Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Jan Boon bewijst opnieuw een groot klaverjasser te zijn
25 aug
2010

Net terug van vakantie en kort voordat de najaarscompetitie begint is er altijd een klaverjasavond die georganiseerd wordt door Gijs Ton. Deze keer op de zeer regenachtige woensdagavond 25 augustus. De echte doorzetters kwamen ondanks het slechte weer gewoon op de fiets. De wat mindere doorzetters met de auto. En Nico Zoutendijk kwam gewoon iets later. Ondanks de wat trage start van de avond konden we toch nog redelijk op tijd de uitslag bekend maken.
Lees meer...

Rino Contant overleden
01 aug
2010

Ons heeft het droeve bericht bereikt dat op 24 juli 2010 is overleden, de heer M.G.J. (Rino) Contant.

Rino is jarenlang lid geweest van onze vereniging en was de laatste jaren een vaste gast op de donderdagavonden, samen met zijn tafeltennismaatje Jan Zendman.
Wij denken met groot respect terug aan de persoon Rino Contant, in de periode dat hij lid was van onze tafeltennisvereniging.

Wij wensen de nabestaanden toe dat zij kracht mogen vinden om dit verlies te dragen.

Jeremy van de Graaff en Moos Markesteijn winnen mixtoernooi
04 jul
2010

Op donderdag 1 Juli is het mix dubbeltoernooi gespeeld. Er deden 9 jeugdspelers mee aan het toernooi. De spelers werden verdeeld over 2 poules, waarbij de nummers 1 uit de poule tegen de nummer 2 uit de andere poule speelden.

In de halve finale speelden de winnaars van vorig jaar Maarten Lagendijk en André Voskuijl, tegen Matthijs van Hoek en Willem Jan Lindhout. Deze partij werd maar net gewonnen door Matthijs en Willem Jan.
Lees meer...

Gijs Ton nu eens zelf winnaar klaverjastoernooi
26 mei
2010

Het begon weer te kriebelen bij Gijs Ton, we hadden al weer een tijdje niet geklaverjast en hij zou maar weer eens een paar kaarters bellen. Dat Gijs hiermee een van te voren opgezet plan wilde uitwerken, kon niemand toen nog bevroeden.... Op de TV was de (oefen) voetbalwedstrijd te zien van Nederland - Mexico (2-1), dus de thuisblijvers hadden ook mee kunnen kaarten zonder deze wedstrijd te missen.
Lees meer...

Maarten Lagendijk en Matthijs Rietveld winnen dubbelkampioenschap 2010 bij de jeugd
20 mei
2010

Ook dit jaar zijn uiteraard de jeugd dubbelkampioenschappen weer gespeeld. Er waren dit jaar helaas maar 8 teams ingeschreven. Diverse leden waren op schoolkamp en zij misten hierdoor dit kampioenschap.

Zowel de jeugd dat op het niveau van pupillen B speelt als de oudste jeugd dat landelijk speelt, was aanwezig.
Er werd gespeeld in 2 poules van 4 teams. Wegens het verschil in niveau kregen alle teams ook een handicap. na de poulefase werd er gespeeld voor de plaatsen 5 t/m 8 en de plaatsen 1 t/m 4, zodat aan het einde van de avond een totaaluitslag bekend gemaakt kon worden.
Lees meer...

Colin Baldé Clubkampioen met derde titel op rij
07 mei
2010

Voor het clubkampioenschap bij de hoogste licentie hadden zich het mooie aantal van 8 man gemeld.
Een mooi aantal, maar ook aanleiding tot discussie vooraf. Want met 8 man speelt men vaak in 1 achtkamp, maar met 2 vierkampen kan natuurlijk ook. Toernooileider Piet den Dikken besloot het nootje door de spelers zelf te laten kraken, en gooide de vraag om de voorkeur in de groep van 8. Helaas voor hem gaf dat ook geen oplossing, omdat de voorkeuren nagenoeg precies verdeeld waren. En dus mocht Pieter alsnog de knoop zelf doorhakken.....
Omwille van de tijd (partijen in de D-licentie duren langer en zijn intenser dan bij, pakweg, de G) en de kwaliteit werd besloten tot 2 vierkampen. Men wil toch eigenlijk een echte finale waarin niet twee dodelijk vermoeide spelers ballen staan te missen.
Lees meer...