Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Joyce Bonneveld overleden
28 jul
2013

Ons heeft het droeve bericht bereikt dat op 24 juli 2013 is overleden, mevrouw Joyce Wilma Bonneveld.

Joyce is jarenlang lid geweest van onze vereniging en was een vaste speelster op de vrijdagavonden, samen met haar tafeltennisvriendin Corine van Herwijnen.
Wij denken met groot respect terug aan Joyce en zullen haar gulle lach en spontane gedrag missen op de vrijdagavonden.

Wij wensen de nabestaanden toe dat zij kracht mogen vinden om dit verlies te dragen.

Wedstrijdtafels Cornilleau 610 te koop
20 jul
2013

De TTV Papendrecht gaat een aantal wedstrijdtafels vervangen.

Daarom zijn er op korte termijn enkele tafeltennistafels Cornilleau 610 te koop.

Belangstellenden kunnen zich melden bij secretaris Moos Markesteijn, tel. (078) 615 82 39

Pupillenspeler jeugd wint met topspeler senioren mix-dubbel
21 jun
2013

Vanavond werd met het traditionele mixtoernooi tussen jeugd en senioren een lange termijn van tafeltenniscompetitie en -toernooien afgesloten. Qua evenementen is het even op adem komen, op individuele basis kan er natuurlijk nog steeds getraind worden.

Organisator Simon van Sintmaartensdijk kon voor dit dubbeltoernooi 2 poules samenstellen met een gevarieerd deelnemersveld. Er waren koppels van opa’s en kleinkinderen, jeugdspelers die met de vader kwamen opdraven en ook junioren die samen met senioren een gelegenheidsdubbel vormden.
Om het niet te laat te laten worden bepaalde Simon dat het in de poulewedstrijden om twee gewonnen games zou gaan.


Lees meer...

Weer nieuwe winnaar bij 5e keer klaverjassen
19 jun
2013

Het was broeierig warm vanavond (binnen iets tè, buiten lekker aangenaam), toen 24 klaverjassers de kaarten weer eens schudden op verzoek van Gijs Ton. Met koude versnaperingen, de ramen wijd open en een regelmatige vlucht naar buiten lukte het de meesten wel om geconcentreerd te blijven.

1e ronde
Piet van Sintmaartensdijk lootte Eef Schouten als partner in de 1e ronde. Als tegenstanders schoven Jan Riske en Henk Wolf aan tafel en het ging tot en met het 4e potje redelijk gelijk op. In de volgende serie van 4 scoorden Eef en Piet slechts ongeveer 200 punten, o.a. door een natje. Henk en Jan liepen daarna geleidelijk langzaam steeds iets uit tot het koppel strafte. Eef (of was het Piet) speelde niet volgens de regels. Vroeger werd zoiets luidkeels verkondigd, nu werd het beschaafd alleen maar genoteerd. Eindstand: 1835-1417 en daarmee noteerden Henk en Jan de hoogste score deze ronde.
Aan de “vrouwentafel” zat nog een telg van de Sintmaartensdijkjes: Simon, die aan Moos een zeer deskundige klaverjasser had. Samen speelden ze tegen Redouane el Haddad, winnaar van de vorige drive, en Piet den Dikken. Of het lekker liep voor Simon en Moos? Nou, in de 1e 4 potjes gingen ze tweemaal nat en dat continueerden ze ook nog eens in de eerstvolgende pot. Afijn, in totaal VIJF maal nat en slechts 150 roem resulteerde in de laagste score van 1129 punten. Piet en Redouane profiteerden matig, scoorden slechts 120 roem en door 2 natjes in totaal maar 1733 punten.
Lees meer...

Vincent Kalkman clubkampioen 2013 bij de jeugd
06 jun
2013

Omdat de reguliere organisator voor jeugdtoernooien, Simon van Sintmaartensdijk, zich vanwege de hooikoorts behoorlijk ellendig voerde, vroeg hij op het laatste moment aan Kevin Nugteren of hij hem wilde waarnemen. Eigenlijk had Kevin nog nooit zoiets gedaan, maar, niet gehinderd door enige kennis, zei hij spontaan “ja” tegen Simon. Met voor zich de toernooischema’s van Simon nam Kevin plaats achter het toernooitafeltje, eigenlijk net zoals Piet den Dikken en Simon altijd doen. En hij keek er net zo ernstig bij. Enig verschil was natuurlijk die onmisbare Iphone…..


Lees meer...

Winnie van Rooij herrovert Clubtitel
31 mei
2013

Wat een enthousiasme bij de toppers : van de 12 uitgenodigden schreven zich er 10 in voor het gevecht om de titel Clubkampioen 2013. Daar kwam Dinh Duc Dao als winnaar bij de 2e/3e klasse nog bij, daarmee het elftal volmakend. Een aantal waarbij vele organisatoren in de amateursport opgelucht zouden ademhalen, maar voor een mooie verdeling in behapbare poules rampzalig.
Team 1 en team 3, beiden voltallig aanwezig, werden keurig verdeeld over beide poules en organisator Piet hield enigszins rekening met de fysieke gesteldheid van met name Johan Snoep en Eddy van Weelde door hen in de poule van 5 te plaatsen.
Lees meer...