Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Programma nacompetitie bekend
05 aug
2022

Voor de senioren is vandaag het programma van de najaarscompetitie bekend gemaakt.

Uiteraard is e.e.a. nu al overgenomen op onze website.
Zie de rubriek "Competitie" of klik hier.

Najaarscompetitie in nieuwe clubshirts
20 jul
2022

Vanaf de nieuwe competitie spelen we in nieuwe clubshirts dankzij de toekenning van een Microbudget door NOC*NSF.

En natuurlijk dankzij de inzet van onze voorzitter Niek van Westen die met een nieuwe actie weer punten vergaart voor de door hem zo verlangde ere-titel.

Niek boorde zijn connecties in de vakkledingbranche aan om, mede dankzij de bijdrage van NOC*NSF, de aanmaak van nieuwe clubshirts te kunnen bekostigen.

Op de foto Niek die samen met de langzaam herstellende secretaris Moos Markesteijn het nieuwe shirt demonstreert.

Tourspel 2022
01 jul
2022

We starten het Tourspel dit jaar met een nieuw record van 28 Pedaalridders met allemaal unieke voornamen en waarvan 25% dames, een unicum.

Lees dagelijks alles over het Tourspel elders op deze website in de rubriek 'Endandit', of klik hier.

Roberto den Hertog clubkampioen senioren
30 jun
2022

Twee jaar gooide de corona-epidemie roet in het eten, maar dit jaar kon Niek van Westen eindelijk weer de clubkampioenschappen organiseren. En voordat Covid-19 mogelijk weer zou gaan opspelen, werd gekozen voor 3 speeldagen eind juni.

Waar de jeugd hopelijk later dit jaar de degens zal kruisen, begonnen eind juni de senioren al met het over het algemeen zware toernooi met tegenstanders op vergelijkbaar niveau. Niek koos niet voor een logische volgorde, op dinsdag begon de groep die te klein is voor het servet en te groot voor het tafellaken.

2e/3e klassers
Hier gaven 12 spelers acte de présence, een ideaal aantal voor twee poules van 6, twee 5-kampen dus. Rekening houdend met de actuele ratings werd de sterkte over beide poules verdeeld. De no’s 1 en 2 zouden via kruisfinales het ereschavot bepalen.
Poule A
Favoriet in deze poule was Niek zelf, die achtereenvolgens Ben Jacobis (3-1), Rian van den Tempel (3-1), André Voskuijl (3-0), Colin Lodder (3-2) en Jan Riske (3-1) het nakijken gaf. Voor de rest was het spelen om de 2e plaats, die Colin veroverde door zijn andere 4 partijen te winnen. 3e werd Jan met 3 overwinningen, 4e Rian 2 x, 5e Ben met 1 zege en 6e André die met lege handen bleef.
Poule B
Ook hier werd de speler met de hoogste rating, Dirk van Vugt, ongeslagen poulewinnaar, alleen tegen de beide Nugterens diende hij een beslissende 5e game te spelen. Tweede werd verrassend Adino Bosch, net zoals Kevin Nugteren 3 x winst, maar op onderling resultaat (3-2) naar de kruisfinales. Robin Dahlhaus werd 4e door twee overwinningen op Piet den Dikken en Michelle Nugteren. Michelle werd met 1 zege vijfde op onderling resultaat op Piet, die in zijn slotpartij Adino met 3-1 overwon.

Lees meer...

Matthijs van Hoek en Erwin Verhaert Papendrechtse kampioenen bij de ZHK senioren
19 jun
2022

Vandaag 19 juni was het dan zover, de jaarlijkse Zuid-Hollandse Kampioenschappen (ZHK), waaraan Erwin Verhaert en Matthijs van Hoek aan meededen als dubbelkoppel.

De pouleronde kwamen ze relatief makkelijk door. De poule was een klein poultje van 3 koppels. Hier werden zij al snel 1e van de poule met 2x een 3-0 winst! Vervolgens kregen ze na het behaalde resultaat een zogenoemde 'bye' want voor hen betekende dat ze gelijk in de halve finale stonden. Toch was het na de poule ronde even aankijken hoe het met Erwin ging, want bij de laatste partij van de poule schoot het bij Erwin in zijn kuit.

Uiteindelijk was de halve finale aan de beurt. Deze werd door hen afgesloten in 4 games en zo kwamen ze in de finale terecht. De finale speelden zij tegen Ramon Brand (De Treffers) en Elly Luo (TOGB). Dit was een waanzinnige partij die zij wederom in 4 games naar zich toe trokken, namelijk 11-8, 12-10, 10-12 en 11-8. In de 4e game maakte Erwin een waanzinnig mooi punt waardoor zijn kuit nog iets meer begon tegen te werken. Maar uiteindelijk trokken beiden aan het langste eind en hebben ze een 5e set kunnen voorkomen.

Lees meer...

Roberto den Hertog meervoudig Papendrechts kampioen bij ZHK jeugd
18 jun
2022

Het was eindelijk sinds jaren weer tijd voor de ZHK (Zuid Hollandse Kampioenschappen) dat eerst afgelopen januari gehouden zou worden georganiseerd, maar door corona niet doorging.

Op zaterdag was het de beurt aan de jeugd om aan dit toernooi deel te nemen.
Roberto den Hertog en Jelmer Korteland vertegenwoordigden Papendrecht bij de jeugd. Jelmer speelde zijn eerste toernooi. Hij zat in een 4 mans poule, waarbij hij knap 1 wedstrijd won in zijn poule en de andere 2 partijen dicht bij een overwinning zat. Uiteindelijk werd hij 3e is zijn poule waardoor hij naar de troostronde mocht gaan. Hij verloor jammer genoeg in de kwartfinale. Hij mag zeker trots zijn op de prestatie die hij heeft laten zien met zijn spel. En hij is een toernooiervaring rijker.


Lees meer...