Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Supersub is niet normaal
30 sep
2015

Voor de wedstrijd tegen de directe concurrent om de koppositie in de 5e klasse B, het Schiedamse Diveko 2, moest Papendrecht 10 helaas een beroep doen op een invaller, omdat teamspeelster Kitty Devilee vorige week opnieuw last kreeg van een schouderblessure. Gelukkig was Moos Markesteijn van Papendrecht 11 bereid om in deze thuiswedstrijd in te vallen.
De reguliere spelers Kees van Blitterswijk en Jan Tillemans stonden scherp om het onderste uit de kast te halen tegen deze concurrent. Zonder grote  problemen (éénmaal een game van 12-10) hoefde Kees slechts 9 games te spelen voor zijn hattrick. Ook Jan ging goed van start (6 winstgames), maar in zijn slotpartij tegen rolstoelspeler Rinus v.d. Zouwen kon hij zich pas na de 5e beslissende game laten feliciteren. Het dubbel van Jan en Kees liep gesmeerd met 11-6, 11-6 en 11-9, intussen 7-0 !
Invaller Moos op zijn beurt speelde eveneens een hattrick, al had hij er dan in totaal 11 games voor nodig. Heel opmerkelijk was dat Moos zich daar van te voren al op ingesteld had, getuige zijn T-shirt onder zijn clubshirt waarop de bevestiging wat menigeen al dacht: " I'm not normal ".....

Team 13 heeft het gezellig in de competitie
22 sep
2015

Papendrecht 13 speelde vanavond in Dordrecht tegen Merwestad en sloot de wedstrijd winnend af met 4-6.

Woman of the match was Ina Wiekart die in haar eerste wedstrijd van de najaarscompetitie gewoon maar even een hattrick liet noteren. Samen met Gerda Deumer speelde zij ook een moeizame dubbelpartij die met 13-11, 4-11, 10-12, 11-7 en 11-8 naar de gastheren ging. Gerda op haar beurt won tweemaal en hoefde daarom slechts eenmaal haar tegenstander te feliciteren. Kees Jongkind stond voor aanvang van deze match nog op 0%, maar kon vanavond gelukkig één tegenstander op de knieën dwingen.
Na afloop hadden ze het erg gezellig getuige de foto. De vraag of ze meteen naar huis zouden gaan werd aarzelend niet beantwoord.
Hoe staat Papendrecht 13 er nu voor ? Kijk even op de competitiepagina's...

Senioren blij met nieuwe clubshirts
25 aug
2015

Na de jeugd vorig jaar, werden dit jaar de senioren gelukkig gemaakt met een nieuw clubshirt, wederom gesponsord door AFS Transport BV.

Tijdens de geslaagde seizoensopening gisterenavond reikte de Papendrechtse wethouder Kees Koppenol het eerste shirt uit aan Hans Boer van AFS Transport.

Het officiële gedeelte werd voorafgegaan door een tafeltennisclinic verzorgd door voormalig nederlands kampioen en bondstrainer Anne Vlieg, samen met Colin Rengers, lid van de nationale jeugdselectie van de NTTB.

(later meer....)

Corine van Herwijnen clubkampioen buiten categorie.
11 jul
2015

Gisterenavond werden de clubkampioenschappen 2015 afgesloten met de finalewedstrijd voor de buiten categorie.

Corine van Herwijnen won de finale van Moos Markesteijn zodat voorzitter Jan van Dalen de beker aan Corine mocht uitreiken.

Goed gespeeld Corine en gefeliciteerd !

(wel jammer dat de foto niet goed gelukt is....)

Ik sliep in hetzelfde bed als de voorzitter
30 jun
2015

Hoe die ervaring is ?

Kijk naar het sappige verhaal van een ervaringsdeskundige in de rubriek "EN DAN DIT"

Robin de Korver en Lieron Viveen winnen Vriendschapstoernooi 2015
26 jun
2015

Ook het laatste toernooi van het jaar is gespeeld. Traditioneel sluit het Vriendschapstoernooi de reeks van clubtoernooien af. Een junior lid kan zich inschrijven samen met een senior: vader, moeder, opa, oma, lid van de vereniging of niet, het maakt allemaal niet uit. Het toernooi staat immers in het teken van vooral veel lol en plezier met elkaar hebben en uiteraard toch wel een beetje de strijdlust om de felbegeerde wisselbokaal met de grote oren.

De inschrijving van de jeugdleden was gevarieerd. De 8 jarige Jesse Hooglander had zich ingeschreven met zijn vader Eelco (geen enkele tafeltenniservaring). Menno Nugteren, 18 jaar, vormde een koppel met Philip Beker, 68 jaar. De 6 overige jeugdleden zaten wat leeftijd betreft tussen deze 2 uitersten.

Lees meer...