Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

ALV + klaverjassen op 6 oktober 2021
13 sep
2021

Vandaag is aan alle (ouders van jeugd-) leden een uitnodiging gestuurd voor een Algemene Ledenvergadering op 6 oktober a.s.

Vanwege coronaregels werd deze vergadering verplaatst van het voorjaar naar het najaar. Aan de leden zijn zowel een uitnodiging als het Jaarverslag over 2020 gemaild. Geïnteresseerden kunnen het Jaarverslag 2020 ook lezen op deze website in de rubriek "Endandit" of klik op deze link.

Wil je er bij zijn, wees dan op tijd. We beginnen exact om 19:30 uur en willen om 20:30 uur eindelijk weer eens een klaverjaswedstrijd houden.
Ben je verhinderd, meld je dan even af bij secretaris Moos Markesteijn. Klaverjassers kunnen zich aanmelden bij Jan Tillemans.

Blij met transportkar voor de afzettingen
02 sep
2021

Eindelijk heeft ook de TTV Papendrecht een transportkar aangeschaft om de vele afzettingen ordentelijk te kunnen opruimen.

Vanavond was Marco den Hertog zo vriendelijk om de onderdelen in elkaar te zetten. Moos Markesteijn zorgde voor het kritische toezicht.

Aan de kar kunnen zo'n 50 afzettingen opgehangen worden en is dan nog steeds heel gemakkelijk te verplaatsen.

Attentie iedereen als je de afzettingen ophangt: eerst op de linkerstang ophangen, daarna op de rechter stang.

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van de montage.

Lees meer...

Gezellige drukte bij seizoensopening
31 aug
2021

Dinsdag was er bij de TTV Papendrecht de traditionele seizoensopening, de start voor nieuwe activiteiten. En meteen waren er al twee toernooitjes.

De Papendrechtse jeugd serveerde de eerste balletjes richting de bezoekers uit Hendrik Ido Ambacht. De jeugd van Serve ’71 was gevraagd voor een vriendschappelijk duel. Oudere, ervaren jeugdspelers en jonge, nog ongetrainde nieuwelingen namen het tegen elkaar op in een 11-kamp, ieder speelde dus 10 partijen. Alles geschiedde binnen een strakke tijdsplanning onder leiding van toernooiorganisator Niek van Westen en Ben Jacobis, jeugdtrainer bij beide verenigingen.
Wegens de vaak onderlinge ongelijke partijen werden er geen winnaars uitgeroepen, alle spelers gingen met een versnapering naar huis. Wel werd en passant nog even vermeld dat de eindscore met 34-21 in het voordeel viel van de thuisspelers.

Lees meer...

75 jaar TTV Papendrecht
30 jun
2021

Beste sportvrienden,

Op 1 december dit jaar bestaat onze vereniging 75 jaar.


Uiteraard zullen wij dit gebeuren niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Een jubileumcomissie bestaande uit:

- Hanno van Sintmaartensdijk;

- Erwin Verhaert en

- Ada van Meeteren

zal de festiviteiten gaan voorbereiden.

In verband met de onzekere Coronatijden en een toch al drukke decembermaand voor de meesten, zullen wij het jubileum in juni 2022 gaan vieren.


Het ligt in de bedoeling om:

- Een jeugd-en senioren toernooi;

- Een receptie voor genodigden;

- Een uitje voor de jeugd en

- Een gezellige avond voor senioren, donateurs en sponsors

te organiseren.

Mits de anderhalve meter maatregel is opgeheven willen we in de maand december van dit jaar een klaverjas jubileumdrive houden.

Zodra wij de precieze data vast hebben kunnen zetten, zullen wij jullie wederom berichten.


Namens de jubileumcommissie

Ada van Meeteren

078-6156407 of 0640604465

Ook dit jaar weer het Tourspel
26 jun
2021

Onze Eef Schouten organiseert ook dit jaar voor ons weer het Tourspel. Een record aantal van 23 deelnemers volgt met spanning dagelijks zowel de verrichtingen in Frankrijk als de uitslagen van het Tourspel.

Over het reilen en zelien van De Pedaalridders, hun persoonlijke scores en virtuele eindstand in het Tourspel kunt u dagelijks lezen op deze website in de rubriek EN DAN DIT, of, zoals gebruikelijk, klik hier.

We mogen weer !!!!
17 mei
2021

Het licht staat op groen, vanaf donderdag 20 mei a.s. gaat de zaal weer open. Dit gebeurt op dezelfde wijze als waar wij vorig jaar al weer aan gewend waren, volgens de corona-regels dus.

Onze jeugd is donderdag vanaf 18:30 uur het eerst aan de beurt voor een training onder leiding van Joël Scheurwater. Het zal voor iedereen wel weer wennen zijn.
Na de jeugdtraining, om ca. 20:00 uur, mogen de senioren weer vrijblijvend trainen, uiteraard ook onder de corona-voorzorgmaatregelen.
Daarna zijn we vrijdags weer open voor de senioren en mag de jeugd ook weer op de dinsdagen (vanaf 18:30 uur) trainen, dan o.l.v. Ben Jacobis, waarna de senioren weer hun balletje kunnen slaan.

Alle leden zijn ook via een mailbericht op de hoogte gesteld. Geen mail gekregen? Laat het ons even weten.