Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Verslag DHC 2 versus Papendrecht 2
04 okt
2017

Vrijdag mochten zich melden, volgens de planning van onze bevlogen aanvoerder,: Bas, Winnie en Richard voor de zware uitwedstrijd tegen titelkandidaat DHC 2 in Delft.

Uiteraard had onze aanvoerder zichzelf voor deze wedstrijd op de bank gezet! Achteraf bleek dit een tactische meestervondst. Voorspellende gaven van onze aanvoerder?

Bas had het geweldige idee om met 1 auto naar Delft te gaan, zijn woonplaats Bleiswijk ligt immers in dezelfde windrichting als Delft…… Na druk overleg met Winnie die een hele wereldreis achter de rug had vanuit Assen, reden we eerst naar Bleiswijk en vervolgens naar Delft.
Die windrichting van Bas bleek een behoorlijke windhoos, we kwamen hierdoor iets later dan de bedoeling was in Delft aan. Van enige voorbereiding was hierdoor geen sprake meer, lees de stramme spieren warmspelen.
Ondanks dat verliep de wedstrijd eigenlijk zeer voorspoedig.

Lees verder op de competitiepagina van Papendrecht 2, of klik op deze link

Doe toch eens normaal persoon
27 sep
2017

Gecombineerd wedstrijdverslag seniorenteam 1 en 2
van Harm Hogendoorn

Een genderneutraal verslag overtreffen…..genderneutraal………en dat bij een oerdegelijke/conservatieve club als TTV P. Gaan we straks een derde (genderneutrale) toilet inbouwen in het voorportaal bij de kantine?
Doe toch eens normaal man…, dat mag dus niet meer mnr. Wilders. Voortaan zegt u; ‘doe toch eens normaal persoon’. Het moet allemaal niet gekker worden….

Goed, terug naar de basis het pingpongen. Althans, de verwoede pogingen daartoe.
Op vrijdagavond speelde team 1 een uitwedstrijd bij het altijd gezellige Vriendenschaar en team 2 mocht het thuis opnemen tegen VVV.
Good old Ed werd weer eens opgetrommeld en trok tezamen met Winwel richting Gouda. Ed kon helaas nog geen potten breken maar kon wel ouderwets lekker ballen tegen de sterke tegenstanders. Anders verging het Winwel, die wederom wist te verrassen. Eerst werd een 2e divisie speler in 5 games opgerold, vervolgens werd de altijd lastige Tim Daalhof verslagen. Het dubbel ging helaas verloren, derhalve een 3-2 verlies.


Lees verder bij de competitiepagina's van seniorenteam 1 of 2

Genderneutraal wedstrijdverslag VCS2 – Papendrecht 8
22 sep
2017

Onze literair lid Richard Koekkoek heeft opnieuw iets actueels neergelegd c.q. opmerkelijke proza geschreven bij het wedstrijdverslag van zijn team Papendrecht 8.

Zij speelden woensdagavond in Sleeuwijk tegen VCS 2 een dramatische 10-0 nederlaag.

Voor onze Richard een uitdaging om weer eens in de pen te klimmen.
Wie volgt en overtreft Richard ?

Zie het wedstrijdverslag van Papendrecht 8 op hun competitiepagina.

Nogmaals: Wie volgt en overtreft Richard ?

Actuele horrortraining door Ben Jacobis
12 sep
2017

Hij keek niet begrijpend, met gefronste wenkbrauwen...,

....toen Ben attent gemaakt werd op de afbeelding van het clownshoofd dat hij tijdens de jeugdtraining op tafel zette: een levensgroot clownshoofd met een afbeelding die sterk leek op het hoofd van Pennywise, het angstaanjagende wezen uit de nieuwste bioscoophit "It", de remake naar het boek uit 1986 van Stephen King.


Maar gezien Ben's reactie gaan we er maar vanuit dat hij écht van de prins geen kwaad wist....

Weer druk bezochte seizoensopening
22 aug
2017

Naar goed gebruik werd ook dit jaar weer de seizoensopening georganiseerd net voor het begin van de competitie.

Wat betreft de opkomst viel er dit jaar niet te klagen; op vijf spelers na waren alle jeugdleden present. De senioren waren wat minder vertegenwoordigd, maar dat was van te voren natuurlijk al door de organisatie ingecalculeerd.

Om zeven uur ging de zaal open en om kwart over zeven begon voorzitter Rob van den Bos met een korte introductie voor de avond. Na het doornemen van het avondprogramma gaf Rob het woord aan Jelco van Grunsven van tafeltenniswinkel Game 11. Samen met eredivisiespeler Stephan Tromer liet Jelco een leuke demonstratie zien,  die vervolgens werd afgesloten met een potje “rond de tafel” waaraan alle jeugdleden aan mochten deelnemen. Hierbij werd er gespeeld volgens het afvalsysteem; op het moment dat je mis slaat ben je af. Uiteindelijk bleef Colin Lodder als laatste over en hij won daarmee een mooie sporttas.

De uitgespeelde jeugdleden werden vervolgens door Annika Mars naar de kantine begeleid.

Lees meer...

Met dank aan Jumbo Supermarkten
20 jun
2017

…..en iedereen die voor ons spaarde.

Afgelopen voorjaar heeft de TTV Papendrecht voor het eerst meegedaan aan de Jumbo-actie “Sparen voor je sportvereniging”. Van de punten die men bij de kassa ontving kon men de code invoeren op een website voor je favoriete vereniging, maar verreweg de meeste klanten deponeerden de spaarpunten bij de Jumbo gewoon in de bussen voor de lokale sportvereniging. Wekelijks werden de bonnen opgehaald en de codes één voor één alsnog ingevoerd.

Uiteraard noteerden de grote sportverenigingen zoals de voetbalclub Drechtstreek en v.v. Papendrecht de grootste aantallen, maar onze tafeltennisvereniging scoorde bij de minder grote verenigingen heel behoorlijk. (Een gelukje was wel dat de korfbalvereniging PKC niet meedeed.)
Van de € 8.000,- die er binnen de clubs in Papendrecht te verdelen viel, hebben wij ruim € 500,- aan spaarpunten kunnen ontvangen. Die punten moesten wel omgezet worden in sportartikelen.

Afgelopen week werden wij verrast met 5 dozen met 75 tafeltennisballen en 6 tafelnetten met handklem die wij in ontvangst konden nemen.
Nogmaals dank aan allen !