Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Gevoelige nederlaag jeugdselectie
27 feb
2011

Zaterdagmiddag leed de jeugdselectie een onverwachte en tevens dikke nederlaag in Katwijk a/d Rijn. Voor het begin van de wedstrijd wist Papendrecht 1 zich middenmoter in deze 1e klasse A met een voorsprong van 4 punten op de gastheer van deze middag, Rijnsoever 1, dat al snel een 3-1 voorsprong noteerde. Seth Dijkstra en Lieron Viveen verloren hun openingspartij, alleen Jeremy van der Graaff wist met groot verschil Annika van Roode van zich af te slaan. Zijn dubbel met Lieron ging in 4 games naar het gast team. Na het dubbel was Seth de enige die nog een puntje mocht scoren, ook hij wist Annika te verschalken. Ondanks dat er nog driemaal vergeefs een 5e game gespeeld werd, gingen alle resterende partijen naar Rijnsoever 1 die door deze 8-2 zege Papendrecht 1 op de ranglijst voorbij snelt.

Jeugdteam 3 reisde zaterdag naar Nieuwland voor een treffen tegen Tavernie 1, koploper in de 2e klasse B. Nadat Max Kornet zijn openingspartij in 4 games verloor, wist Kevin Nugteren met 3 games de stand weer gelijk te trekken. Eduard Burger won vervolgens van Ricardo van de Berg, maar had daar wel het maximum aantal games voor nodig. In het dubbel hadden Max en Kevin weinig verweer tegen Matthijs Kortlever en Ricardo. Max en Eduard verloren vervolgens hun tweede duel (4-2). Daarna gaf Kevin zijn team weer een kick door in zijn partij tegen Ricardo na 9-11, 11-9, 11-8 en 4-11 de beslissende game meedogenloos met 0-11 te beëindigen wat Eduard weer inspireerde om invaller Niels Kortlever in 4 games te overwinnen (4-4). Jammer dat Max met lege handen bleef en daarme Ricardo toch een puntje gunde. De slotpartij van Kevin tegen Matthijs was wederom zinderend: 4-11, 11-8, 10-12, 12-10 en wederom 10-12. Papendrecht 3 heeft met dit verdiende gelijke spel de koploper punten afgesnoept en dat is best lekker.
Lees meer...

Seniorenselectie geen geluk met invallers
20 feb
2011

Te vaak dienen de senioren van Papendrecht 1 dit seizoen een beroep te doen op invallers. Het is zeker geen verwijt aan de invallers, maar zij morsen wel punten.

Vrijdagavond, thuis tegen De Treffers 2 uit Roelofarendsveen, was het nu weer Winnie van Rooij die verstek moest laten gaan en aan 1e klasser Dinh Duc Dao de twijfelachtige eer om in deze sterke hoofdklasse de zo broodnodige punten bij te dragen. Tweemaal verloor Dinh partijen in het minimale aantal games, maar tegen Sander van der Meer leek het goed te gaan. Eerst kwam hij nog via 13-11, 4-11 en 9-11 op een1-2 achterstand, trok de stand weer gelijk met 11-8, maar zag uiteindelijk met 9-11 ook deze partij naar de bezoekers gaan.

Ook Eddy van Weelde en Richard Steenhuisen konden het de koploper niet echt moeilijk maken. Beiden wisten wel van Lars van Egmond te winnen, maar zagen Sander v.d. Meer en Martijn van Dijk een hattrick scoren. Ook het dubbel van beiden leverde geen punt op voor Papendrecht 1, dat inmiddels na 4 wedstrijden in de degradatiezone verkeert.
Lees meer...

Sport-event 2011
15 feb
2011

In samenwerking met de Gemeente Papendrecht, organiseerde een viertal sportverenigingen uit onze gemeente een sportevent, alleen voor jongeren van 15 tot 20 jaar. Dat waren: Volleybalvereniging Flits, Basketbalvereniging Flush’72, Handbalvereniging DES’72 en de tafeltennisvereniging TTV Papendrecht

Op vrijdag 11 februari 2011 was het Sport Event te Papendrecht in De Donck. Op het Sport Event waren 4 verschillende soorten sporten: Tafeltennis, Handbal, Basketbal en natuurlijk Volleybal. Ook waren er verschillende activiteiten buiten de sporten. Zo was er onder andere een Minivoetbaltafel, een Minipingpongtafel, een Megasjoelbak en nog meer!

Er waren helaas weinig kaarten verkocht, dus het was op de avond zelf kijken wat de avond zou brengen. Aan het begin was het nog erg rustig, waardoor het door de jeugd als stil werd ervaren. Later op avond werd het heel erg gezellig, juist met gezellige vrolijke muziek erbij... Gedraaid door DJ Ibbiej!!!

Namens de TTV Papendrecht gaven acte de presence: Jan van Dalen, Jeremy van der Graaff, Kevin Nugteren, Matthijs Rietveld en Lieron Viveen, hulde boys !

Het was een gezellige geslaagde avond voor de jeugd!

Bekijk de foto's

Eerste winst jeugdselectie
13 feb
2011

Het eerste jeugdteam noteerde zaterdagmiddag in De Kooy de eerste seizoensoverwinning. Na twee gelijke spelen lukte het middels een 6-4 overwinning op Shot '65 5 deze directe concurrent te passeren op de ranglijst in de 1e klasse A. Jeremy van de Graaff en Lieron Viveen werden nog benadeeld door de afwezigheid van teammaatje Seth Dijkstra, maar voor hem werd Kevin Nugteren uit het 3e opgetrommeld. Kevin deed het niet slecht, verrassend won hij met 11-7, 11-4 en 15-13 zijn openingspartij tegen Wouter Zijderveld, toch een tegenstander waarop Jeremy en Lieron zich later op stukbeten. Kevin verloor de 2 andere partijen. Met 13-15, 11-4, 11-8, 6-11 en 8-11 tegen Kevin van der Maden zat hij nog dicht bij zijn tweede zege, maar Mike Kradolfer overwon hem gedecideerd in 3 games. Jeremy en Lieron wisten hun andere 2 partijen wel in winst om te zetten en samen sloten ze met 11-9 in de 5e game het dubbel winnend af.

 
Lees meer...

Colin Baldé zit clubgenoten dwars
13 feb
2011

Donderdagavond was het Zwijndrechtse Shot '83 3 gastheer voor de seniorenselectie van Papendrecht. Voor de beide regionale hoofdklassers stond er in de derde competitiewedstrijd meer op het spel dan het aantal te scoren punten.
Regerend clubkampioen van de TTV Papendrecht, Colin Baldé, geeft er de voorkeur aan om zijn speelniveau bij de concurrentie in Zwijndrecht te demonstreren en voor de bezoekende Papendrechters lag er derhalve de uitdaging om flink aan de bak te gaan.

In de openingspartij toonde Colin dat hij klaar was voor de strijd, met tweemaal 5 en eenmaal 7 tegenpunten werd Winnie van Rooij gedecideerd verslagen. Voor de verhinderde Richard Steenhuisen werd een beroep gedaan op 1e klasser Bas van Oers die in zijn partij tegen Mandy Toenders lang weerstand bood, maar uiteindelijk de beslissende 5e game toch naar de gastvrouw zag gaan. Ook Eddy van Weelde diende vervolgens zijn opponent Harm Hogendoorn te feliciteren, met 11-9, 11-8 en 11-9 was deze gewoon de betere. Het Papendrechtse dubbel van Winnie en Eddy diende weer eens middels een 5e game beslecht te worden, met 12-10 viel het dubbeltje op de Zwijndrechtse zijde.

Het eerste positieve moment kwam toen Winnie slechts 3 games nodig had om van Mandy te winnen, jammer dat daarna Eddie een 1-2 voorsprong in games tegen Colin uiteindelijk in 5 games uit zijn handen liet glippen (5-1). Bas speelde daarna wederom goed, maar na twee nipte 11-9 games volgde een onherroepelijke 11-6 waardoor Harm wederom een puntje op zijn conto mocht noteren. Met weliswaar 4 games wist ook Eddy van Mandy te winnen en eveneens in 4 games versloeg Winnie Harm waarna Bas Colin zijn hattrick bezorgde. Met de 7-3 uitslag handhaven beide teams de middenmoot positie in deze voorjaarscompetitie.
Lees meer...

Gelijkspel jeugdselectie
08 feb
2011

De Papendrechtse jeugdselectie speelde zaterdagmorgen in Hazerswoude 5-5 tegen Avanti 3. Tot en met de stand 3-3 ging de wedstrijd volkomen gelijk op, na de winst van de een volgde een verliespartij van de ander. Papendrecht 1 wist daarna uit te lopen naar 3-5 doordat Jeremy van de Graaff zijn tweede en Lieron Viveen zijn eerste (en enige) zege pakte. In zijn slotpartij lukte het Seth Dijkstra niet om een tweede persoonlijke overwinning te noteren en Jeremy diende, net als zijn teammaten, te erkennen dat Stephan Sparreboom deze ochtend niet te verslaan was. Het gewonnen dubbel van Lieron en Jeremy impliceerde een verdienstelijk gelijkspel zonder grote gevolgen, want alle concurrenten in de 1e klasse A speelden eveneens gelijk.
Lees meer...