Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Jeugdselectie opnieuw in de prijzen bij verkiezing sportploeg van het jaar
20 jan
2010

De beste sporters én sportvrijwilligers van Papendrecht werden op woensdag 20 januari op aansprekende wijze in de spotlights gezet tijdens de 2010-editie van het Papendrechtse Sportgala, dat plaats vond in de Oostpolderhal bij PKC. De presentatie van het sportgala was in handen van het duo Hans van Breukelen / Michel Zegelaar.

Voor de aanwezigen van de TTV Papendrecht was alle aandacht gericht op het gedeelte waarin de sportploeg van 2009 werd gekozen.

Uiteindelijk werd dé sportploeg van 2009 het C1 team van… (3 x raden) … PKC.

Gedeelde 2e plaatsen waren er voor Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam 1, Eteha 1 (zaalvoetbal) én …. de jeugdselectie van de TTV Papendrecht.
Lees meer...

Ruud Schoon en Winnie van Rooij verrassende maar verdiende dubbelkampioenen senioren 2010
19 jan
2010

Na het uitstapje van vorig jaar naar de maand maart kon het dubbelkampioenschap voor senioren nu weer gewoon voor de voorjaarscompetitie worden verspeeld. En hoewel er zich een aantal gerenommeerde dubbelspelers niet had opgegeven, kon organisator Piet den Dikken toch een mooi deelnemersveld van 16 koppels verwelkomen. Tot zijn grote vreugde waren er geen last-minute afzeggingen en was (bijna) iedereen keurig op tijd, zodat om 20.00 uur het startsein gegeven kon worden voor 2 poules van 8 koppels.

In poule A begonnen Nico van Meeteren en Kees Jongkind zeer sterk. Weliswaar kregen ze tegen Eddy van Weelde en Richard Steenhuisen in iedere game een 5-0 voorsprong mee, maar verwacht werd toch dat beide laatsten dat verschil snel weg zouden poetsen. Het ging echter moeizaam, en met 8-11, 11-9, 7-11, 12-10 en 11-7 kwamen ze met de schrik vrij. De pijp was daarna leeg bij Nico en Kees tot ze in de laatste partij Rob van den Bos en Ina Wiekart (ook nog zonder overwinning, maar met heel veel plezier) naar plaats 8 wisten te verwijzen
Lees meer...

Jeugd TTV Papendrecht bij afdelingskampioenschappen
09 jan
2010

Ook de Papendrechtse jeugd was vertegenwoordigd bij de Afdelingskampioenschappen vandaag in Schiedam. Jeugdleider Frank van Wijngaarden had 7 jeugdleden weten over te halen om mee te doen, niet wetend dat het een weekend zou worden met veel verkeershinder wegens sneeuwval en stormachtige wind. Uiteindelijk bleek het in onze omgeving gelukkig nog wel mee te vallen, maar wie zou Frank bij verhindering hebben vervangen ???

Waar de meeste leden van onze vereniging nog zitten uit te buiken van de feestdagen gaven de volgende 7 jeugdspelers acte de presence in Schiedam: Matthijs van Hoek, Laurens Langeveld, Lieron Viveen, Jeremy van de Graaff, Kevin Nugteren, Bas Hardenberg en Alex van Loon. De nummer 1 en 2 van de poule gingen door naar de winnaarsronde (knock-out fase). Daarin zijn Bas, Lieron en Jeremy gestrand. De nummers 3 t/m 5 van de poule gingen door naar de troostronde (eveneens knock-out). Daarin zijn Alex, Laurens en Matthijs gestrand. Kevin behaalde de eerste plaats in de troostronde van zijn klasse (junioren D).
Lees meer...

Gelukkig Nieuwjaar !
01 jan
2010

Het Bestuur van de TTV Papendrecht wenst eenieder een heel gelukkig, gezond, gezellig en sportief 2010 !!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9