Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Hoogste jeugdteam speelt gelijk
13 okt
2012

Zaterdagmiddag ontving de jeugdselectie, thuis in de Kooij, de selectie van Falco uit Tegelen, de derde Limburgse tegenstander in deze landelijke B-poule.

Lieron beet de spits af en trof in Vienna Pasmans een hele taaie tegenstandster die qua winstpercentage nauwelijks onderdoet voor Lieron. Dat bleek ook nu,
na 9-11 en 7-11 vocht Lieron zich terug met 11-5 en 11-9, maar de zeer tafelvaste bezoekster trok de beslissende game met 11-13 naar zich toe.
Joey Maessen en Jeremy van der Graaff compenseerden het verlies van hun kopman door over Guy Habets resp. Maurice Thijsen te zegevieren.
Na het eerste gewonnen dubbel van het seizoen, vorige week in Middelburg, was er hoop op wederom een extra wedstrijdpuntje, maar Lieron en Joey lieten zich met 7-11, 10-12 en 5-11 overklassen door Vienna en Guy. Tussenstand derhalve 2-2.
Lees meer...

Eerste winst Papendrecht 1
13 okt
2012

Vandaag speelden de seniorenselectie thuis tegen FÜRST/LYBRAE 1 uit Heerlen, de nummer 4 op de ranglijst. Heerlen trad aan met een invaller, in de persoon van René Daniels. Naast hem speelden de vaste teamleden Jeffrey Strik en Michael Spiertz, beiden speelden in het verleden nog in de 1e divisie.

In no-time werden de eerste 7 wedstrijden afgelegd. Winnie van Rooij versloeg overtuigend Jeffrey met 3-0 en Colin Baldé verloor vervolgens kansloos in 3 games van Michael. Ook Harm Hogendoorn won in 3 games van René, de 1e game was zelfs 11-0. Winnie en Harm wonnen vervolgens de 1e dubbel van het seizoen, het zal je niet verbazen dat dit in 3 games gebeurde.
Lees meer...

Ervaring Winnie van Rooij teveel voor het talent van BIT
07 okt
2012

Gisteren stond alweer de 3e uitwedstrijd van de senioren van Papendrecht 1 van het seizoen op het programma. Uit in Ede stond de wedstrijd tegen koploper en absolute titelfavoriet BIT op het programma. Het team van BIT beschikt over 3 jonge talenten: Yorrick Schurink, Maarten Loeve en Rogier Kessel aangevuld met een oude rot in het vak, Hans den Boer. De 3 jonge talenten liepen op een haar na het kampioenschap mis vorig seizoen en hebben met het aantrekken van Hans den Boer (vorig seizoen nog uitkomend in de 1e divisie) een absolute kopman in huis en die de eerste 3 wedstrijden ongeslagen bleef. Doelstelling voor de heren van Papendrecht was dan ook simpel: de nul voorkomen (die hoor je in voetballand nooit). Ondanks deze doelstelling bleef kopman Eddie van Weelde uit de basis aan de Papendrechtse zijde, ook BIT hield haar kopman aan de kant, Hans den Boer kwam alleen uit in het dubbelspel. Eddie overwoog nog wel even om de reis naar Ede te maken voor het dubbelspel maar zag daar om onbekende redenen vanaf.
Lees meer...

Averij voor jeugdselectie in Middelburg
06 okt
2012

Zaterdagmiddag diende de jeugd van Papendrecht 1 om 15:00 uur aan te treden voor de strijd tegen de directe concurrent in de landelijke B-klasse, TTC Middelburg 1. Bij deze uitwedstrijd begeleidde jeugdleider Rob van den Bos eens persoonlijk de geselecteerde jeugd. Rob was zo attent om even naar de webmaster te bellen over het feit dat de wedstrijd live was te volgen via de site van TTC Middelburg. Vanuit een vaste camerapositie was inderdaad een groot deel van de strijd redelijk tot goed te volgen, al was het beeld geregeld bevroren, uiteraard steeds wanneer de wedstrijdspanning toenam.

In Middelburg begon Lieron Viveen met een 4-games overwinning op Mathijs Claus. Hierna trachtte Joey Maessen over Jordin Heijens te zegevieren, maar met scores van 5, 6 en 8 was Joey duidelijk niet opgewassen tegen dit talent. Vervolgens deed Jeremy van der Graaff het goed in zijn openingspartij tegen Julian Flamman, weliswaar de minste van de gastheren, maar de games van 7-11, 6-11 en 9-11 waren toch overtuigend.
Lees meer...

Jeugd TTV Papendrecht pakt koppositie
30 sep
2012

Zaterdagmiddag heeft de jeugdselectie in Eindhoven de koppositie in de landelijke B-klasse veroverd. Jeremy van der Graaff, Joey Maessen en Lieron Viveen noteerde elk een verdiende hattrick, alleen in het dubbel wist Papendrecht 1 nog niet winnend af te sluiten. Na 2 eerder mislukte pogingen van Lieron en Joey vormden tegen Flash 1 ditmaal Jeremy en Joey een koppel. Maar na 12-10 en een dikke 1-11 (!) volgde nog tweemaal 11-8 voor de Eindhovenaren Sven Hermans en Paul Hendriks.
Flash speelde met invaller Kevin Choi, geenszins een mindere speler. Lieron won van Kevin weliswaar simpel in 3 games, maar Jeremy werden 4 games afgedwongen en Joey kon pas na een beslissende 5e game de armen in de lucht steken.
Door deze dikke 1-9 zege staat het gepromoveerde Papendrecht 1 nu 3 punten voor op TTC Middelburg 1, de volgende tegenstander, zaterdag 6 oktober in opnieuw een uitwedstrijd, nu in Zeeland.

De seniorenselectie leed ook in de derde competitiewedstrijd een nederlaag, in Leidschendam bleek ook VVV 1 met 7-3 een betere tegenstander. Het begon al meteen slecht met Papendrecht 1, Colin Baldé verloor de openingspartij van Matthijs van de Heiden met 11-8 in de 5e game, Eddie van Weelde moest in 3 games zijn meerdere erkennen in Werff Thomas en Winnie van Rooij slaagde er niet in te zegevieren over Rick Bierhuis, hoewel hij wel nipt met 11-7 de 5e game verloor. Toen ook Eddie en Colin zonder gamewinst het dubbelpunt aan de gastheren moesten afstaan, stond er al een dikke 4-0 op het scorebord.
Vervolgens verloren Colin en Winnie opnieuw, nu van Werff resp. Matthijs . Het was Eddie die in zijn partij tegen Rick eindelijk een voor Papendrecht positief element in de wedstrijd wist te brengen, met 9-11, 14-16 en 2-11 werd het 6-1. Helaas verloor Winnie toen ook zijn derde partij.  Gelukkig wilde Colin zijn persoonlijke eer nog te redden met 1-12, 10-12, 11-4 en 2-11, wat ten koste ging van de palmares van Rick, en de slotpartij wist Eddie nog winnend af te sluiten, dit tot verdriet van Matthijs.
Ergo: derde nederlaag op een rij, volgende week wacht koploper BIT.NL 1, uit in Nijmegen.

Jeugdselectie speelt gelijk, senioren verliezen nipt
23 sep
2012

Spannende momenten zaterdagmiddag toen zowel de senioren- als de jeugdselectie op hetzelfde moment de eerste thuiswedstrijd van het najaarsseizoen speelden. Het was dan ook gezellig druk in De Kooy aan de Pieter Zeemanlaan.

Voor een treffen tegen de jeugdspelers van Papendrecht 1 reisde de jeugdselectie van Fürst/Lybrae vanuit Heerlen naar Papendrecht. De reisafstand en de verkeersdrukte waren slecht ingeschat, want de Limbo’s stonden om 11 uur al voor de deur te wachten. Gelukkig voor de bezoekers kon barman Gijs Ton zaterdagmorgen zijn draai niet goed vinden en hij daarom om 12 uur al de deuren opende om kort daarna verse koffie te presenteren.

Bij de jeugd werd de aftrap verricht door Lieron Viveen die met 11-9, 11-7 en 11-4 Anniek Kusters een warm welkom wenste. Joey Maessen moest daarna flink aan de bak om het Rick Hermans lastig te maken. Na 9-11 en 11-8 volgde nogmaals 9-11 en 11-8, maar de beslissende 5e game ging met 6-11 gedecideerd naar de Limburger (1-1). In de volgende partij kon Jeremy van der Graaff het ook niet bolwerken tegen Arjan Smit (6-11, 10-12 en 5-11).
Het Papendrechtse dubbel werd deze week wederom gevormd door Joey en Lieron, maar net als vorige week kleefde het geluk niet aan hun zijde. De vergelijking met de eerste competitiewedstrijd werd nog duidelijker toen ook nu na een vijfde game de tegenstanders met de eer gingen strijken (1-3).
Lees meer...