Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

De Algemene Ledenvergadering…..
05 apr
2017

…..verliep weer net zo soepel als vanouds.

Secretaris Moos Markesteijn had het hele jaar 2016 weer gedetailleerd beschreven en weergegeven in het jaarverslag. Al een maand van te voren kregen seniorleden en (ouders van) de jeugd al de feiten digitaal toegezonden.

En hoewel er een hele lijst met afzeggingen lag, was ons wijkzaaltje toch weer tot en met de laatste stoel bezet. Het bleek al snel dat men niet was gekomen om te klagen, de grote opkomst was een aangename blijk van waardering voor het bestuur.
Bij de mededelingen kreeg Simon van Sintmaartensdijk, als contactman van de Huisvestingcommissie, de gelegenheid om het op korte termijn gedwongen vertrek uit De Kooij toe te lichten alsmede de acties die worden ondernomen voor een nieuwe, liefst permanente accommodatie.

Lees meer...

Senioren team 4 kampioen !!!
31 mrt
2017

Vanavond thuis in De Kooy stond Papendrecht 4 voor een strijd met de directe concurrent voor de titel in de 3e klasse C.

Eerder in de voorjaarscompetitie werd in Rotterdam tegen Nationale Nederlanden nog met 6-4 verloren. Nu dienden Kevin Nugteren, Bas Hardenberg en Erwin Verhaert zich te revancheren met minimaal 7 punten.

Team 4 verraste zichzelf en de toeschouwers door de eerste 6 partijen allemaal winnend af te sluiten. Juist die belangrijke 7e partij moest Erwin in 4 games toegeven aan Peter Bakker, maar captain Kevin scoorde daarna in 3 games tegen Hans Mol gedecideerd het 7e punt en dus: kampioen en promotie.
Toen de spanning van de boog was lieten Erwin en Bas hun laatste partij enigszins gaan waardoor de uitslag uiteindelijk 7-3 werd.

En zij waren er ook weer bij
23 mrt
2017

Vanavond waren zowel Nico van Meeteren als Joop Smit weer eens in de zaal.

Nog niet om te spelen, maar als toeschouwer van de teams 9 en 10 die een competitiewedstrijd speelden. Joop is inmiddels bezig met zijn revalidatie om zijn 3e knie optimaal te laten functioneren, Nico is aan het aansterken om nog een operatieve ingreep te ondergaan.
Aan de zijlijn konden Joop en Nico elkaars ervaringen uitwisselen, er werd menig lief en leed gedeeld.
Fijn om ze weer eens in ons midden te zien.
 

Geslaagd debuut Ruben Singewald bij senioren
23 mrt
2017

Gisterenavond maakte jeugd selectiespeler Ruben Singewald zijn debuut in de seniorencompetitie, uit in Sleeuwijk tegen koploper VCS 1.

Papendrecht 7, dat knokt voor behoud in de 4e klasse, leed een 8-2 nederlaag tegen de ervaren spelers van VCS. Het lukte Ruben, gecoacht door de meegereisde 1e klasser Laurens Langeveld, om de gerenomeerde Jan Verhagen (rating 1120) te verslaan, niet zonder de grootste moeite wist Ruben (rating 590) het belangrijkste laatste punt in de beslissende 5e game te scoren.

De reguliere teamspelers Gladys Jacobson (0x) en Michelle Langeveld (1x) presteerden gisterenavond niet beduidend beter dan Ruben in zijn debuut.
Ruben stapte hiermee in de voetsporen van zijn teamgenoot Colin Lodder die vorig seizoen zijn debuut bij de senioren maakte.

Overigens konden de gastheren van VCS door de 8-2 overwinning  het kampioenschap vieren, al 2 wedstrijden voor het einde van de voorjaarscompetitie. Papendrecht 7 verkeert in de degradatiezone en moet nog tegen de no's 2 en 3.

Jan Riske en Richard Steenhuisen wéér dubbelkampioenen
17 jan
2017

Het dubbeltoernooi 2017; officieel het eerste toernooi van het nieuwe jaar.

Met weer een groot deelnemersveld van 36 deelnemers (zodoende dus 18 koppels), begonnen we het toernooi met twee poules met vijf koppels en twee poules met vier koppels. Op basis van de som van beide deelnemers in een koppel is bepaald wie in welke poule werd geplaatst.

De poule-indeling was als volgt:
Poule A
-    Erik van Holten & Colin Baldé
-    Harm Hogendoorn & Moos Markesteijn
-    Annika Mars & Niek van Westen
-    Maarten Stehouwer & Richard Koekkoek
-    André Voskuijl & Dennis Dingemans
Poule B
-    Dennis den Boer & Davey den Boer
-    Winnie van Rooij & Michelle Langeveld
-    Kevin Nugteren & Drago Biravec
-    Rin Visser & Henk van den Bosch
-    Jan Tillemans & Kees van Blitterswijk
Poule C
-    Bas van Oers & Frank van Wijngaarden
-    Laurens Langeveld & ondertekende (Bas Hardenberg)
-    Lieron Viveen & Colin Lodder
-    Ina Wiekart & Kees Jongkind
Poule D
-    Dirk van Vugt & Guido Houwing
-    Richard Steenhuisen & Jan Riske
-    Rian van den Tempel & Patrick van Vooren
-    Piet den Dikken & Nathalie Nobel
Ook werd deze keer weer het o zo geliefde handicap-systeem toegepast om het toernooi zo voor alle koppels uitdagend en toegankelijk te houden. Dit resulteerde in de volgende uitslagen in de poulefases:


Lees meer...

Ook senioren in de prijzen bij ZHK 2017
10 jan
2017

Verslag ZHK van Laurens en Michelle Langeveld

"Het was zondagmorgen eigenlijk té vroeg om weg te gaan, de wekker ging al om 7.00 uur en we vertrokken om circa 8.10 richting De Lier.

Het deelnemersveld van TTV Papendrecht was best wel groot (16 leden), de zaal in De Lier was verdeeld in 2 zalen, dus helaas kon je niet iedereen continu in de gaten houden wat voor prestaties ze haalden.

Laurens was ingedeeld in de E, in de poule ging hij er helaas uit maar daarna kon hij verder gaan in de troostronde en dat ging goed, hij won de vervolgwedstrijden en uiteindelijk mocht hij in de finale tegen Jaap Meiland, waar hij met 3-1 van wist te winnen en daarom 1e werd in de troostronde, achteraf waren 2 van de 4 spelers die bij Laurens in de poule zaten 1e en 2e in het hoofdtoernooi geworden.
Ikzelf lag er in de poule helaas ook uit bij de F2 en daarna ben ik in de troostronde verder gegaan en wist ik de eerste vervolgwedstrijd redelijk makkelijk met 3-0 te winnen. Daarna moest ik in de kwartfinale tegen Stefan van der Burg waar ik helaas tegen verloor in 5-en.


Lees meer...