Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Hanno van Sintmaartensdijk winnaar licenties E
04 mei
2010

Ook bij het clubkampioenschap bij de E-licentie kende de originele deelnemerslijst een aantal wisselingen. Negen man hadden zich ingeschreven, maar 8 of 10 man is een mooier aantal. Toernooileider Piet den Dikken (die het stokje weer overnam uit de zeer bekwame handen van Jan Tillemans) wist ook Jan Riske bereid om te spelen, maar gezien zijn blessure liefst niet te veel. Dat was dus 10 man en 2x een vijfkamp, maar toen vervolgens kampioen Niek van Westen zich afmeldde ging ook Jan’s naam weer van de lijst.
Acht man begonnen dus aan een toernooi zonder echte verrassingen. Waarmee niet gezegd is dat het een saaie achtkamp werd, integendeel. Maar de surprises bleven in de kast voor Sinterklaastijd.

Het verschil tussen top 4e klasse en 2e klasse bleek groot, zodat na vier wedstrijdronden Robert Hilgeman, Matthijs van Hoek, Moos Markesteijn en Rin Visser nog met lege handen stonden. Het kwartet Adino Bosch, Willem-Jan Lindhout, Patrick van Vooren en Hanno van Sintmaartensdijk bleek voor ieder van eerstgenoemde vier te sterk. Slechts Patrick Hanno en Willem-Jan moesten in de eerste 4 partijen eenmaal een 5e game toe te staan, maar in die vijfde werd echt gas gegeven (resp. slechts 6, 2 en 1 punt tegen).
Lees meer...

Rin Visser beste bij de licenties F
27 apr
2010

De F-licenties dienden vanavond via wedstrijden in 2 poules te bepalen wie dit jaar de titel van clubkampioen mag dragen.

In poule A trof Raymond v.d. Linden al in zijn eerste partij Rin Visser en dat is eigenlijk (nog) een trede te hoog, dus werd het een korte maar duidelijk 0-3 verlies. Tegen Kees van Blitterswijk had Kees toch echt een vijfde game nodig om zich als winnaar uit te mogen roepen. Het spel van Nazim Gündem ligt Raymond niet echt dus werd het hier opnieuw een 0-3 verlies. Daarentegen was er zowel tegen Henk v.d. Bosch als tegen Arie Nugteren wederom een beslissende 5e game nodig, helaas voor Raymond wonnen beide opponenten en bleef Raymond na vijf wedstrijden met lege handen en de laatste plaats in poule A. Nazim had lang uitgekeken naar dit clubkampioenschap, maar begon – en dat is niet zo vreemd – met een 3-0 nederlaag tegen Henk. Daarna volgde een knappe 2-3 zege op Rin en een 0-3 winst op Raymond.
Lees meer...

Robin de Korver "best of the rest"
24 apr
2010

De beginnende en nog minder gevorderde jeugd speelde zaterdagmiddag het clubkampioenschap 2010.

Aanvankelijk werd een zware 9-kamp afgewerkt, maar halverwege de strijd haakte Andy Viveen helaas af. De anderen maakten er een spannend toernooi van, maar weinigen konden verhinderen dat de 3e plaatst veroverd werd door Vincent Kalkman, die net als Menno Nugteren vier overwinningen noteerde, maar op onderling resultaat prijswinnaar is geworden.
Lees meer...

Rob van Lambaart maakt favorietenrol waar en wint bij licentie G
23 apr
2010

Vanavond werd gestreden om de titel van clubkampioen bij de G-licenties. Het oorspronkelijke tiental werd tot een achttal gereduceerd, omdat Peter Ruts op het laatste moment moest afzeggen en clubkampioen licenties H Kees Kleijn uit Hamburg moest komen en liever nog in de winning mood bleef. In plaats van 2 vijfkampen stond er dus nu een achtkamp op het programma, en da's op vrijdagavond een hele opgave.
Het tempo werd strakgehouden, iets wat niet door iedereen helemaal op prijs gesteld werd. Er was nauwelijks tijd om bier te nuttigen....
Het werd een avond met veel verrassende uitslagen, maar uiteindelijk toch een behoorlijk voorspelbaar podium.

In de eerste wedstrijd was het gelijk raak. Maarten Stehouwer stond met 2-1 achter tegen Jan Tillemans, pakte de 4e game overtuigend met 11-4 en denderde direct door naar 10-5 in de 5e. Toen stokte het scoren en pakte Jan zeer geduldig punt voor punt terug. Totdat bij 10-9 de bal op het netje viel en daarna 5 cm aan de voor Jan verkeerde kant. Maarten ging overdroten door met stunten en rekende in de tweede ronde ook af met Rob van Lambaart. Ditmaal na een 2-0 voorsprong en 2-2 tussenstand. Ook nu lachtte het geluk Maarten toe, omdat Rob op 8-8 fout serveerde. En dankjewel, zei Maarten. Zou hij de hele avond blijven stunten ?
Lees meer...

Matthijs Rietveld beste jeugdspeler 2010
22 apr
2010

Vanavond kwamen de beste jeugdspelers achter de tafaltennistafels om uit te maken wie een jaar lang de titel clubkampioen 2010 mag dragen.

De beste 2 uit 2 poules mochten via kruisfinales de eindstrijd aangaan. In poule A werd Jeremy van de Graaf ongeslagen 1e en werd Matthijs van Hoek 2e door alleen van Jeremy te verliezen. In poule B werd Lieron Viveen 2e omdat hij alleen van poulewinnaar Matthijs Rietveld verloor.

De strijd tussen beide Matthijsen werd zwaar bevochten en de spanning liep dan ook hoog op. De voorsprong van Rietveld werd steeds door Van Hoek gepareerd (11-8 , 5-11, 11-6 en 10-12). Met hoge cijfers én het kleinst mogelijke verschil won Matthijs Rietveld uiteindelijk de beslissende 5e game met 17-15. Op de andere tafel verloor Lieron na een 11-9 winst vervolgens 3 games met 8-11, 13-15 en 10-12, ook niet echt een walk over voor Jeremy.

Lieron revancheerde zich door in de strijd om de 3e plaats Matthijs van Hoek te verslaan met 7-11, 11-2, 11-5 en 11-7.

De finale tussen Jeremy van de Graaff en Matthijs Rietveld resulteerde in 5-11, 8-11, 11-8 en 10-12, zodat Matthijs Rietveld tot clubkampioen 2010 werd gekroond.

Kees Kleijn verrassend clubkampioen bij de licenties H
20 apr
2010

Vanavond was de aftrap van de clubkampioenschappen, zoals gebruikelijk “van laag naar hoog”. Bij de H-licentie moest er een achtkamp worden afgewerkt. Erik Koele moest eerst warmdraaien, maar na 2 kansloze nederlagen moest Ina Wiekart al haar ervaring en slimheid aanspreken om in vijven van hem te winnen. Toen Erik daarna won van Tom Kalkman leek hij los, maar na nipt verlies (12-10 in de 5e) tegen Dick van Hoek was de pijp leeg en eindigde Erik als laatste.
Kees Jongkind startte voortvarend, maar nederlagen tegen Dick en Joop Smit lieten geen grootse vorm zien. Zijn laatste partij wist hij weer om te zetten in winst, en dat gooide het podium behoorlijk overhoop.
Lees meer...