Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Olieballend het jaar uit met veel debutanten
08 jan
2015

Traditioneel wordt er op de laatste speelavond van het jaar gespeeld om de officieuze titel "Oliebollenkoning van TTV Papendrecht". Echter, de laatste jaren zijn er zoveel deelnemers dat het al moeite genoeg kost om iedereen op een nog enigszins nuchter door de poulewedstrijden heen te krijgen. Om daarna ook nog kruisfinales te gaan spelen.... dan worden het echt de kleine uurtjes. Afgelopen jaar 2014 konden we echt olieballend het jaar uit : het merendeel van de deelnemers ging pas op oudejaarsdag richting huis. Dat lag voor een groot deel toch ook nu weer aan organisator Piet. Die had weliswaar het schema van de wedstrijden bijzonder strak in de hand, maar het weer zo'n idiote puntentelling bedacht dat het na afloop lange tijd duurde voordat hij er zelf uit was..... Gelukkig was de hoeveelheid oliebollen ruimschoots voldoende om ieders humeur op een aangenaam peil te houden.
Eenendertig man had zich ingeschreven, André Voskuijl moest zich met griep terugtrekken en toen was 30 wel een heel mooi te verdelen aantal. Vraagt op de avond zelf sponsor Hans Boer of-ie mee mag doen. En zeg dan maar eens nee, ondanks dat het mooie schema van 6 poules van 5 volledig ondersteboven geschopt wordt. Als altijd is er wel een reddende engel en ditmaal heette die Sint Maarten. Stehouwer had eigenlijk teveel last van zijn rug, was toch gekomen om de organisatie niet teleur te stellen (wordt buitengewoon op prijs gesteld...!) en kon zich toen met een gerust hart terugtrekken, de weg voor Hans openend.

Poule F kende wel 2 debutanten van de 5 man. Stephan Kamerling was voor velen onbekend, maar wil na jaren het tafeltennissen weer op gaan pikken en kon op deze manier mooi 4 potjes niet al te serieus oefenen. De tweede debutant was een wel bijzonder vreemde eend in de bijt : donateur Peter Kloos had zich tijdens de ALV laten verleiden om ook eens een avond te tafeltennissen. Nou, dat heeft-ie geweten. De opmerkingen over en vergelijkingen met zijn niveau op klaverjasgebied vlogen door de zaal. Het moet gezegd, Peter liet zich niet kennen en blééf enthousiast meppen. Dat het merendeel de tafel miste, deerde hem totaal niet. Het De Vriendschap-trio plaatste zich op de ereplaatsen, waarbij Ina de uitblinkster was en Herman de onderlinge strijd met Kees verloor.
Lees meer...

1 2 3 4 5 6 7