Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

2e Thuiszege jeugdselectie
03 okt
2010

Zaterdagmiddag ontving Papendrecht 1 thuis in de Kooy de jeugdselectie van Trefpunt uit Krimpen a/d IJssel. Laurens Langeveld verloor het eerste duel met 11-13, 9-11 en 7-11 van Gerwin Offermans, Lieron Viveen moest in de volgende partij uiteindelijk pas na 13-15 in een 5e game capituleren tegen Wilfred van Zoest. Ook Matthijs van Hoek kreeg het lastig in zijn duel tegen Corné v/d Ham, maar Matthijs wist wel een noodzakelijke 5e game in zijn voordeel te beslechten. Ook zijn dubbel samen met Lieron werd zwaar bevochten: na 11-6 en 5-11 werd er nog driemaal een 11-9 of 9-11 game gespeeld, de laatste keer gelukkig in het voordeel van Papendrecht. Nadat Lieron vervolgens eenvoudig Gerwin versloeg, haperde de machine daarna wederom bij Laurens die Corné op zijn weg vond. In de volgende partijen vervolmaakte Matthijs zijn derde hattrick en behield hij zijn ongeslagen status en won Lieron wederom met nipte cijfers (11-5, 9-11, 11-9 en 11-9). Het bleef voor Papendrecht 1 echter bij deze 6 punten, want Wilfred maakte het Laurens in de slotpartij bijzonder lastig en hij maakte met 8-11 in een 5e game het vierde punt voor de bezoekers.
Lees meer...

Verdienstelijk gelijkspel seniorenselectie
03 okt
2010

Vrijdagavond speelde Papendrecht 1 in Leidschendam tegen het hoger geklasseerde VVV 2 opnieuw een verdienstelijke 5-5. Dit keer was het eens niet Eddie van Weelde die de show stal, maar kwam alle eer toe aan Winnie van Rooy die voor dit team op het hogere niveau geheel onverwacht een heuse hattrick deponeerde. Ook heel prettig voor Eddie (1x winst) om te weten dat hij blijkbaar niet altijd het verschil hoeft te maken. Het dubbelspel viel in het voordeel van de gastheren, Jeffrey de Bosscher wist het vijfde punt toe te voegen.
Lees meer...

Rob van den Bos opnieuw bestuurslid jeugdzaken
27 sep
2010

Rob van den Bos is bereid gevonden om de vacature van bestuurslid jeugdzaken met onmiddellijke ingang te vervullen.

Aanvankelijk wilde Jeffrey de Bosscher, na enige aandrang, wel de opvolger zijn van Frank van Wijngaarden, maar Jeffrey kon niet bevroeden dat zijn persoonlijke omstandigheden ineens drastisch veranderden en het hem zo goed als onmogelijk maakten om zijn functie naar ieders tevredenheid uit te voeren. Gelukkig was Frank van Wijngaarden bereid om diverse zaken bij de aanvang van het nieuwe seizoen en zo vlak voor de competitiestart op te pakken. Aangezien er ook nog eens onverwachts bij de jeugd enkele competitiespelers opstapten werd e.e.a. jammer genoeg soms wel wat rommelig. Al met al is het Bestuur van de TTV Papendrecht Jeffrey oprecht dankbaar voor de getoonde goede wil.
Lees meer...

Wisselende resultaten bij de Papendrechtse jeugd
26 sep
2010

Donderdagavond haalde Papendrecht 1 met Matthijs van Hoek, Lieron Viveen en Jeremy van de Graaff hard uit in de inhaalwedstrijd tegen SVN 2 uit Naaldwijk. Alle drie begonnen ze met een winstpartij, waarna Matthijs en Jeremy dubbelden tegen Mitchell Zwinkels en Jordy Mutsaers. De bezoekers wonnen het dubbel in vier games. Daarna ging de Papendrechtse jeugd onverdroten door en gaven geen enkele partij meer uit handen. Met hun hattricks en de 9-1 eindstand in het achterhoofd trad Papendrecht 1 de daaropvolgende zaterdag in Delft aan tegen DHC 1, dat eveneens een winst- en een verliespartij achter de rug had.
Lees meer...

Redelijke start topteams senioren
26 sep
2010

De openingswedstrijd van de gepromoveerde seniorenselectie vorige week in Schiedam eindigde niet onverdienstelijk in 5-5 door een hattrick van Eddy van Weelde, waaraan Richard Steenhuisen en Jeffrey de Bosscher een punt toevoegden. Vrijdagavond thuis in De Kooy ontving hoofdklasser Papendrecht 1 de selectie van Taverzo uit Zoetermeer. Al snel pakten de bezoekers een 0-2 voorsprong door verliespartijen van Winnie van Rooy en Jeffrey. Ook Eddy had het moeilijk in zijn openingspartij tegen Quinten Geeraerts. Na steeds de kleinst mogelijke verschillen in de eerste games (14-12, 11-13 en 13-15) wist Eddy eerst nog een matchpoint in de 4e game weg te werken, vervolgens te game met een nipte 12-10 te winnen en uiteindelijk met opnieuw een uiterst nipte 12-10 notering het eerste punt voor Papendrecht te noteren. Samen met Jeffrey diende Eddy daarna het dubbel aan de bezoekers te laten en konden Winnie en Jeffrey ook in hun tweede optreden niet overtuigen. Wellicht enigszins ontmoedigd door zijn teammaten verloor Eddy de eerste game van zijn partij tegen Elten Roos met 2-11, maar Eddy herpakte zich en liet drie achtereenvolgende malen een 11-9 op het wedstrijdformulier noteren. Na de 2-5 tussenstand konden Jeffrey en Winnie beiden in hun slotpartij nog slechts een vergeefse winnende game produceren, waarmee zij deze avond met lege handen bleven. Uiteindelijk was Eddy de enige die niet wilde toegeven aan de scoringsdrift van Taverzo 1 en wist hij door een zege op Marco Koetsier zijn tweede achtereenvolgende hattrick te scoren en de eindstand op 3-7 te bepalen.
Lees meer...

Matige openingspartijen jeugdteams
12 sep
2010

Zaterdag was de start van de najaarscompetitie tafeltennis. Van de 6 jeugdteams van de TTV Papendrecht speelden er slechts 3 de eerste competitiewedstrijd. De jeugdselectie stelde de aftrap thuis tegen SVN 2 uit op verzoek van de bezoekers, Papendrecht 5 en 6 waren dit weekend vrij.

Thuis in de gymzaal de Kooy ontving Papendrecht 3 de jeugdselectie van TTC Gorkum. Van de gastheren wist alleen Seth Dijkstra tweemaal een tegenstander te verschalken. Seth begon de wedstrijd met een 11-6 zege in de 5e game op Bas Klop en klopte daarna Ichelle Vosselman met 12-10 in een vierde game. Alleen de slotpartij tegen Paul Lakerveld moest Seth zich in slechts 3 games gewonnen geven. Zijn dubbel samen met Eduard Burger werd door de Gorkummers gewonnen die tevreden met een 2-8 zege huiswaarts keerden.
Lees meer...