Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Vier kampioenen erbij in slotweek tafeltenniscompetitie
18 apr
2010

Het was nog even spannend voor diverse teams van de TTV Papendrecht, maar ervan uitgaande dat de concurrentie met 10-0 zou winnen hadden de meeste kampioenskandidaten toch nog maar enkele punten nodig.

Zo niet het tweede jeugdteam dat de voorjaarscompetitie op verzoek werd ingedeeld op een hoger niveau en al na enkele wedstrijden de trotse koploper werd in de 1e klasse B. Maar hoe langer het seizoen duurde, hoe moeizamer de punten verzameld werden. Tot de concurrentie ineens ook punten morste en Papendrecht 2 afgelopen zaterdag opnieuw als koploper met één punt verschil de laatste competitiewedstrijd in Krimpen a/d IJssel diende af te werken. Tegenstander was de directe concurrent Trefpunt 1 die het voordeel van een thuiswedstrijd kon benutten.
Lees meer...

Kampioenskansen voor enkele teams
11 apr
2010

De afgelopen twee weken speelden de meeste teams de voorlaatste competitiewedstrijd. De seniorenselectie speelde vrijdagavond in Nieuwkoop tegen middenmotor TTVN 1 en voegde vijf competitiepunten toe aan het totaal. Jeffrey de Bosscher en Eddy van Weelde (beiden 1x) wonnen het subbel en zagen Winnie van Rooy 2x zegevieren. Het puntentotaal is inmiddels zo hoog is opgelopen dat maandagavond in Numansdorp het kampioenschap in de 1e klasse gevierd kan worden. Tegen het al gedegradeerde Tavenu 1 heeft Papendrecht nog slechts 3 punten nodig om een terugkeer naar de hoofdklasse veilig te stellen.

Op dezelfde maandagavond reist Papendrecht 8 naar Sliedrecht om tegen het plaatselijke 5e team minimaal drie punten te scoren en zo promotie naar de 4e klasse te bewerkstelligen.
Lees meer...

Gastspeler Chris Timman wint klaverjastoernooi
31 mrt
2010

Na de ledenvergadering breidde het aantal aanwezigen zich uit tot 24 klaverjassers. Gijs Ton had voor de beste spelers weer mooie prijzen geritseld.

1e ronde
Hanno van Sintmaartensdijk had er zin in vanavond, samen met Chris Timman scoorde hij 1976 punten in de 1e ronde. En dat eigenlijk alleen maar omdat Patrick van Vooren en Gerrit Leeuwis niet 2 pitjes konden voorkomen. Maar eigenlijk verder gewoon een saai potje waarin niemand nat ging. Dat deden Adrie Kraayeveld en Jan Bonneveld duidelijk weer wél, vier keer maar liefst. Daardoor haalden ze nét de grens van 1000 punten niet. Jeffrey de Bosscher en Piet van Sintmaartensdijk waren blij met de extra punten en hun totaal van 1733.
Lees meer...

Bestuurswisseling tijdens bedaarde ledenvergadering
31 mrt
2010

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn er door de leden over het gevoerde beleid in 2009 geen noemenswaardige op- of aanmerkingen geuit.
Enkele vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Ook de penningmeester kon voor zijn aktiviteiten worden gedecharcheerd.

Bestuurslid Frank van Wijngaarden was regulier aftredend en kon zich helaas niet voor een herverkiezing beschikbaar stellen. Gelukkig heeft Jeffrey de Bosscher (foto) zich voor de vacature aangemeld en de gehele vergadering steunde zijn initiatief. Jeffrey werd daarom ook met algemene stemmen benoemd als bestuurslid.

In de eerstkomende bestuursvergadering zullen de functies opnieuw bemand worden, het ligt in de bedoeling dat Jeffrey de portefeuille jeugdzaken gaat beheren.

Seniorenselectie koerst af op kampioenschap
21 mrt
2010

Vrijdagavond speelde de Papendrechtse seniorenselectie de zevende competitiewedstrijd in Katwijk. De gastheren Rijnsoever 2 verkeren in de degradatiezone van de 1e klasse D, maar dat was voor Eddy van Weelde geen reden om een tandje minder te spelen, onverdroten deponeerde Eddy zijn 5e seizoenshattrick en continueert hij hiermee zijn ongeslagen status. Ook teamgenoot Winnie van Rooy bezat nog steeds de 100% score, maar juist in de slotpartij tegen Bart van Wezenbeek begon de machine te haperen. Na 11-13 en 5-11, dus na een 0-2 voorsprong, volgde een 11-6 en 11-5. De beslissende 5e game eindigde met 11-8 in het voordeel van de thuisploeg. Jeffrey de Bosscher won zijn openingspartij van Willem Haasnoot in 4 games en daarna samen met Eddy het dubbel, maar verloor daarna tweemaal in 5 games. Met de 3-7 overwinning verloor Papendrecht 1 afgelopen week slechts één puntje op concurrent Vriendenschaar 5 en blijft het team met 5 punten voorsprong koploper.
Lees meer...

Matthijs van Hoek bij het klassentoernooi in Eindhoven
07 mrt
2010

Ook de TTV Papendrecht was vertegenwoordigd bij het klassentoernooi dit weekend tijdens het NK in Eindhoven.

De Papendrechtse jeugdselectiespeler Matthijs van Hoek was uitgenodigd om deel te nemen aan een achtkamp op landelijk B/C-niveau.

Matthijs viel niet in de prijzen, ondanks begeleiding van Willem-Jan Lindhout, maar werd uiteindelijk 6e.
Lees meer...