Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Henk Wolf wint 1e klaverjasdrive 2012
11 jan
2012

De altijd hoog scorende Henk Wolf heeft vanavond het eerste klaverjaspotje van 2012 gewonnen, van de 24 kaarters noteerde hij na afloop het hoogste puntenaantal.

1e ronde
De basis voor zijn zege werd al in de 1e ronde gelegd toen Henk een koppel vormde met Moos Markesteijn en beiden liefst 3 pitjes speelden. Weliswaar gingen ze ook twee keer nat, maar tegenstanders Redouane el Haddad en Jeffrey de Bosscher presteerden het om ZES maal nat te gaan hetgeen voor hen resulteerde in 1281 punten. Henk en Moos noteerden 2161 punten.
Een paar tafels verder kwamen Simone Wolf en Piet van Sintmaartensdijk tot een magere 1363 score, mede door twee natjes, tegen Herman Erkelens en Jan van Dalen. De laatste twee gingen eveneens tweemaal nat maar noteerden nog wel een redelijke 1669 score.
Lees meer...

Papendrechtse winnaars bij ZHK 2012
10 jan
2012

Afgelopen weekend werden in de Margriethal in Schiedam de Zuid-Hollandse kampioenschappen 2012 gehouden. Op zaterdag speelde de jeugd en op zondag verschenen de senioren achter de tafeltennistafels.

Dit weekend waren er verschillende prijswinnaars van onze TTV Papendrecht:
Michelle v.d. Spek was de beste bij de meisjes D,
Joey Maessen (komend seizoen jeugdselectiespeler) won bij de jongens C en
Matthijs van Hoek won samen met Mazyar Timjani (Pijnacker) de dubbels F.

De NTTB-West heeft een verslag geplaatst op hun site, onze Jacqueline v.d. Spek heeft een groot aantal foto's geschoten die te bewonderen zijn op onze fotorubriek.

Oliebollentoernooi 2011 was weer druk en gezellig
08 jan
2012

Het uitstapje naar een Kersttoernooi in 2010 bleek vooralsnog eenmalig. In een openhartige, maar toch wat vage stemming bleek een overweldigende meerderheid van de stemmers liever een Oliebollentoernooi te houden. En wat is dan een geschiktere dag en datum dan vrijdag 30 december.
Opper-oliebol Piet wist 30 mensen warm te krijgen voor dit evenement, Niet het maximale aantal maar wel ruim voldoende voor volop gezelligheid en strijd. Voor de telling verwachtte iedereen wel weer iets ludieks, maar ondanks allerlei borrelende en bruisende gedachten daarover kwam het er door omstandigheden niet van.
Er werd nu gespeeld volgens het 654-principe : 6 poules, 5 spelers per poule, 4 games per wedstrijd.

Groep F gaf de eerste wanklank van de avond : er kwam een speler niet opdagen.
Vervelend, want er was geen telefoonnummer van de goede man beschikbaar en hij had zich ook niet afgemeld, dus helaas geen ‘vervanger op het laatste moment’.
Weinig verrassingen in deze poule, Nico sloeg zich met verve langs alle tegenstanders en werd eerste. Ina en Tom stonden gelijk tot aan de laatste wedstrijd, maar waar Tom de volle buit van 4 punten pakte, moest Ina een puntje afstaan aan Gerda. Tom dus op 2, Ina op 3 en Gerda op de vierde plaats.
Lees meer...

1 2 3 4 5 6 7 8