Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Gijs de Heer overleden
28 apr
2018

Geheel onverwacht is op 24 april jl. Gijs de Heer overleden.

In de afgelopen algemene ledenvergadering op 4 april is Gijs nog gehuldigd voor zijn 50 jarig jubileum. Omdat hij met name zomers over het algemeen verbleef op de camping bleef het tafeltennissen de laatste jaren beperkt.

Bij toeval had de 71-jarige Gijs afgelopen vrijdagavond nog eens een keer afgesproken met zijn trainingsmaatje Jan Schoon.

In de rubriek "en dan dit" elders op deze website is de rouwkaart te lezen, maar je kan ook op hier klikken.

Ook 2 kampioenen bij de jeugd !!!
22 apr
2018

De jeugdselectie van de TTV Papendrecht heeft de voorjaarscompetitie beëindigd met het kampioenschap in de hoogste afdelingsklasse.

Papendrecht 1 bleef het gehele seizoen ongeslagen in de promotieklasse B met als hoogtepunten de beide zeges op de naaste belager VVV 1. Dit seizoen werd de jeugdselectie uitgebreid met Dennis van Beek die bij zijn Zwijndrechtse vereniging Shot ’65 niet op het hoogste niveau kon opereren. De Papendrechters Ruben Singewald en Dirk Imanse speelden jarenlang met Colin Lodder, die in het najaar overstapt naar senioren. De nominatie als belofteteam tijdens het Sportgala van de gemeente Papendrecht bevestigt het goede presteren van de afgelopen periodes van Papendrecht 1.

Ook de reserves, Papendrecht 2, eindigden het seizoen in een juichstemming. In de 2e klasse B wonnen Mees Boer, Roberto den Hertog en Daan Krijgsman 8 wedstrijden, alleen uit bij Alexandria ’66 4 en VVV 5 lieten zij enkele punten liggen. Uiteindelijk wist team 2 met één punt verschil op Alexandria het kampioenschap te behalen.

(lees verder onder de foto van team 2)

Lees meer...

Seniorenteam 8 kampioen in de 5e klasse G
13 apr
2018

Zonder deze week zelf in actie te komen prolongeert Papendrecht 8 naar de 4e klasse.

Het team van Dennis Dingemans, Maarten Stehouwer, Johan Deumer en Henk Vermeij speelde vorige week al de laatste competitiewedstrijd en diende daarna af te wachten of de concurrentie hen deze week nog wist te passeren. De no. 2 in de poule, Merwestad 3, diende uit in Hoornaar tegen de selectie van HTV met 0-10 te winnen, op papier een schier onmogelijke opgaaf, maar je weet maar nooit. Toen dinsdag HTV uiteindelijk een 7-3 winst op de tafeltennistafel had gedeponeerd, was het kampioenschap van team 8 definitief.

Bloemen kwamen er nog niet aan te pas, van het team zijn twee pensionado’s al enkele dagen met hun caravans al aan het toeren door Europa. Maar een boeketje met herfstbloemen zal later dit jaar vast nog wel in goede aarde vallen.

Seniorenteam 6 kampioen
06 apr
2018

Gisterenavond bereikte Papendrecht 6 het kampioenschap in de 4e klasse G.

Team 6 had nog één puntje nodig om de concurrentie definitief achter zich te laten. Aan Colin Lodder de eer om de aftrap tegen het Zwijndrechtse Shot ’65 5 te verrichten en niet gehinderd door zenuwen won Colin gedecideerd in 3 games met 11-4, 11-3 en 11-9 van Wim Groeneweg. 1-0 en dus het moment voor bloemen voor Colin, Max Kornet, Piet den Dikken en bankzitter Rian van den Tempel.

Daarna was de druk van de ketel en kon de wedstrijd naar een einduitslag van 7-3 afgewerkt worden. Colin speelde zijn 4e hattrick van het voorjaarsseizoen en Max bleef opmerkelijk genoeg voor het eerst met lege handen. Colin en Piet tekenden voor een gewonnen dubbel.

Voor Piet was en is er nog meer stress dan alleen het kampioenschap: hij is t/m deze return tegen Shot nog steeds ongeslagen. Om zijn 100% status vol te houden zal hij a.s. maandag in de wedstrijd tegen Dordrecht en de slotwedstrijd vrijdag tegen Gorkum 5 opnieuw hattricks moeten spelen.

Er is veel vertrouwen in het bestuur
04 apr
2018

In een goed bezet wijkzaaltje werd vanavond de Algemene Ledenvergadering over het kalenderjaar 2017 gehouden.

Voorzitter Rob van den Bos trapte om half 8 af en leidde de aanwezigen door het op papier en digitaal verspreide jaarverslag en ontving daar geen enkele op- of aanmerking over, toch een blijk van vertrouwen in en waardering voor het huidige bestuur.

Ook penningmeester Patrick van Vooren hoefde bij een financieel jaar zonder bijzonderheden geen extra toelichtingen te geven op de gepresenteerde cijfers. Mede omdat de kascontrole naar alle wensen was verlopen werd de penningmeester wederom decharge verleend.

Aftredend en herkiesbare bestuursleden waren secretaris Moos Markesteijn en jeugdleider Kevin Nugteren. Zonder tegenkandidaten en onder een luid applaus kunnen beiden hun vrijwillige werkzaamheden voortzetten.

Als vrijwilliger van het jaar werd Simon van Sintmaartensdijk benoemd en dus ook in de bloemen gezet, dit omdat Simon al vanaf de periode met Rien Brittijn startte met het organiseren van toernooien voor onze jeugd en voor de basisscholen. Simon heeft het stokje inmiddels overgedragen aan Michelle van der Spek.

Lees meer...

B licentie voor Roberto den Hertog
25 mrt
2018

Trotse coach Annika Mars meldt:

Vandaag stond de Ranglijst finale op de planning bij Taverzo.


Voor Roberto den Hartog wachtte een zware poule. Maar Roberto presteerde zo goed dat hij 2e werd in zijn poule. Hierdoor kon hij gaan strijden om toch nog zijn B licentie te behalen. Er waren namelijk 4 B’s totaal te verdelen.

In de wedstrijd tegen de nr. 3 van de andere poule ging het er hard aan toe, maar Roberto wist toch de betere te zijn in deze zware strijd.

Hierdoor heeft Roberto terecht zijn B licentie gewonnen!

Lees meer...