Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Laurens en Michelle prijswinnaars bij Docos
10 apr
2011

Michelle v.d. Spek en Laurens Langeveld waren de Papendrechtse vertegenwoordigers bij het Sleutelstad MixDubbel toernooi vandaag in Leiden.

Het volgende verslag is door Laurens aangeleverd:
"Om 12.15 startte het dubbeltoernooi bij Docos. Michelle en ik waren zeer gemotiveerd en dat betaalde zich de 1e twee wedstrijden uit met 2x een
zwaarbevochten 3-2 overwinning.
De volgende 3 wedstrijden gingen verloren in 2-3, 2-3 en 0-3. Wij wisten dat wij nog kans hadden op de 3e plek maar dan moesten wij tegen de nr 1 winnen en ook nog tegen een paar met noppen. Tegen de nr 1 wisten wij als enige met 3-1 te winnen en die andere pot wonnen wij met 3-0.
Nu waren wij afhankelijk van anderen die nog 2 potten moesten verliezen. Tot onze grote verbazing verloren zij inderdaad alle deze partijen dus er kwam gejuich uit kamp Papendrecht want dit betekende dat wij 3e waren geworden !
Ik ben trots op mijn dubbelpartner en en op mijzelf."

Dit seizoen geen kampioenen bij de jeugd
10 apr
2011

Zaterdagmiddag speelde de jeugdselectie de laatste thuiswedstrijd van de lentecompetitie. Hoewel het Katwijkse Rijnsoever 1 in de 1e klasse A lager geklasseerd staat, had Papendrecht 1 opnieuw moeite met deze tegenstander. In Katwijk werd dik met 8-2 verloren, zaterdag werd niet zonder problemen een moeizame 5-5 behaald. Opnieuw bleek Ruud Parlevliet niet te kloppen voor Jeremy van der Graaff, voor Lieron Viveen en voor Seth Dijkstra. Daarentegen wisten de Papendrechtse heren dit maal wel alle drie te winnen van Annika van Roode. Jeremy en Lieron wonnen ook van Esther Schoneveld, die voor Seth opnieuw te sterk bleek.

Op de tafel ernaast ontving Papendrecht 2 Docos 3, de hekkensluiter in de 1e klasse B. De 1-9 zege destijds in Leiden kon niet worden geëvenaard, maar Davey den Boer wist wel zijn hattrick te herhalen. Laurens Langeveld liet nu een puntje aan de bezoekers, Bas Hardenberg mocht zich zaterdag tweemaal laten feliciteren, eenmaal voor een persoonlijke zege en eenmaal voor het gewonnen dubbel samen met Laurens.
Lees meer...

Senioren Papendrecht 6 kampioen 4e klasse B
10 apr
2011

Terwijl de senioren van Papendrecht 6 dinsdagavond gedecideerd de ene concurrent, Top Spin '83 1, in Oud Alblas met 3-7 elimineerden, kwam de andere concurrent, Shot '65 6, donderdagavond tegen Dordrecht 6 eveneens tot een 7-3 zege, maar zagen de Zwijndrechtenaren tevens dat Papendrecht 6 door deze uitslagen niet meer in te halen was. Henk van den Bosch (3x), Jan Riske (2x) en Rin Visser (1x) kijken dan ook nu al terug op een goed seizoen in de 4e klasse B. Acht maal werd een partij gewonnen, alleen bij Shot uit bleef het bij een gelijkspel. Aanstaande dinsdag ontvangt team 6 het nu uitgeschakelde Shot voor de return. Ongeacht de uitslag zal ook 4e teamspeler Piet den Dikken, die met een 61% score dit seizoen flink bijdroeg aan het kampioenschap, bij de bloemenhulde betrokken worden.

De seniorenselectie van de TTV Papendrecht speelde vrijdagavond in Roelofarendsveen een alleszins aanvaardbaar gelijkspel tegen De Treffers 2. Terwijl de gastheren met dit resultaat het kampioenschap in de Hoofdklasse D konden vieren, pakten Richard Steenhuisen (1x), Winnie van Rooij (1x) en Eddie van Weelde (hattrick) met dit gelijkspel de laatste strohalm voor een langer verblijf in de hoofdklasse. Papendrecht 1 heeft nu 2 punten meer dan de degradatiekandidaten Taverzo 2 en Scyedam 7. Wanneer de Papendrechters vrijdagavond thuis in De Kooy Taverzo minimaal op een gelijkspel kan houden, dan is het nog afhankelijk van het Zwijndrechtse Shot dat dan opnieuw van Scyedam 7 zou moeten winnen. Ergo: spanning alom !
Lees meer...

Nico van Meeteren beste klaverjasser
06 apr
2011

Traditioneel werden na de Algemene Ledenvergadering over het verenigingsjaar 2010 de klaverjaskaarten weer geschud. In de pas verbouwde kantine kon een 7e tafel bijgeplaatst worden zodat organisator Gijs Ton genoeg ruimte had voor 28 klaverjassers.

Ronde 1:
Moos Markesteijn werd door Nico van Meeteren middels de bekende loting gekoppeld aan Henk Wolf en die twee konden elkaar wel vinden in hun partijtje tegen Jan Tillemans en Jan Bonneveld. Hoewel Moos en Henk maar 1 pitje speelden, maar ook maar eenmaal nat gingen behaalden ze toch 1938 punten, mede dankzij 300 roem. De Jannen moesten het met 1174 punten doen. Dan zijn hierbij meteen de besten en de slechtsten van de 1e ronde belicht.

Ronde 2:
Lees meer...

Clinic bij Shot '65
04 apr
2011

Voor de komende tegenstanders (nota bene: Shot '65 11 én Shot '65 12 !) wordt het uitkijken geblazen.

Drie spelers van het 7e jeugdteam zijn vanavond namelijk in actie gekomen bij de tafeltennisclinic die werd georganiseerd bij de tafeltennisvereniging Shot in Zwijndrecht.

Jari Verhaert en Collin Lodder werden onder handen genomen door Britt Eerland, Europees kampioen bij de junioren. Tijdens de door Britt gegeven clinic werden op individueel niveau zeer waardevolle aanwijzingen gegeven in de techniek van het serveren. Na enig oefenwerk kon de servicetechniek worden geprobeerd en was Britt afwisselend de serverende en de ontvangende partij. (foto 1).
Lees meer...

Jeugdselectie geeft nog niet op
20 mrt
2011

De Papendrechtse jeugdselectie keerde zaterdagmorgen terug uit Dordrecht met een 3-7 overwinning op zak. Het plaatselijke 2e team zag Lieron Viveen driemaal zegevieren en hem samen met Jeremy van de Graaff het dubbel op Papendrechtse naam zetten. Jeremy verloor slechts eenmaal en wel heel nipt. In beider slotpartij wenste Michael Ritter niet te capituleren en na 9-11, 11-8, 6-11 en 13-11 diende er een 5e game aan te pas te komen. Na de laatste klap stond er 11-9 op het scorebord waardoor Jeremy uiteindelijk zijn gastheer diende te feliciteren. Seth Dijkstra won een partij maar dan ook wel heel gedecideerd. Met 5-11, 2-11 en 1-11 werd John Kabel wel heel simpel van de tafel geveegd. Papendrecht 1 staat nu 2e in de 1e klasse A met 3 punten achterstand op Avanti 3, de tegenstander a.s. zaterdagmiddag thuis in De Kooy. Het hoeft geen betoog dat supporters juist dan van harte welkom zijn.
Lees meer...