer geschud door 24 spelers. Aan het eind van de avond kwam Ron Keereweer als beste uit de telling.

Dit eerste potje kende maar 2 uitblinkers: Adrie van Doveren en Kees van Blitterswijk verpletterden Joop Smit en Piet van Sintmaartensdijk zonder maar enig pitje of een natje, daar waar de tegenstanders het hielden bij 3 natjes en bijna elk potje een lage score. Slechts twee maal noteerden Joop en Piet meer dan 100 punten. Dit resulteerde in het grote verschil van 2136 – 896 punten, tevens de hoogste en laagste score van de avond.
Een andere lage score noteerden Hanno van Sintmaartensdijk en Maarten Stehouwer, zij kwamen niet verder dan 1221 punten incl. magere 140 roempunten. Jan Riske en Glenn Boedhram produceerden nog minder roem, slechts 100, maar wonnen wel met 1611 punten. Ook hier geen pitje, beide koppels gingen twee maal nat.